"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 5

• 99 058
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  Поне да видим една невероятна любов между Селви и Даххан.Тъжна , но истинска  -До  живот!

Най- вероятно критикуваната,оплюта Селви , ще си отиде от този свят с чувството на вина към любимия мъж!

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 14:17 от sebilMM

# 16
Преподавателката от САЩ, която прави проучване на турските сериали като цяло и на проектите с участието на Енгин в частност, е публикувала част от резултатите на анкетата, която попълвахме. Въпроси и отговори основно за сегашния проект, Ölene Kadar.

Скрит текст:

А това е от снимачната група на втория режисьор - Юджел

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 14:22 от marytza

# 17

Според мен това проучване е сред хора които на мен лично не ми допадат.
Не гледах сериала с Туба , защото Енгин ми беше някак безличен и спрях да го гледам!
Не може Берен да е на второ място!
Както и да е .При положение ,че Селви е тотална немилост ,можем да очакваме ,че Фахрие ще е твърдо на последно място независимо къде е сега.

Както и да е .

# 18

newsm51
Страхотна е Фахрие! Радвам се, че е партньорка на Енгин в "До живот"... то красота, то класа, то талант, то култура...От всичко й е дал Господ по много...
И е нормално фенките на други актриси да не я долюбват - по много причини.
Не може да харесваш това:

Скрит текст:

И да имаш очи за красотата на Фахрие...не става някак...Просто са различни вселени...както и ние феновете сме различни...
Себи, не се коси бе джанъм...Права си, не може Берен да е второ място, а още по-нелепо е да се сравняват КПА и "До живот", който още не е приключил, едва на седми епизод сме...

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 17:07 от loveofmine

# 19

Не гледах сериала с Туба , защото Енгин ми беше някак безличен и спрях да го гледам!
Както и да е .При положение ,че Селви е тотална немилост ,можем да очакваме ,че Фахрие ще е твърдо на последно място независимо къде е сега.

Както и да е .
Не знам колко е бил безличен Енгин,но номинация за ЕММИ и най-добър актьор в Сеул говорят за нещо друго PeaceВсеки актьор и актриса си имат почитатели и е редно да уважаваме мненията им Peace
Добър ден! newsm51

# 20

Както и да е .
Не знам колко е бил безличен Енгин,но номинация за ЕММИ и най-добър актьор в Сеул говорят за нещо друго PeaceВсеки актьор и актриса си имат почитатели и е редно да уважаваме мненията им Peace
Добър ден! newsm51
Добър да е, , Дочи! newsm51 newsm10 newsm51

# 21

Трейлър 2 към епизод 8

# 22
  • София
Здравейте  Hug
Знам аз кога да се появя  Laughing, трея е супер.  Епизода предполагам ще е рев и сополи, но поне ще има и някаква светлина.
Себи  Hug успокой топката, тука всички харесваме Фахрие, моткаш се по други теми, нервят те и си го изкара на Енгин. Мисля си, че не е той причината да не си изгледала КПА.  То нямаше и за какво да се гледа. Аз го гледах с мишката, все пак играеше Енгин.

# 23
   Ух, че хубаво целува Енгин, беееее! Пу, да не му е уроки! Само дето не знам дали това не е някакъв сън, мечта и прочие пързалка. Че доста отчаяно ревеше Селви до бараката. Но карай. Целувките са си целувки. Навита съм да ги гледам до безкрай, дори и въображаеми.  love001

Себи, не си само ти, дето не си изгледала КРА докрай. Но причината не е Енгин. Ако имаше все пак някакви светли точки в този ***** сериал, това беше играта на Енгин. А че направиха образа му тъп като най-тъпото нещо на света, не беше по негова вина. Но нейсе. Минало бешало. Да не ровим стари рани. Сега си го гледаме като Дахан и душичките ни са пълни. Пък и Фахрие си е вече "нашето момиче". Не се напрягай излишно.  Wink

# 24
  • Ruse, Bulgaria
До Самата Смърт 8.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 25
  • София
До Самата Смърт 8.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри
Благодаря  bouquet
Барисея   Hug сигурно си права, че целувките са сън  Mr. Green

# 26
  Изобщо не става въпрос за играта на Енгин и чувствата ми към него.Аз го боготворя, но няма да се обяснявам  ,защо не съм го гледала в  КПА сериозно.
  Шатци Hug не ме нервят другите теми и писаниците  там.Издразних се на класацията в която Берен  ,а не Енгин е подценен!!!!!!!
  В реакцията ми не влиза изобщо отношението ви към Фахрие.
  Грешно сте ме разбрали и  моля за вашето извинение.

# 27

Трейлър 2 към епизод 8
newsm51

ТИ СЪН ЛИ СИ ИЛИ ТЕ ИМА....май нещо такова ще излезе...
Ахааа, тя Синан го е превела. Благодаря, Синан!

# 28
  • София
Себи bouquet

# 29

Малко подготовка и приземяване за 3 фрагман,че много се унесохте  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт