Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Току що получих мейл от Амстел за спечелената бира. За първи път ми искат дата на раждане newsm78

# 541
Току що получих мейл от Амстел за спечелената бира. За първи път ми искат дата на раждане newsm78
Ами защото на непълнолетни/ малолетни не се продава/ сервира/ доставя алкохол, вкл. и бира,  Mr. Green

# 542
Записвам се с миксерче от Престиж, искам чаша.

# 543
Проверих дали е свършила играта за бельото -спечелил е потребител Скочубра  Mr. Green

# 544
Проверих дали е свършила играта за бельото -спечелил е потребител Скочубра  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 545
  • Сандански
Че как? Wink

Уредих се с чашата от Троя. hahaha
Аз вече имам 2  hahaha

# 546
В играта на Стела Артоа, от два дни не публикуват печеливши, списъка си стои същия. Регистрирах вчера код, но не мога да разбера дали са раздадени наградите за деня, и има ли смисъл да играя.

# 547
  • София
Дойде ми чашата от Туикс - спечелена първата седмица.
Разнасят ги Beeline - за първи път ги виждам Simple Smile

# 548
Хм, значи и аз трябва да чакам, звънят ли преди това?

# 549
Приключвам играта на Орео с още един дънкер и една чаша. Почти всички кодове са регистрирани от два имейла без проблем и въпреки това, един от тях беше отхвърлен като вече регистриран, когато го пробвах на втория имейл. Играта е прекалено своенравна - не съм сигурна дали всичко това, което се случва с нея е по план или просто е бъгава  Laughing

И аз имам 10 лв от новия билет с колелото на късмета, но не го броя като награда, защото утре ще го разменя за 5 билетчета от същите  Blush

# 550
Обадих се телефона за играта Superbrands, относно крайния срок.
Обясниха ми, че проучването ще бъде до края на март месец, а печелившите ще се теглят април.
При зададеният въпрос - На коя дата? , отговорът беше следният - "Някъде през април, все още не сме решили"

# 551
Много несериозно тогава от тяхна страна.
А тази анкета на каква тематика е?

# 552
Много несериозно тогава от тяхна страна.
А тази анкета на каква тематика е?
Въпросите които помня бяха
Познаваш ли марките (оцени от 1-10)
Отбележи марките които познаваш бира
Отбешежи марките които познаваш радио и телевизия
(Отбелязаш ги с тикче от много изброени)
Другите въпроси не ги помня и накрая само какъв е бюджета на вашето домакинство, преди облагането с данъци

# 553
Преди да почна да ги печеля, бях изтеглила 5 непечеливши, даже се бях оплакала в темата, че искам, а не печеля!
Магазина е Гастро във Варна, но има само черпак и шпатула. Още не са им заредили другите 2 прибора.

Не са нищо особено, но са ми удобни.

В този пед на мисли да се оплача искам хлебопекарна от София мел 😂
Този магазин до окръжна болница ли? Утре съм там ако е той Joy А за брашното каквото ми се падне все ще го ползвам ама дали ще имам късмет....
Да, този е. Успех!
Joy Joy явно си обрала всички награди щото на мен нищо не ми се падна

Съжелявам!  bouquet

Днес регистрирах още 2 кода на София мел и нищо...

В Билла имат нова промоция 2кг. брашно е на 1.95лв.

# 554
Реших и аз да се пробвам с брашното и очаквано едно голямо нищо. Така или иначе го ползвам

Общи условия

Активация на акаунт