Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 27 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Момичета мойта днес беше гладна много и се спеше и имаше търпение само за 8 лъжици картоф и малко мляко и заспа 3 часа.От 9 заспа чак в 14:40 .Какви подаръци получихте аз рози ,кутия която мъжа ми сам беше направил и кремове и мицеларна вода на uriage.Весел празник Simple Smile

# 241
  • Варна
Аз получих усмивка по радиото 😂😂😂😂
Ох Поли с тез цинговци оправим нема... Аз съм расист и мноооооооооо ги мразя  #Cussing out

# 242
Нищо не получих, ма нито съм очаквала, нито съм искала....

# 243
Мисис, на ден като днешния желая на майка ти пълно оздравяване! Кой е родният ти град?
Angel, и аз днес имах проблеми между 14-16 с извършващи ремонтни дейности над главите ни слабоинтелигентни люде, наричащи се майстори. По тази причина малкият не мигна цял ден и в 17 настана истински Апокалипсис. Рев до скъсване, дори и докато смуче млякото.  Shocked
Предполагам повечето ще празнувате тази вечер, затова желая приятно прекарване с любимия човек.
Аз лично няма да празнувам, а ще гледам Барселона - ПСЖ.  Без да ми се смеете.  hahaha

# 244
Нори, Posh Hug Hug Hug ехххх тея мъже Cry

# 245
Честит празник мили дами HugЖелая ви да сте много обичани и ценени.
Мисис бързо оздравяване на мама Hug
Чета ви вечер,но не пиша защото моята мама е много зле,и май  повече няма да подарявам цветя на мама на днешния ден... Sad

# 246
Честит празник, дами! Бъдете все така красиви, много щастливи и здрави!  bouquet Весел празник и наздраве!

За подаръците не знам, ММ е на работа и няма да се прибира до София, моите мама и тати ми подариха пари, че да ходя да си купя обувка. С цял номер ми е отгоре крака откато родих. Ние с Патето сме под карантина тук. Ей, много сополи, яко кашля, киха , дави се, олеее, пълна програма. Утре ако няма подобрение ще я водя пак в клиниката. Колко често мога да промиван с Фр и да дърпам сополи с аспиратор? Колко силно трябва да дърпам? Яко трябва да смуча, че да тръгнат сополите, а после се точат много. Следя я и температура няма, но пък майка ми кара пневмонии без никакви симптоми  newsm78 Cry Ошашках се малко аз! Ще мине, но си трябва време.

За комшиите, ние си имаме едни, уж, бели хора ама яко чалгия, простотия и купони по никое време. Имат куче, а то по цял ден вие и лае. Родителите ми дадоха хиляди левове за изолации на тавана, ама тея простаци се чуват и това си е. На годините на родителите ми с 30 гидишен син, който е пълен пропадналяк и лентяй. Години наред викаме полиция, пускаме жалби и ефект -никакъв. Мина едно досъдебно и изкараха баща ми алкохолик, който им прави проблеми в 2 ноща, докато те си гледат телевизия по пижами  Rolling Eyes .... Имат си някой агент при кварталния и рпу-то. Няма оправия с тях!
Едит:
Шо,  Hug

# 247
  • Варна
Ей, много сополи, яко кашля, киха , дави се, олеее, пълна програма. Утре ако няма подобрение ще я водя пак в клиниката. Колко често мога да промиван с Фр и да дърпам сополи с аспиратор? Колко силно трябва да дърпам? Яко трябва да смуча, че да тръгнат сополите, а после се точат много. Следя я и температура няма, но пък майка ми кара пневмонии без никакви симптоми  
Пфуу и моите мишле е така три дни го изтърпях и го заведах да го види и сега е на аб... Не е шега работата 😕

# 248
Нори, Pure, да оздравяват малките слънчица бързо!
Шо,  Cry Hug

# 249
# 250
# 251
Ей, много сополи, яко кашля, киха , дави се, олеее, пълна програма. Утре ако няма подобрение ще я водя пак в клиниката. Колко често мога да промиван с Фр и да дърпам сополи с аспиратор? Колко силно трябва да дърпам? Яко трябва да смуча, че да тръгнат сополите, а после се точат много. Следя я и температура няма, но пък майка ми кара пневмонии без никакви симптоми  
Пфуу и моите мишле е така три дни го изтърпях и го заведах да го види и сега е на аб... Не е шега работата 😕
Аз слагам капки, предпусани от клиниката и проспан. Снощи й правихме инхалации с лайка и сода за хляб, ама бре не ми мирише на лайка, ама си мисля аз, ще е от содата. Когато гледам то кутията от липа, родителите ми видяли "Л "  и останалото си го доизмислили. Снощи беше голяма криза, голям рев, бебето не може дс диша през устата. Днес вече, зорлем, се научи да диша през устата.
Нори, бързо ще се оправят мишлетата, юнак без рана няма.

# 252
  • Варна
Пюр дано по бързо мине всичко стискам палци и вие бързо да оздравеете и утре да сте по добре 😘🤗😘
😴😴😴😴

# 253
  • Варна
Всички за оздравяват веднага, казах  Simple Smile
Chuby, как си? Нищо не казваш?
Sho, кураж мила  Hug Hug Hug

# 254
Pure,нори бързо оздравяване на бебета ви
Шоо мила бъди силна заради бебето ....Момичета поне по една роза не получихте ли Тея мъже са за бой ...Стана ми кофти като прочетох...Аз много съм получила Sad

Общи условия

Активация на акаунт