Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 645
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Шо, честито зъбче! Много съжалявам за майка ти, няма ли как да помогнем? Специалист-лекар или с нещо друго? Само кажи.  Hug
Cristi, такива петна на нас също ни излизат, но по гръбчето. Все още не съм започнала захранване, така че нямам идея от какво се получават. За такива петна, които представляват ситни пъпчици, скупчени като червено петно, разположени главно по лицето, около устата знам, че може да се дължат на лиги, затова попитах на какво ти прилича петното. Но щом сега няма реакция от тиквата, предполагам не е алергия.
Поли, аз мисля, че можеш да въведеш грах, все пак имаш вкарани толкова зеленчуци преди него. Според мен това е най-важното, да не е първа храна, а не в кой месец се вкарва - специално за граха.

# 631
Шо  Hug

Лид, в момента, в който дадох мляко сега, пак се появиха  Shocked Но само двечки, много малки и изчезнаха супер бързо. Много странно, явно е някаква реакция, ама на какво  newsm78 АМ си е все същото, няма никаква логика.

# 632
Благодаря , момичета ,но за съжаление нещата са безнадеждни Cry

# 633
Какво се случва, Шо  Sad

# 634
Шо, прегръдки Hug
Поли, аз също си дадох грах с морков и картоф, нямаше проблем детето.Чак сега се замислих, че бил за по-късно  ooooh!

# 635
Хм, пак ли са по лицето?
Шо, знам през какво минаваш, много силно те прегръщам.  Cry

# 636
Пак. На слепоочието.

# 637
Шо честито зъбче, дано майка ти - не знам какво да кажа освен  Hug
Кристи алергиите се появяват с натрупване. Странно е да избиват след млякото. Сподели с педиатрите какво ще кажат.
Днес не ще да спи, мрънка и е нервна. Цяла седмица затвор вече яко и писна, на мен също.

# 638
Chuby, би трябвало тогава да избиват повече и по-големи петна, а не обратното  newsm78 На педиатър сме на 25и, ще питам тогава.

# 639
  • София
И аз давам чисти пюретата, не ми се занимава да се цедя, а и не виждам смисъл Simple Smile Нали после се натъпква и с мляко Simple Smile)
Шо  Sad  Praynig bouquet

# 640
Що мила бъди силна за съжаление живота е такъв Sad честито зъбче  Hug

# 641
Краси,вашето пюре готово ли беше или?
В чуденка съл за утре спанак с картоф или грах с картоф newsm78

# 642
Мерси мили момичета Hug
За алергична реакция бях чела,че избиват по крачета и ръчички и то са много ситни червени петънца newsm78

# 643
Мерси мили момичета Hug
За алергична реакция бях чела,че избиват по крачета и ръчички и то са много ситни червени петънца newsm78

и аз сега чета за захранването, точно така пише.

cristi, да не е нещо много топло в стаята, знам ли, не ми прилича да е от храна newsm78

# 644
И аз така знам, хич не ми прилича на хранителна, ама не е и от претопляне.

Общи условия

Активация на акаунт