Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 647
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
аз днес не давам пюре. И без това го плюе повечето, та изобщо не знам дали поглъща нещо.
Може би избързах, ще видя дали да продължа от утре или да изчакам още малко.

# 616
А всички ли смесвате с мляко? Защото аз давах чисто пюре  newsm78

# 617
Тц,аз не смесвам с АМ. Не го харесва,пък сме и с претенции Crossing Arms

# 618
Душанка  Heart Eyes

# 619
Аз слагам малко ам четох ,че някой слагат други не много объркващо.Аз си представях,че трябва Ам да се замени с пюре

# 620
С баткото не слагах ам. Давах си чисто пюре, дори такова, безмлечно, нали беше с АБКМ. Само кашата я правих с АМ-то.

# 621
Нищо объркващо няма Ани,както го харесва детето. Simple Smile И аз видях пюре на Овко,със грах и картоф4+ и купих грах,такаааа. И си викам бе чакай аз да питам в една група за захранване. Ми то граха се давал към 8м. Айде сега доказвай,че нямаш брат Shocked

# 622
  • Варна
Хахахха....
Както обичам да казвам
Колкото хора толкова и мнения ✌️😘

# 623
Здравейте мацки,да се похвалим,че имаме зъбче Heart Eyes
Чета ви всеки ден,но не пиша Sad
За съжаление мама става по-зле,и вече не издържам Sad

# 624
http://babyfoodsrecipes.blogspot.bg/2011/08/blog-post_28.html?m=1 Поли тоя сайт може да ти е полезен на тебе и другите пише някой зеленчуци,плодове и месо от кога се дават Simple Smile

# 625
  • Варна
Здравейте мацки,да се похвалим,че имаме зъбче Heart Eyes
Чета ви всеки ден,но не пиша Sad
За съжаление мама става по-зле,и вече не издържам Sad

Шо какво има можем ли да помогнем с нещо

# 626
  • Варна
http://babyfoodsrecipes.blogspot.bg/2011/08/blog-post_28.html?m=1 Поли тоя сайт може да ти е полезен на тебе и другите пише някой зеленчуци,плодове и месо от кога се дават Simple Smile
Интетесно е но е ориентировачно... Отдоло коментарите ме разбиха  Mr. Green

# 627
Sho душицо мила Hug Hug Hug Кураж Praynig Praynig Praynig

# 628
Грах съм давала на каката в началото на 6ти месец и до днес си го обича. Но го пюрирам обелен, играчка е, но иначе е много тежко за стомахчето.
Шо,  Hug и от мен!

# 629
Sho, честито зъбче и голямо гуш за мама Hug
Поли, възрастта обозначена на пюретата показва степента на пюриране. Много е объркващо и трябва много да се чете какво съдържат. 

Cristi, и аз ги давам чисти пюретата. С малко водичка от варенето само ги разреждам. Пробвах с кърма, но май не и хареса много, та продължавам чисти да ги давам.

Общи условия

Активация на акаунт