Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 652
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Cristi, дебеланка се обрина от картофа на 6 час след яденето.
Как изглеждаше обрива?

# 601
Добро поредно мрачно утро!

Cristi, може до 48 часа да се прояви алергия, понякога, но много рядко дори и при повече. Какво те притесни?
И ние си ставаме към 03, хапваме, малко игра и аз съм вече разсънена, докато заспя после, то е дошло време пак да ставам.
Малкият биби вече не признава, но за сметка на това ръцете са нон-стоп в устата.  ooooh!
Chuby, на мен ми казаха два месеца да не вдигам тежко, но аз още с прибирането от болницата се емнах да местя един диван и от тогава не съм спирала да вдигам тежко. Но смятам, че на това се дължат болките и придръпванията, които получих от един месец насам в областта на операцията. Затова те съветвам да се въздържаш да вдигаш тежки торби и други подобни поне няколко месеца. Но бамбина можеш да я разнасяш седмица-две след операцията спокойно.  Hug
Лина, Пюр, Поли, да се оправят бързо всички!  Hug
Хубав и усмихнат ден на всички.

# 602
Лид, появиха му се червени петна по лицето тази сутрин newsm78

# 603
Петната приличат на гладки зачервени участъци без някакво усещане при допир или на ситни червени пъпчици, скупчени близо една до друга с леко подути връхчета?

# 604
Кристи, чувала съм, че трябва да има и по коремчето ако е от храна, ама знам ли....

# 605
При моя приличат на ухапване от комар или друго насекомо и изчезват за 30 минути макс. Последните два дни става за трети път така, но не мога да си спомня дали първият път беше, преди да дам тиквата или не. Съответно и на лекар не мога да го заведа, защото реално пъпки вече няма.

Краси, по тялото няма нищо  Rolling Eyes

# 606
  • София
Колко време след ядене евентуално се проявява хранителна алергия?
Обикновено още същия ден, до 6-12 часа, а рискът се увеличава с увеличаване на дозата. Но алергията към картофа специално е изключиииително рядка. По-скоро е към нещо, което картофът е поел от почвата, според мен. Confused

Да питам момичета със секцио, колко време ви забраниха да вдигате тежко? Мойто е нищо и никаква дупка от сантиметър, а цял месец ми забраниха, че можело да стане пъпна херния. Нямам вече търпение да я гушкам, седем кг тежи.
Зависи какво значи "тежко", но като цяло. Аз лично си носех и бебето, и количката насам-натам постоянно. Ако се чувстваш добре, 7кг не са кой знае какво сякаш. Simple Smile Бързо възстановяване!

# 607
  • Варна
Крис това не е алергия, нещо го е полазило дребчо и моя му де появяват такива пъпчици и изчезват просто. Нещо. Го е гризнало
Алергия от храна предимно се появява по  бузките но в доста по голям брой и то не пъпки а петна  по скоро Simple Smile
Моята кифла се беше  Обринала от прясно мляко от детската кухня  по корема и гръба и беше страшно едни петна едно чудо след  това на 1,6г се обрина от шоколад... И веднъж ходих в спешното да и слагат урбазон цялата се беше обринала ама нз от какво беше...

# 608
То ще си покаже по добре и днес като му даде от Матилдата.  Peace
А някой да ми подскаже през ден ли се увеличаваше тая 1/4 жълтък или на седмица,не мога си спомня newsm78

# 609
  • Варна
На седмица  Полинко за да може за 1месец да стигнеш цялл 😘😘😘😘😘

# 610
Момичета като почне да яде цяла порция пюре трябва ли да се слага Ам?

# 611
  • София
Добро утро  Simple Smile

Аз май ще живея. Днес съм по-добре. Сливиците са по-добре, смаляват се и мога да преглъщам по-леко.

Днес пюре от тиквичка, малко тиква, зелена чушка, масло и АМ. Много се хареса и изяде цялото.

Понеже ми замести 2 хранения за седмица, все още слагам по лъжичка - две АМ в обедното пюре. Вдигнах и сутрешното и вечерното мляко на 210 мл вода.

Отивам по задачи, че денят пак свърши, пък аз още съм в началото на списъка.

# 612
Благодаря, Нори bouquet

# 613
Дадох пак тиква, засега вече три часа няма обрив  newsm78 Не му харесва обаче хич  Crazy

# 614
  • Варна
Полии  Heart Eyes
АЗ дадох една лъжичка морков с много кърма и взе че му хареса.. Ама надали заради Моркова  Joy

Общи условия

Активация на акаунт