Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 658
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Marisha* мерси пия от два дни витамин Д.Спрях да кърмя може би то две седмици .

# 586
  • Варна
Добро утро момичета, стига спахте
Вчера Гоги спа 3 часа не пробудно нищо че кака му пискаше и крякаше като за световно и в 22ч не моа го приспъъъ,,  аз заспивам той ми се смее заспа към 23ч след изтощителна за мен  игра и  в 6ч кукна като кукувица... И сега пак го замотах да заспива че и на мен ми се хърка още... Та до после 😴😴😴😘

# 587
  • Варна
Ииии вече сме будни всички  Mr. Green
Започва дъждовния ден Hug

# 588
Добро утро, и ние не се наспахме пак.Това дете как хубаво си спеше по цяла вечер, а какво му става тия дни, буди се през два часа и по още толкова се приспиваме.Сега яде и заспа, пък аз будалата станах да пия кафе, вместо да дремна Simple Smile.

# 589
  • София
Ние спим без проблем, но пак си станахме в 3 да ядем Laughing

С плодовите пюрета обаче ударихме на  голям камък. Дотук никое не е харесала и още като усети, че не е зеленчуково, почва да плюе, да се муси и дори се разревава. Shocked

# 590
Ей момичета плашите меее! Simple Smile Мойта уж вечер заспива като пън, ама явно някой път в най-неподходящия момент ще реши да ми врътне някой номер!  Mr. Green
Аз все пак също не съм от наспалите се...цяла нощ се будих да я проверявам за температура, е слава Богу нямаше! Simple Smile Ако не и бях бръкнала няколко пъти в носа, очите и ушите всичко щеше да е перфектно направо!  Laughing Сега се е завила през глава и си прави балончета с безкрайните лиги  ooooh! , а аз чакам кого ще се вкисне, защото баща ми я събуди от сутрешната дрямка, а това никога не води до нищо добро...предполагам, че ще изкиселее точно като а сложа да си яде пюрето и пак ще яде ревейки  Crossing Arms
Вдругиден заминавам, как ще изкарам без малката не ми е ясно... Sad
Намрънках се, отивам за кафе!  Peace

# 591
Патето също не спи и се буди през час два да си мрънка, но го отдавам на това, че е болна, а то може да е съвкуоност от скок, кашлица, луна, Меркурий и не знам още какво!!!!
Гест, това с яслата ми стана много смешно, направо си ги представям как си менкат бибите, лигите, мърсотиите от пода, сега пък, като го написах ми се струва много гнусно.

# 592
Поли и другите болнички, как сте днес?

# 593
Колко време след ядене евентуално се проявява хранителна алергия?

# 594
Ние май няма скоро да махнем нощното хранене, като по часовник2:30-2:50 всяка нощ! А аз не мога да заспа преди 12:30-1:00, та купона е пълен. Поне сополите намаляха,вече не сме воденица!

# 595
И тя от две нощи плаче на сън, винаги точно в три сутринта, но не се буди. Вероятно защото леглото е люлка и като вири краката се люля и я успива. Вчера успех, обърна се Най-накрая от гръб по корем.
Да питам момичета със секцио, колко време ви забраниха да вдигате тежко? Мойто е нищо и никаква дупка от сантиметър, а цял месец ми забраниха, че можело да стане пъпна херния. Нямам вече търпение да я гушкам, седем кг тежи.

# 596
Cristi, дебеланка се обрина от картофа на 6 час след яденето.

# 597
Chuby, от лапероскопията на апандисита и от секциото все си беше 6м. Но аз си вдигам от 2рата седмица

# 598
Гери ми се обрина на втория ден.
Краси,ще си издухам и малкото мозък дето имам. Сина е отново със бронхит и на зинат. Дребоса ме гледа странно,очаквам и включване от нея. От 3ам съм будна и няма заспиване Cry

# 599
И тя от две нощи плаче на сън, винаги точно в три сутринта, но не се буди. Вероятно защото леглото е люлка и като вири краката се люля и я успива. Вчера успех, обърна се Най-накрая от гръб по корем.
Да питам момичета със секцио, колко време ви забраниха да вдигате тежко? Мойто е нищо и никаква дупка от сантиметър, а цял месец ми забраниха, че можело да стане пъпна херния. Нямам вече търпение да я гушкам, седем кг тежи.
Ми аз дигам тежко веднага след като се прибрахме от родилното и до сега не съм имала проблем.

Общи условия

Активация на акаунт