Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 27 233
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Хихиху страх нЪ Е  Joy hahaha Joy

# 571
  • Варна
Голяма скука тука
 викам да изчипам децата
И сигурно сте изписани 2 страници
Пък то кво затишие....
Пред буря може би
😁

# 572
Ти пак цунай Гогата по гушката и стой настрани,ни са ври между шамарите с твойто немско масло hahaha hahaha

# 573
  • Варна
Аа тъй вярно слушам и изпълнявам  Party
Цунах го кривчо  Heart Eyes
Краварката е у лЕву
 Joy

# 574
При нас нищо интересно, приспивам Патето. Могат ли според вас, бебетата да се научат на бибка залагалка в по-късна възраст? Например -сега!
Голямо люшкане е докато заспи,  дано успее някой ден, в близко бъдеще, да се отучи.
На бебоците, които имаха кашлица предписваха ли им отхрачващи лекарства? Не може да си изкащля всичко насъбрано и хърка, и се ядосва, и спи много неспокойно. Кои са отхрачващи? Така ли се казва изобщо  newsm78 Ще идем в четвъртък при педиатърката, но каквато е шматка, иска ми се да знам какво да я питам.
Едит:
За маслото и аз да питам, след колко време се въвежда? Немското с краварката ок ли е? Какво гхи масло, мързи ме да търся в гугъл, а видях, че и Ути с такова готви?

# 575
Лягам и умиргам,че много ми е зле. Детиту оставям на мъжот и дъщерята Flutter Лека нощ Blush

# 576
Ще ми се смеете ,но имам чувство,че ме  болят всички горни зъби Sad Малката заспа рано ще яде през ноща.Аз си гледам мастър шеф сама ,че таткото е на работа

# 577
Pure, моята шушка до скоро изобщо не искаше залъгалка. От  около 2 седмици започна да я приема. В повечето случаи присто я дъвче и се опитва да я лапне цялата, но когато и се спи си я ползва по предназначение.
 ГХИ е пречистено след термична обработка масло. Твърди се че е изключително полезно. Peace От скоро стана доста модерно.

# 578
На една приятелка детето на година и половина си сложи за пръв път биберон залъгалка в устата покрай другите в яслата и така до към две и половина - тригодишна възраст. Аз вече цял месец нямам успех да я накарам моята бебочка да пие от шише. Сега ще поръчвам някакви биберони на Медела за кърмачета и с тях да пробвам, уж максимално се доближавали до реалното усещане, да видим дали ще клъвне на тях. Лека нощ!

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 22:43 от ge.st.

# 579
Моят пак не спи Crazy

# 580
  • София
Анита, няма да ти се смея, кърмиш ли? Бягай за витамини за кърмачки и яж много млечни. Ако кърмачка я болят малките стави на ръцете, или някакви стави вкупом, или зъби, вероятно го е закъсала с калция....
Кристи, дано заспите бързо!  Simple Smile
Гест, и аз не мога да го накарам да пие вода Sad Вече две седмици се захранваме, един път да е изпил 10 мл. вода ... Sad Освен с лъжичка за започна да я давам... ooooh!
Днес дадох сладък картоф - идеално му дойде Simple Smile

# 581
  • София
cristi Отивайте на кръчма тогава. Ще поръчаш една печена тиква и готово.  Mr. Green

Ние се прибрахме по живо и здраво. Ама ... 6 туби бензин отидоха.  Crazy Все още искам да не съществувам, ама май няма да се дам толкова лесно. Искаше ми се да легна и да се правя на болна, но ще бъда на крак. Нещо не ми стигна времето да си боледувам.  Crazy

Малкият се държа страхотно. Спа сумарно 4 часа от 6,30 часа път. През другото време ядохме и си играхме.  Simple Smile Дано и след една година след път да казвам същото.  Whistling

# 582
Пуууу, чак сега заспа Crazy Какво му стана на това дете, не знам!

# 583
Има ли будни Mr. Green Ставайте де Party

# 584
Аз почти цялата нощ съм будна. Както си мислех, че заспа, така и се събуди. Е, оттогава не знам дали и един час непрекъснат сън му се събира. Мисля да отида да легна при котките и кучетата, а някой съсед да мине да види какъв е тоя шум от спалнята цяла нощ  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт