Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 641
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Бе на вас нали скоро ви боцкаха,може ли да е реакция от ваксина. Баси догатките newsm78

# 646
Скоро, скоро, миналият понеделник  Crazy

# 647
Sho  Sad Hug Hug Hug

И аз ги давам чисти пюретата (на Хип са), не ги и топля, малката ги яде с желание, вече отваря устата като види лъжицата!  Simple Smile Ама не ще да пие вода след това, та бутам малко с лъжичка.
Вие пюретата (а и кашите) с каква температура ги давате?

# 648
Sho  Hug
Аз давам пюретата на стайна температура. Мойта бебка още не се сеща да си отвори по-широко устата и смуче лъжицата както смуче бибата. Много е смешна.Тиквата и стана любима, на картофчето хич не му се зарадва. Пробвах я с картоф + тиквички - щеше да се разреве. Днес и дадох морковче, понамръщи се, но си го изяде.  Crazy

# 649
Аз  давам вече и пюре от ябълка към кашата, горе -долу се долюбва.
Sho  Hug

# 650
Краси,вашето пюре готово ли беше или?
В чуденка съл за утре спанак с картоф или грах с картоф newsm78
Да готово пюре беше.

# 651
Sho голямо гуш и от мен.  Много е тежко, но за съжаление това е колелото на живота.

Cristi и при нас има такива червени петънца отзад на вратлето, които стават на ситни пъпчици. Постоянно се променят. Не  съм започнала да захранвам още така, че не е от храна. Мажеш ли ги с нещо или ги оставяш сами да си преминат.

# 652
Стейси, с нищо не мажа, защото те сами минават за половин час макс. Ето сега пак стана така. Събуди се от сън, започнах да го събличам и пред очите ми се появиха пет различни по големина петна  Shocked Няма как от една тиква да става така три пъти за един ден в произволни часове. Нещо друго е, ама какво  newsm78

# 653
Момичета дадох на малката залагалка намазана с гела за никне на зъбки на Бочко и си я цока буната дълго опитайте го.

# 654
Крис мое мнение е да спреш тиквата. Дай му батат или айде картофче. И ако пак се появят,тогава е от нещо друго.
Добавям моето лично мнение от наблюденията ми,че тиквата и моркова са подводните камъни на захранването.

# 655
Стейси, с нищо не мажа, защото те сами минават за половин час макс. Ето сега пак стана така. Събуди се от сън, започнах да го събличам и пред очите ми се появиха пет различни по големина петна  Shocked Няма как от една тиква да става така три пъти за един ден в произволни часове. Нещо друго е, ама какво  newsm78

Значи, може да от напъване нещо, да няма запек?

# 656
Помбер, няма. Даже в момента ака Mr. Green

Поли, утре ще дам тиква от бурканче на Хип. Да пробвам да не би моята тиква да е проблемна. И ако пак ми скрои номер да не спи, довечера се мятам и отивам на преглед със снимки в телефона и бебе под ръка.

# 657
 Grinning като Монк станахме!

и ние сме на консултация на 25, ще питам за захранването anyway  smile3521 smile3513

# 658
Кво приказваш Помбер,тоя рижавия Хорейшиююююю не мой ни скочи на перчема Mr. Green
Тая нощ го кълна да спи душичката ми той  Flutter

# 659
Шо  Hug
Ние утре сме на ваксина и хич не ми се иска да я бият.С този стомашно-чревен вирус където го караме  ConfusedЩе я водя пък педиатърката ще каже.Искам поне да даде направление за ортопед,че на 4месеца още не съм я водила.
С пюретата съм до никъде.Хареса й само тиквата.Мръщи се на морков,а й се гади от картоф и пъщърнак.Днес й дадох да пробва оризова каша и мнооого й хареса.Търсеше още,но утре повече.Поне с нея ще въведа плодовете.

Общи условия

Активация на акаунт