Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 244
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте група. От известно време ви чета и се ограмотявам от опита ви. Благодаря за всичко, което споделяте, много сте ми полезни. Аз съм с гел лак от сравнително скоро и нямам много опит. Днес ще "ремонтирам" три нокъта и имам нужда от помощ. Единият го закачих с рендето и ми се иска само да го мина с топ лака да го запечатам, но не знам дали може да се прави така.
Другият е с отлепено ъгълче и ще трябва да го сваля и направя отначало.
И третия ми е най-проблемен - счупила съм го леко отстрани. Нямам лепило и се чудя дали мога и него да мина само с топ и да го закрепи и дали ще държи така въобще? Или трябвяа да си сваля лака и на трите нокъта и да го лакирам изцяло от начало? Моля за съвет. Иначе са ми на 1 седмица и целта ми е да издържат още 1 поне.

Третия нокът счупения.... според мен сложи пласт база директно върху счупеното/може малко да матираш топа за по-добра спойка/ изпечи и отгоре нанеси нов пласт топ. Правила съм я тая магария със спукан нокът и се държа добре.
  Рендосаният ако не е нарушен цветния лак го запечатай с топ.

Здравейте!
И аз от няколко месеца си правя гел лак в домашни условия. Справям се добре благодарение на клипчетата, които гледах и съветите, които прочетох и продължавам да чета тук.
Имам база, топ и няколко цвята на блускай. Нямам забележки. Получих като подарък един бляскав, един термо и още три цвята на Елит99, поръчани от английския ибей. Като прочетох тук, че се получават алергии от тях, се чудя дали да ги използвам.
Какво ще ме посъветвате?

В ДМ видях преобразовател - превръща обикновения лак в гел лак. Някой използвал ли е такъв и дали маникюра ще е с трайност като гел лак?

При положение,че нямаш проблем с Базата на Блускай не виждам какво те притеснява. Предполагам не се омазваш с цветния лак. Той се нанася върху базата и няма пряк контакт с нокътната плочка и кутикулите. Аз ползвам всевъзможни китайци/ОПИ са ми любимци/ и нямам проблем,но....кожички не режа.
    Относно тоя преобразувател назад в темата беше споменато,че се смесва обикновен лак с топ гел лак и става същото.

# 151
  • София
Здравейте!
И аз от няколко месеца си правя гел лак в домашни условия. Справям се добре благодарение на клипчетата, които гледах и съветите, които прочетох и продължавам да чета тук.
Имам база, топ и няколко цвята на блускай. Нямам забележки. Получих като подарък един бляскав, един термо и още три цвята на Елит99, поръчани от английския ибей. Като прочетох тук, че се получават алергии от тях, се чудя дали да ги използвам.
Какво ще ме посъветвате?

В ДМ видях преобразовател - превръща обикновения лак в гел лак. Някой използвал ли е такъв и дали маникюра ще е с трайност като гел лак?

Елит-а и аз за сега не смея да пробвам, но цветовете са супер и все ще стигна и до тях  Laughing

Аз го взех този преобразувател, пробвах го на пластмасов нокът, добре се изпича, но лака като го разредиш с гел, става доста прозрачен и си иска 4-5 тънки слоя. Пробвай го този номер с базата на Блускай, която имаш, май няма разлика дали ще разреждаш с преобразовател или с топ.

# 152
А вие като сипете този преобразувател в обикновения лак после как съхранявате? Може би да се ползва за вече сгъстени лакове  newsm78

# 153
  • София
А вие като сипете този преобразувател в обикновения лак после как съхранявате? Може би да се ползва за вече сгъстени лакове  newsm78

Смесваш само за момента, 6-8 капки лак+ 6-8 капки преобразовател, би трябвало да стигнат за двете ръце.
https://www.youtube.com/watch?v=aaDTmqvD6RM

# 154
Ясно, аз реших, че е като разредител. При наличието на толкова много обикновени лакове не е зле, но май ще предпочета смесения маникюр. База и топ гел, отгоре обикновен цвят, после пак топ гел като изсъхне хубаво.

# 155
А махаш ли лепкавия слой от първия топ?

# 156
Махам го. Няколко пъти съм се лакирала по този начин, не издържа като гела, но спокойно държи между седмица и 10 дни.

# 157
Благодаря Heart Eyes

# 158
  • Paris, France
Камалия, много ясно, 4е твърд гел, с или без гел-лак издържа по месец и отгоре ако не се брои израстналото. всъщност върху гел и обикновен лак държи много дълго и съхне бързо. Аз се 4удя дали да не си изградя ноктите с гел.

Над, ужас. Много, много съжалявам, 4е те набутах така. Аз писах, 4е винаги слагам по 2 слоя обикновена база под белещата се и като избеля, обикновената база я няма никаква  Mr. Green. На мене по-малко ми скапва ноктите белещата се. Има масло за махане на Алесандро и Депенд. И след като ти седи по толкова време без поражения, дори на нокътя с обикновена база, те съветвам да я слагаш на вси4ки нокти, ако изобщо имаш намерение да продължиш с него, де  hahaha.

Имам един продукт за смесване с обикновен лак. Трябва да видя как се казва, 4е е в мазето от години  Joy Joy заедно с други изстребители, дето вика Дейлили. Не съм доволна. Цветовете стават ужасно прозра4ни и някои се променят до неузнаваемост и изобщо не прили4ат на себе си. Аз слагам 2 слоя обикновена база на полиран и по4истен със спирт нокът, 1 слой белеща се база, 1 слой топ без лепкав слой, отгоре лакирам с обикновен лак колкото слоя трябват до постигане на желаното, но без да лакирам свободния край и без да достигам съвсем до кутикули. 4акам да се втвърди хубаво, за някои лакове, като Мавала, около 18-24 4аса. Слагам отгоре 1-2 слоя топ без лепкав слой, така 4е лакът да остане между слоеве топ отвсякъде и готово. Държи 7-10 дена идеално.

Рени, от 2 години ползувам по4ти изклю4ително Елит99 и нямам забележки. Ползува го и 13годишната ми дъщеря с алергии към ухапване от паяци. Също и много от съу4ени4ките и. Нямаме проблеми засега. Аз и купувах преди хипоалерги4ни и не и давах да се маца с Елит99 и щях да припадна първия път, когато си дойде оклепана с такъв лак. Ти си решаваш. От ка4еството на изпи4ане, носене и цветове съм ного доволна. Рискът от алергии е висок, оба4е.

С4упени нокти ги отрязвам без жал. Не поправям, защото зака4ат. Ако толкова искам доизграждам и удължавам с4упения нокът с гел.

Hug

# 159
Не знам кое му е ясното, аз преди като ходех в салон ходех на поддръжка на точно 3седмици и редовно имах пукнат или счупен нокът, надигане на гела...  Crazy

# 160
  • София

Над, ужас. Много, много съжалявам, 4е те набутах така. Аз писах, 4е винаги слагам по 2 слоя обикновена база под белещата се и като избеля, обикновената база я няма никаква  Mr. Green. На мене по-малко ми скапва ноктите белещата се. Има масло за махане на Алесандро и Депенд. И след като ти седи по толкова време без поражения, дори на нокътя с обикновена база, те съветвам да я слагаш на вси4ки нокти, ако изобщо имаш намерение да продължиш с него, де  hahaha.

Не си ме набутала, аз ще си я използвам базата, просто с обикновен лак, под нея. Махах точно с маслото на Депенд, 5 мин. с масло и след това 5 мин. в топла вода. Ефект почти нямаше.

Сегашния ми гел лак е с обикновена база, след това базата на Алесандро, ще докладвам колко време ще издържи  Hug

# 161
Рени, от 2 години ползувам по4ти изклю4ително Елит99 и нямам забележки. Ползува го и 13годишната ми дъщеря с алергии към ухапване от паяци. Също и много от съу4ени4ките и. Нямаме проблеми засега. Аз и купувах преди хипоалерги4ни и не и давах да се маца с Елит99 и щях да припадна първия път, когато си дойде оклепана с такъв лак. Ти си решаваш. От ка4еството на изпи4ане, носене и цветове съм ного доволна. Рискът от алергии е висок, оба4е.
Ще си оставя време за размисъл. Може първо да ги ползвам за някакви шарки и украси по маникюра... Не знам, ще помисля.  newsm78
Цветовете са много хубави...

# 162
  • Враца
Момичета, нали от днес е промоцията на лампата SUN3 в Али-то? Но като я сложа в кошницата си е 95 $, а не 31. И пише в розово правоъгълниче  "Sale starts in 7 days", т.е. след седем дни ли? Не беше ли днес? newsm78

# 163
  • София
Разпродажбата явно ще бъде между 28-ми и 30-ти.

# 164
  • София
Момичета, нали от днес е промоцията на лампата SUN3 в Али-то? Но като я сложа в кошницата си е 95 $, а не 31. И пише в розово правоъгълниче  "Sale starts in 7 days", т.е. след седем дни ли? Не беше ли днес? newsm78

То си пише, че довечера след 18 е намалението.

Happy 3.28 Anniversary Sale, Great Rewards Carnival to Customers

2017.3.21 GTM-8 8:00-8:10 100pcs no limited $5 coupons will be grabbed in 10 minutes, only $0.99 to get a sunmini 6W UV lamp;

2017.3.21-2017.3.28 Amazing New Arrival Pre-sale, smart2.0 SUN3 48W uv lamp only $29.99, up to $70 off;

2017.3.28-2017.3.31 Big Sale Continue, Smart SUN3 48W only $32.99, SUN5 48W only $29.59, SUN9X plus 36W only $16.78.

Общи условия

Активация на акаунт