Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 276
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
 Над красота  bouquet аз още чакам да се навиеш за лъжиците поне на Коди  Praynig Laughing. Голям съм калпазанин в избирането на цветове по снимки. Предния лилавия ти беше убийствен,тоя също ама ще чакам сигурно година докато ги изредиш всичките  Joy.

# 196
  • София
Над красота  bouquet аз още чакам да се навиеш за лъжиците поне на Коди  Praynig Laughing. Голям съм калпазанин в избирането на цветове по снимки. Предния лилавия ти беше убийствен,тоя също ама ще чакам сигурно година докато ги изредиш всичките  Joy.

Ще ги снимам другия уикенд, само да намеря време  Hug

Целия маникюр ми отне 25мин., не се смейте, но го направих в кухнята, докато готвих  Mr. Green

# 197
Здравейте , тепърва ми предстои да си купувам лампа и всичко останало . Имам въпрос понеже в сайта на cnd не намирам цени , а в олх ми се струва доста ниска цената , дали са оригинални ? Също и в алиекспрес ги гледах по 2 долара за лак ..

# 198
Оригинални cnd от България не може да си купиш. Има ги в Интеркозметика само за салони и цената е 38-40лв за лак. В ОЛХ и Алиекспрес всичко е фалшиво, няма как да има оригинали там. В Ибей сигурно пак е същото. По добре си потърси други лакове.

# 199
  • Варна
 Цветните лакове на ОПИ в Али са ОК,но са 5$ не 2. База и топ обаче си вземи свестни демек не китайски. Много мацки са доволни и от техните,но е нож с две остриета.

# 200
  • София
Цветните лакове на ОПИ в Али са ОК,но са 5$ не 2. База и топ обаче си вземи свестни демек не китайски. Много мацки са доволни и от техните,но е нож с две остриета.

Те цветните и на Елит, изглеждат добре. За начинаещ обаче не е добре да се рискува с гелове от Али. Защо да не може да се вземе на място от Интеркозметика? Аз преди години съм си взимала.

# 201
Не може, трябва да си работиш като маникюрист Rolling Eyes

# 202
  • София
Не може, трябва да си работиш като маникюрист Rolling Eyes

Пишете, ако някой иска да помагам, никога не съм работила като маникюрист, но мога да пазарувам от тях. Не помня, но преди години май съм им дала данни на фирма, а тогава не е било толкова строго  newsm78

# 203
  • София
Пишете, ако някой иска да помагам, никога не съм работила като маникюрист, но мога да пазарувам от тях. Не помня, но преди години май съм им дала данни на фирма, а тогава не е било толкова строго  newsm78

Аз, моля  Embarassed. Стига да е удобно, разбира се.

# 204
Ако наистина можеш, и аз ще се възползвам сигурно.

# 205
  • София
Ако наистина можеш, и аз ще се възползвам сигурно.

Пишете направо на ЛС.

# 206
  • София
Ама че наглост...

http://www.ebay.com/gds/How-to-Sell-CND-Shellac-on-eBay-/10000000178683212/g.html

Ше ходя до Интеркозметика и реших да отида подготвена, а не да избирам цвят на място.... гледайки цветовете на CND, попаднах на собствените си нокти  ooooh!

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 16:45 от nad_tab

# 207
# 208
  • Пловдив
Когато качваш снимка в Интернет по сайтове за споделяне на снимки примерно, това значи, че нямаш против снимката да бъде използвана и от други

# 209
  • София
Когато качваш снимка в Интернет по сайтове за споделяне на снимки примерно, това значи, че нямаш против снимката да бъде използвана и от други

Качвам основно тук и в снимка.бг, някак странно ми се струва да се публикува снимка, без да попиташ собственика. Както и да е, явно е въпрос на усещане  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт