Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 291
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Предполагам, ще е намален някой цвят, то опции за тази лампа, много. Купони не ти трябват.

# 226
Ти декорациите да видиш...

# 227
  • FR
Изпратиха ли ви вече печките, дали наистина идват от Естония? Аз се зачетох из разни статии за митници и такси и се оказа, че ако ми спрат печката на митница ще платя още 22 евро такси и ДДС  ooooh! До сега толкова скъпо нещо от Китай не съм купувала

# 228
  • София
Изпратиха ли ви вече печките, дали наистина идват от Естония? Аз се зачетох из разни статии за митници и такси и се оказа, че ако ми спрат печката на митница ще платя още 22 евро такси и ДДС  ooooh! До сега толкова скъпо нещо от Китай не съм купувала

Колко по-лесно е да пишеш на продавача, вместо да се шашкаш  newsm78

Ето ти и текст: Hi, could you please confirm, that you will state 10$ value on the package?

# 229
  • FR
Това с текста и сума 10$ не е гаранция, че пратката няма да бъде спряна на митница. Има много случай за спряни пратки, включително и за под 15$. Има и много за по над 100 и минали, всичко е на късмет. Аз му писах, за да го питам от къде праща, но не ми е отговорил още. Абе, че ще поръчам до края на промоцията, то е ясно, пък каквото стане  Mr. Green

# 230
  • София
Вчера поръчах 2 лампи и вече са изпратени, въобще не се сетих да пиша за стойността  Blush
Да видим какво ще стане... Продавачът каза че ще отнеме между 15 и 25 дни.

# 231
  • София
Вчера поръчах 2 лампи и вече са изпратени, въобще не се сетих да пиша за стойността  Blush
Да видим какво ще стане... Продавачът каза че ще отнеме между 15 и 25 дни.
Аз поръчах онзи ден и още не ги е изпратил.

# 232
  • Варна
   Ренита въпрос на личен избор е ще поръчаш ли или не и как ги сметна тия 22$  newsm78. При 33$ цена дори и да отиде лампата ти на митница/което е много малко вероятно/ плащаш 20% ДДС или 6.6$. Не знам в какви филми се вкарваш честно.
  Аз вчера свалих Коди-то,че пак израстна. Е тоя път се нервих сериозно. Не знам какво се случи,но някой пръсти се наложи да ги кисна по три пъти и пак имам чувството,че не махнах всичката база хем сложих ултрабонд само по връхчетата.
 Днес подходих радикално и сложих каре от обикновена база  отдолу да видим ще има ли разлика след две седмиции дали ще е достатъчно за моите смотани нокти.

# 233
  • София
   Ренита въпрос на личен избор е ще поръчаш ли или не и как ги сметна тия 22$  newsm78. При 33$ цена дори и да отиде лампата ти на митница/което е много малко вероятно/ плащаш 20% ДДС или 6.6$. Не знам в какви филми се вкарваш честно.
  Аз вчера свалих Коди-то,че пак израстна. Е тоя път се нервих сериозно. Не знам какво се случи,но някой пръсти се наложи да ги кисна по три пъти и пак имам чувството,че не махнах всичката база хем сложих ултрабонд само по връхчетата.
 Днес подходих радикално и сложих каре от обикновена база  отдолу да видим ще има ли разлика след две седмиции дали ще е достатъчно за моите смотани нокти.

Подкрепям! Общо взето "Който го е страх от мечки - да не ходи в гората"  Mr. Green

Напоследък, слагам база на целия нокът преди основата, повече ми харесва гела да пада на люспа, без да се налага киснене... последно си го направих с обикновена основа+основа Коди, да видим, колко ще издържи.

# 234
  • Варна
 Да Над ама на твоите нокти всичко стои докато го махнеш  Sick. Някой хора са родени с късмет  Joy,а на моите нищо друго освен Коди не е способно да се задържи  Laughing. Факт е,че за пръв път по две седмици не ми се налага да се занимавам с нокти. Те ще изкарат и повече ама пия разни глупости и за косата в момента и по закона на Мърфи ноктите ми започнаха да растат като луди  Laughing точно кога ми се ще да не го правят  Laughing.

# 235
  • FR
prinzesata, в сайт към митницата имаше калкулатор (за Франция става въпрос). Освен ДДС ми сложи такса за обработка на досието и пощенски разходи. Както и да е, ще я поръчам.

# 236
  • Варна
 Извинявай Ренита,просто никъде не пишеш,че не си в Бг. Фабриката на продавача на 200% е в Естония,но дори да е с китайска доставка и с митница си струва според мен ако нямаш свястна лампа.

Аз от моята вече съм доволна. Откакто и сложих дъно от фолио пека база 1мин.,цветовете в зависимост от марката 1-1.30мин. и топ 2 мин. Всичко е изпечено.

# 237
  • София
Да Над ама на твоите нокти всичко стои докато го махнеш  Sick. Някой хора са родени с късмет  Joy,а на моите нищо друго освен Коди не е способно да се задържи  Laughing. Факт е,че за пръв път по две седмици не ми се налага да се занимавам с нокти. Те ще изкарат и повече ама пия разни глупости и за косата в момента и по закона на Мърфи ноктите ми започнаха да растат като луди  Laughing точно кога ми се ще да не го правят  Laughing.
Не е съвсем така, миналата седмица си сътворих, безумен експеримент, сложих си обикновена отлепваща база и върху нея разкошно синьо омбере, пак се лакирах правейки още 5 неща и на лявата ръка забравих да сложа гел основа, познайте дали гела не се обели на следващия ден, мнооооооого ме беше яд, защото стана много красиво. Нещо подобно, но много по-хубаво, защото най-светлия цвят, беше най-тъмния от тази снимка и завършваше с много тъмно синьо  Sick
Скрит текст:

Да не говорим, че с основа Коди, на всички ще им стои, докато не махната гела, ама въпроса е, как го махат и какво ще остане от ноктите след подобно махане...

prinzesata, с какво нанасяш основата на Коди?

# 238
  • Варна
 С една скосена четка/предполагам е за гел/. От един комплект ми е с много четки,от които съм ползвала само тия за рисуване. Капвам капка база на подложка и нанасям с тая четка. Удобно ми е защото единия край е остър и става прецизно. По принцип и тяхната четка не е лоша/имам 12мл. разфасовка/,на малката четох,че е гадна,но с тая ми е по удобно.

# 239
  • София
С една скосена четка/предполагам е за гел/. От един комплект ми е с много четки,от които съм ползвала само тия за рисуване. Капвам капка база на подложка и нанасям с тая четка. Удобно ми е защото единия край е остър и става прецизно. По принцип и тяхната четка не е лоша/имам 12мл. разфасовка/,на малката четох,че е гадна,но с тая ми е по удобно.

Супер, че с неговата си четка(тази от 8мл., нямам 12мл.), става супер дебело и още по-трудно за махане  Hug
Ако ми падне гел-а за седмица, ще пробвам и аз с каре. Да препоръчам и хубава обикновена основа, прави тънките нокти бетон. Аз си ги спасих с нея пред 5-6 години като махнах акрилния гел.
http://microcell.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD% … D0%B0%D0%BD%D1%86

Общи условия

Активация на акаунт