Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 325
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, може ли линк към базата на Коди от официалния им сайт?  Всъщност това ли е основата: https://kodi.pro/gel-polish/rubber-base/
Точно това е базата.

*hope разликата е само в дигиталния таймер. Върни няколко странички назад в темата, коментирани са лампите над милион пъти и тези които си посочила и по-опитните момичета са давали съвети за други. Peace

# 496
  • София
Оооо, четох аз и препрочетох няколко пъти. Просто не откривах разликата в двете лампи. Благодаря, че ми я посочи. Видях, че тази и други от марката са коментирани, но изпуснах Онази промоция, от която повечето от вас се възползваха.
Мисля да избера първата с таймера. Вижда ми се достатъчно добра за домашна употреба, нали така?
По-напред в темата имаше мнение, че едва ли не Блускай и Елит99 са от един и същи клас. Това така ли е? Т.е. има ли смисъл да си взимам от БГ Блускай (на по-висока цена), мислейки си че ще ползвам нещо по-качествено или направо да си поръчам Елит99 от АлиЕкспрес?

# 497
  • Варна
 Цветовете на Елит и Канни/Венелиса/ са ОК. За база и топ съм пас,ама аз и Блускай не харесвам така,че не съм критерий.

# 498
От продавалник си взех едни МЛ, също китайски, много покривни и добри. От Веналиса са по-покривни.
В Али обаче не намерих марката.

# 499
Как скъсявате ноктите си. Режете или пилите. С какви пиле. Имам електрическа писалка, но не смея да я ползвям. Чудя се, ако взема керамична приставка за нея, дали ще е ок за скъсяване

# 500
  • Варна
 Скъсявам с хартиена пила имам и електрически китаец и керамични фрези ама тях ги ползвам само да си оправям кутикулите. Много искам да се науча да боравя със стъклена пила. Всички казват,че са супер,а при мен се заглаждат след второто ползване  Confused. Вчера взех поредната на  ConfusedТитания много хвалена в една друга тема,ама няма как да я пробвам лакът ми е само на 5 дни  Laughing.

# 501
Моята керамична фреза е на 6 месеца поне, редовно ползване и не е затъпена.

# 502
  • Варна
 Камалия и моите фрези са възрастни  Joy и нищо им няма, Говорех за стъклена пила такава 

Те ми се заглаждат след второто ползване и се вбесявам. Мацките казват,че ги ползват с години,а при мен греда.  Сега ще видим тая колко ще изкара. Иначе преди години имах една диамантена на Солинген-е няма такава пила честно. Години я ползвах докато щерката не порастна и не реши да я мъкне в училище и....пи вода съответно.

# 503
😂😂😂 сънена съм още. Аз скъсявам само с картонени.

# 504
  • FR
Тъй като съм много щастлива от последния резултат, пускам снимка, за да се похваля  hahaha Първи опит с печат и стана, за разлика от фолиото (за него се оказа, че проблема е във фолиото).
Скрит текст:

# 505
Имам стъклена на Солинген, доволна съм, титания по-бързо ми се изхаби.

# 506
С какъв лак си правите тези печати? При мен с обикновен стават бледи...

# 507
С боички за печати или лакове за декорации.

# 508
  • Варна
 Печатам с всичко де що е покривно на един слой. Все се каня да поръчам боички от Али и си оставам с каненето  Laughing.

# 509
  • here, there, everywhere
Здравейте, по колко време се пече с лед лампа? Поръчах лампите от предната страница от Алиекспрес, но искам да разбера с колко ще ми се намали времето за печене .

Общи условия

Активация на акаунт