WIZZ AIR - 25

• 75 089
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Голям кабинен багаж - макс. 15 кг.

А тази информация от къде е? .. Не го намирам упоменато никъде в условията на УИЗ.

# 316
  • София
Голям кабинен багаж - макс. 15 кг.

А тази информация от къде е? .. Не го намирам упоменато никъде в условията на УИЗ.

Не знам дали в сайта го пише, но аз ще пътувам с голям кабинен багаж и на бордната карта пише, че максимумът е 15 кг.  Peace

# 317
  • Варна
Здравейте , да попитам някой по-вещ от мен в закупуването на самолетни билети...Преди месец си бях закупила билети Варна-София-Варна за края на месец Май.
Днес получавам известие,че има промяна в часа на полета(което мен не ме притеснява). Съгласявайки се с всичко, има ли опасност да ми се наложи да доплащам , тъй като сега билетите за тези дни са по-високи?
Преди бутона ми за онлайн чекиране беше не активен(предполагам,защото няма още 30 дена до заветната дата), но сега с тези промени ми изписва, че имам 23 дена да се чекирам и ми изписва "чекиране" (а след толкова става, точно 1м преди полета).
"Онлайн чекиране: Чекирайте се в рамките на 23 ден(дни)"
Това напомняне ли е ,че след 23 дни ще мога да се чекирам, или нещо друго ,което ми е убягнало?
Извинявам се , за вероятно тъпите въпроси, но за първи път регистрирам изобщо самолетен билет (както и за първи път ще летя със самолет).

# 318
Здравейте , да попитам някой по-вещ от мен в закупуването на самолетни билети...Преди месец си бях закупила билети Варна-София-Варна за края на месец Май.
Днес получавам известие,че има промяна в часа на полета(което мен не ме притеснява). Съгласявайки се с всичко, има ли опасност да ми се наложи да доплащам , тъй като сега билетите за тези дни са по-високи?
Преди бутона ми за онлайн чекиране беше не активен(предполагам,защото няма още 30 дена до заветната дата), но сега с тези промени ми изписва, че имам 23 дена да се чекирам и ми изписва "чекиране" (а след толкова става, точно 1м преди полета). Това напомняне ли е ,че след 23 дни ще мога да се чекирам, или нещо друго ,което ми е убягнало?
Извинявам се , за вероятно тъпите въпроси, но за първи път регистрирам изобщо самолетен билет (както и за първи път ще летя със самолет).
Няма да доплащате.
Малко загубени в превода е ситуацията с чекирането.
От 30 дни до 3часа преди полета.

# 319
  • Варна
Преди бутона ми за онлайн чекиране беше не активен(предполагам,защото няма още 30 дена до заветната дата), но сега с тези промени ми изписва, че имам 23 дена да се чекирам и ми изписва "чекиране" (а след толкова става, точно 1м преди полета). Това напомняне ли е ,че след 23 дни ще мога да се чекирам, или нещо друго ,което ми е убягнало?
Няма да доплащате.
Значи, много благодаря за бързия отговор! Hug
Като прочетох ,че няма да плащам никакви разлики в цената на таксите и билетите някак си се успокоих. Върнах си писмото, та... след 23 дена  мога да се чекирам за отиване и след 30 дена за връщане, но този автоматичен превод те хвърля в шок.
Проблема наистина е "изгубени в превода". Сигурно докато излетя, ще има още смешни за Вас обиграните вече пътници, но предполагам че след моето приключение , всичко ще е по-малко притеснително. bouquet

# 320
Скрит текст:
Няма да доплащате.
Значи, много благодаря за бързия отговор! Hug
Като прочетох ,че няма да плащам никакви разлики в цената на таксите и билетите някак си се успокоих. Върнах си писмото, та... след 23 дена  мога да се чекирам за отиване и след 30 дена за връщане, но този автоматичен превод те хвърля в шок.
Проблема наистина е "изгубени в превода". Сигурно докато излетя, ще има още смешни за Вас обиграните вече пътници, но предполагам че след моето приключение , всичко ще е по-малко притеснително. bouquet
Всички сме минали по този път, та въпросите никога не могат да бъдат смешни за мен. 
Хубавото сега е, че има къде да се пита.  Simple Smile

# 321
  • Sofia
От сайта на летище София: "От 26.03.2017 г. полетите на авиокомпания Wizz Air по маршрут София-Варна и Варна-София се изпълняват от Терминал 2.  Няма промяна за останалите полети на авиокомпания Wizz Air." Публикувано е на 24.03. в 15.30 ч.
Благодаря за информацията и отговора  Peace.

# 322
  • София
Здравейте!
За пръв път ще летия с WIZZ. Купих билети за мен, съпругът ми и детето от София до Лондон и обратно.
В цената  е включено и за тримата голям салонен багаж и тежък чекиран багаж. Когато се чекираме онлайн, доколкото разбрах ако имаме и багаж е необходимо да сме най малко 40 мин. преди полета. Заплаща ли се някаква такса за чекиране на багажа ни, при положение, че съм заплатила цена за голям салонен багаж и тежък чекиран багаж? Нещо се обърках, когато исках да направя онлайн чекиране Embarassed
Друго което ме обърка са имената - когато ги подпълних, ми излизаше само име и фамилия и съответно така ги подпълних, и сега излизат така, но в българските имена има и презиме. Това ще създаде ли проблем, тъй като в документите за самоличност за записани три имена - име, презиме и фамилия?
Благодаря!

# 323
  • София, България
Момичета, има ли ограничения за пренасяне на твърди храни в ръчния багаж? Смятам от Италия да взема няколко сирена, за да ги пробват вкъщи.  Rolling Eyes

# 324
Мимии, много благодаря за помощта, защото за пръв път  имам промяна в полета и изпаднах в леко недоумение. За втори път ми оказваш голяма помощ в точния момент bouquet. Първият път беше преди три-четири години с първото ми самостоятелно пътуване Hug

Относно чекирането, аз лично се чекирам рано, още първия, втория ден, защото пътуваме семейството и когато направя ранно чекиране, местата винаги са едно до друго. Два-три пъти ми се е случвало да оставям за последните дни и ме разпределят с детето на съседни места, но съпругът ми е някъде другаде и се налага да купувам места, да чекирам отново. /Който има бебе или малко детенце е наясно, че половинката си трябва по време на полет, пък бил той и кратък/.Освен това последният такъв път платих 19.99 лв за билет и 12 лв за място. Не, че е много, но мястото излезе колкото билета Simple Smile

# 325
  • София
Здравейте!
За пръв път ще летия с WIZZ. Купих билети за мен, съпругът ми и детето от София до Лондон и обратно.
В цената  е включено и за тримата голям салонен багаж и тежък чекиран багаж. Когато се чекираме онлайн, доколкото разбрах ако имаме и багаж е необходимо да сме най малко 40 мин. преди полета. Заплаща ли се някаква такса за чекиране на багажа ни, при положение, че съм заплатила цена за голям салонен багаж и тежък чекиран багаж? Нещо се обърках, когато исках да направя онлайн чекиране Embarassed
Друго което ме обърка са имената - когато ги подпълних, ми излизаше само име и фамилия и съответно така ги подпълних, и сега излизат така, но в българските имена има и презиме. Това ще създаде ли проблем, тъй като в документите за самоличност за записани три имена - име, презиме и фамилия?
Благодаря!
Само име и фамилия са достатъчни. Щом имате и чекиран багаж, по-добре бъдете на летището около 2 часа преди полета, защото е възможно да има опашки. Като сте си платили голям чекиран багаж, само това е таксата, няма друга.

# 326
  • София
Dechy, благодаря, за бързия и изчерпателен отговор!

# 327
Здравейте,мога ли да попитам къде са им евтините билети от 3 евро  за Варна -София от рекламите,които вървят.Искам да си запазя за мен и мъжа ми и детето с двупосочен билет,ама то ни отива на 300лв ?Аз ли бъркам някъде  Embarassed Rolling Eyes

# 328
  • тук-там
Някой има ли проблем със сайта в момента? newsm78

# 329
Сайтовете - старият и новият, както и приложението, не работят в момента.

Общи условия

Активация на акаунт