WIZZ AIR - 25

• 75 097
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, някой има ли опит с букване на кола през Уиз? Направих резервация, изпратиха ми ваучер, блокираха ми съответната сума в картата. Сега с ваучера отивам директно на гишето на рент-а-кар, нали? Нещо друго?

Освен това, пишеше, че щели да ми възстановят 7% от стойността под формата на Уиз кредит. В какъв срок става това?

# 391
Здравейте, някой има ли опит с букване на кола през Уиз? Направих резервация, изпратиха ми ваучер, блокираха ми съответната сума в картата. Сега с ваучера отивам директно на гишето на рент-а-кар, нали? Нещо друго?

Освен това, пишеше, че щели да ми възстановят 7% от стойността под формата на Уиз кредит. В какъв срок става това?
Кола под наем не съм вземала чрез Уиз, но са ми възстановявали Уиз кредит за резервиран чрез тях хотел. Възстановиха ми 5% от сумата за хотела един месец след датата на напускане на хотела и имах няколко месеца да използвам парите.

# 392
  • София
Здравейте,

може ли някой да ме ориентира, че отдавна не съм пътувала с wizzair.

Дава ми една цена на човек, но когато увелича бройката на пътуващите, цената става друга т.е. вероятно има ограничено количество билети на тази цена, нали? Бебета също таксуват с цял билет, нали?

# 393
  • София
Благодаря, Мимии bouquet

# 394
здравейте много бърз въпрос
Може ли да се пътува вместо с куфар със сак или някаква такава голляма чанта
говоря за чекиран багаж до 32 кг
На мъжът ми му се налага спешно да се прибере, но не може да намери голям куфар, дали ще е проблем ако вземе сак или голяма чанта

# 395
Да, синът ми  си пътува винаги с голям сак.

# 396
tara 2, благодаря!
Здравейте,

може ли някой да ме ориентира, че отдавна не съм пътувала с wizzair.

Дава ми една цена на човек, но когато увелича бройката на пътуващите, цената става друга т.е. вероятно има ограничено количество билети на тази цена, нали? Бебета също таксуват с цял билет, нали?

Да, има ограничено количество седалки от дадена цена. Новата версия на мобилното приложение показва колко седалки има от тази цена. Съответно следващите са на малко по-висока.
Бебетата имат твърда тарифа от 25 или 27 евро в посока (не помня точно), но ако билетите за възрастен са по-евтини, пътуват на по-ниската цена.

# 397
 newsm78
Да питам, по напред някой бе споменал , че за онлайн чекиране вече само имената излизат никъде не се пише номер на документ за пътуване?!
Та така ли е или...има бъг и трябва да се звъни на импулсния?

# 398
newsm78
Да питам, по напред някой бе споменал , че за онлайн чекиране вече само имената излизат никъде не се пише номер на документ за пътуване?!
Та така ли е или...има бъг и трябва да се звъни на импулсния?

За полет до Варна е така.
Така е и за полетите до Катания, като там вероятно е бъг.
Не трябва да се звъни никъде.  Peace

# 399
 Hug bouquet Ммиии
както винаги полезна

# 400
Имам желание за резервация на кола. Някой да сподели опит как е през Уиз. Има ли значение по кое време на денонощието ще пристигнем, за да си вземем колата?
Ако при резервация имаме чекиран багаж по 23 кг. на всеки от 4ма /2 възрастни + 1 дете +1 бебе/, какъв ръчен можем да вземем за всеки? За бебето видях нещо за количка, какво може да носи на борда за него - храна, вода?

# 401
Имахме резервация, с платени запазени места. При бординга разбрахме че са смесили 2 полета и с жена ми сме на 2 различни реда, като целта на закупуването беше именно да сме заедно. След като се върнахме писах на Уиз за възстановяване на сумата. Минаха над 20 дни, ни вест ни кост. Това нормално ли е и какво трябва да правя ако не е ?

# 402
  • Варна
Здравейте! Имам направен онлайн чек ин с места в самолета, но после добавих голям салонен багаж към единия пътник. Трябва ли да си принтирам нова бордна карта с новия багаж, защото не мога да намеря откъде и как става?

# 403
Имам желание за резервация на кола. Някой да сподели опит как е през Уиз. Има ли значение по кое време на денонощието ще пристигнем, за да си вземем колата?
Ако при резервация имаме чекиран багаж по 23 кг. на всеки от 4ма /2 възрастни + 1 дете +1 бебе/, какъв ръчен можем да вземем за всеки? За бебето видях нещо за количка, какво може да носи на борда за него - храна, вода?
За колата нищо не мога да кажа.
За багажа с бебета, можете да видите началото на темата първите постове.

Имахме резервация, с платени запазени места. При бординга разбрахме че са смесили 2 полета и с жена ми сме на 2 различни реда, като целта на закупуването беше именно да сме заедно. След като се върнахме писах на Уиз за възстановяване на сумата. Минаха над 20 дни, ни вест ни кост. Това нормално ли е и какво трябва да правя ако не е ?
Пишете отново. Да не се правят на тарикати!

Здравейте! Имам направен онлайн чек ин с места в самолета, но после добавих голям салонен багаж към единия пътник. Трябва ли да си принтирам нова бордна карта с новия багаж, защото не мога да намеря откъде и как става?

Задължително принтирайте/запазете новата бордна карта. От профила ви ще я разпечатате отново.
Няма да пише б.карта №2, ако това очаквате. Просто отпечатвате отново.
На нея трябва да е отбелязан голям салонен багаж.

# 404
  • Варна
Не мога да се оправя със сайта на уиз аз, всеки път ме влудяват. Почвам нов чек ин и накрая ми иска някакви 96 лв за плащане, които не знам за какво са, след като вече съм платила за голям салонен багаж.

Общи условия

Активация на акаунт