"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 79 983
  • 840
  •   1
Отговори
# 420
  • тук, на мястото си
След като два вечера подред никой не умря, какво да чакаме тази вечер, дали ще спасят Хинова?
Галка трябва да се усети, че е крайно време да бие шута на Петраки. От друга страна да бяха намерили някой друг за изневярата и. Много са ми смешни, тя като награби Наумчо да го целува, то седи като някое наакано дете и не знае какво да прави.

# 421
Ернестина не успя да изиграе добре ролята. Обрата не ме трогна, нито нищо.

# 422
  • Бургас
Изненадаха ме с простреляната Хинова. Браво!
За промото, мисля, че Пецко чука на вратата на апартамента на Стилянова, но тя се натиска другаде с новата си тръпка. А той защо чука, ключ няма ли си?  newsm78

# 423
В промотата невинаги совите са това, което са, така че почвам да си мисля, че Пецко звъни на Вили  newsm78

# 424
Другото,което ми направи впечатление в промото за довечера- Елен тича по коридора.. След раждане да тича? Може да е било малко бебето, но все пак си е странно за мен.

# 425
Другото,което ми направи впечатление в промото за довечера- Елен тича по коридора.. След раждане да тича? Може да е било малко бебето, но все пак си е странно за мен.
Точно това казах на майка ми преди малко. Не само раждането, тя беше буквално сглобена, както каза Генадиев и я дават да тича по коридора. Може и да е сън отново, но все си мисля, че тича за мъжа си.

# 426
  • София
Точно това казах на майка ми преди малко. Не само раждането, тя беше буквално сглобена, както каза Генадиев и я дават да тича по коридора. Може и да е сън отново, но все си мисля, че тича за мъжа си.
Той Генадиев нали преди това обясняваше как й сглобявал гениталиите, може би затова изчакаха с раждането, ама то и това не минава за 2 дена.

# 427
  • от един красив град
Много се радвам, че Стелиянова ще  изневери на Пецан, даже ако ги хване още по-добре. Нека да разбере, какво е причинявал на Виолета през годините. Не знам, но на мен  ми е толкова антипатичен като герой Петър, такива мъже със слаби ангели, не са мъже. Дано и той да си получи възмездието.

# 428
Харесвам промяната у Виолета. Смятам, че нейния образ има
бъдеще. Мисля, че Наталия и Виолета доста ще се сближат. Стаменова
е много добра като ортопед. Мисля, че това е нейния образ. Надявам се
да се изгради връзката между нея и Наталия. Петър е добър професионалист,
но малко започва да деградира като човек.
Доктор Добрева се старае да спечели мястото. Мисля, че Романова я харесва.
Жекова много добре направи, като предупреди Стилянова за Петър.
Много силна сцена между проф. Генадиев и Стилянова.
Домашното насилие е една важна тема и смятам, че е добре да има гласност.
Стоян Алексиев играе страхотно. Димо Алексиев също.
Наталия и Калин имат бъдеще.

# 429
Аз много харесвам сериала. По някакъв начин ме докосва, стиска ме за гърлото, даже редовно си поплаквам. А обикновено се смея на тези около мен, които реват на филми.
Но толкова бездарни актриси на едно място! Точно те съсипват сценария. Тази Думанян, тази Шинова! А сега и Елен Колева! Такива некадърни актриси. Направо съм възмутена. Очевидно са наети по друга линия, а не защото могат да играят.
Осъзнайте се, продуценти. Та тези трите стават само за някой научно-популярен или ням филм.

# 430
Има отделни сцени, за които явно са се консултирали с лекари, крали са или ползват някакви други източници, но тези сцени не се вписват в общия сюжет, който  е нелогичен. Ето, хубава и важна тема за домашното насилие, ама актрисите не докосват, а и сцените не се вписват в сюжета. Никак. Но това е положението явно...
То и Калин и Вили претърпяха безумни обрати в сюжета, но някак си докосват, много са добри , много!

# 431
  • София
Аз пък много харесвам играта на Елен, още от Шивачки. Тя много се промени оттогава (основно визуално), но как гледа с тези големи очи, точно като изплашена кошута. И като се напишка в коридора, как протягаше листа с ограничителната заповед. Много жал ми стана.

# 432
Ако някой от екипа на сериала чете тук, пррдлагам нови роли за някои от актрисите в сериала:
Мария Каварджикова-плачеща върба
Радина Думанян-разтегателен диван
Шинова-кутия цигари, може Слънце, може Стюардеса, каквото си избере
Елен Колева-кутийка с майонеза

# 433
Аз пък много харесвам играта на Елен, още от Шивачки. Тя много се промени оттогава (основно визуално), но как гледа с тези големи очи, точно като изплашена кошута. И като се напишка в коридора, как протягаше листа с ограничителната заповед. Много жал ми стана.
Да, тази сцена се получи!

# 434
А според мен даже не се и напишка като хората. А погледът на изплашена кошута е до болка експлоатиран. Тя винаги гледа по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт