"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 690
  • 840
  •   1
Отговори
# 750
Е много злобна Галя..няма нужда, пак се престараха:)

# 751
Всички в тая болница един и същ номер обувки ли носят newsm78

# 752
Виолета се укроти, Пецан ще психяса. Какъв поглед вади само. Joy

# 753
Галето сякаш наистина никога не е обичала Пецан. Толкова зла стана. 

# 754
Всички в тая болница един и същ номер обувки ли носят newsm78
Не всички, само жените  Wink  Laughing

# 755
Стилянова не си ли остави детето на татков му, който пък го тропоса на жена си... което пък е направо за бой. Те голямо семейство си спретнаха тримата, както Виолета щеше да я убива, така сега й гледа детето, Стилянова пък се грижи за Вилито, въобще идилия. Пецан излишен.
е ти какво очакваш, нали бившата на Рачков била сценарист - тя бременна беше от Рачков или току що родила като го заряза заради Евтим Милошев - какво да се очаква освен малоумни истории

# 756
Стилянова не си ли остави детето на татков му, който пък го тропоса на жена си... което пък е направо за бой. Те голямо семейство си спретнаха тримата, както Виолета щеше да я убива, така сега й гледа детето, Стилянова пък се грижи за Вилито, въобще идилия. Пецан излишен.
е ти какво очакваш, нали бившата на Рачков била сценарист - тя бременна беше от Рачков или току що родила като го заряза заради Евтим Милошев - какво да се очаква освен малоумни истории
Значи не пишат сценарий, а само мятат несвързани истории от реала...

# 757
Галка е много напориста...

# 758
  • София
Ох, тоя Пеци е много жалък.

# 759
Делова вечеря, а Виолета запалила свещички като за Свети Валентин.

# 760
Гласовете на двамата братя са просто еднаквииииии! Имам предвид на Алекс и на бизнесмена.

# 761
Бизнесменчето ми прилича на всичко друго, но не и на това, за което са го цанили да играе.

# 762
Гласовете на двамата братя са просто еднаквииииии! Имам предвид на Алекс и на бизнесмена.

И аз това щях да кажа точно Simple Smile

# 763
Ох, тоя Пеци е много жалък.
Галка е много напориста...

А Тасев като типичен мъж,както се обяснява в любов на Добрева, така хукна по Галя щом Вяра се направи на незаинтересована.

# 764
  • тук, на мястото си
Новия бизнесмен - само като го чуе човек как говори и му става ясно кой е баща му.
Захариев как си правеше сметката да се върне при Виолетка, точно както и в живота.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт