Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Препоръчайте ми моля бюджетен интимен гел. Имах на Билка, но не съм очарована. Сега привършвам на Фитокод, но немога да отделя 14лв за продукта и отделно за доставката.
Преди около седмица си взех от Лили интимен гел на Venus.Само три и нещо е,а е много хубав.На моя пише,че дори от деца може да се използва.

# 481
Аз от доста време използвам интимен на Арома, ето този https://www.aroma.bg/catalog/intimen-izmiven-gel-aroma-intime-aloe-vera-59/y

Още един глас за Арома, ползвала съм и трите вида и съм доволна.Харесвам и интимния на Лидл, както и интимния на ДМ от тяхната марка Jessa.

# 482
  • София
Аз съм с Лактацид Фарма и съм много доволна. На Ейвън също са хубави.

# 483
  • София
И аз да взема да се включа по темата Simple Smile
Този на Лидъл ми предизвика някакво неразположение и му отлепих етикета и го дадох на едни майстори да си мият ръцете с него Simple Smile
Иначе съм доволна от тези на Avon и на Билка също (с невен), но определено ще пробвам и някой от споменатите в последните постове.

# 484
ВИПче, имам абсолютно същите цветове. Писалката със сигурност иска да се повтори, но според мен за цената и начина на нанасяне си е ок. Писалките се нанасят по-лесно, много по-бързо и не искат такава прецизност. От тях имам и едно от тъмно червените червила и съм доволна. Течното първоначално стои много хубаво, но като се поизноси малко започва страшно много да лилавее. Аз си го харесвам, защото като цяло останалия ми грим е направо липсващ, та залагам на устните, но любимият ми матов нюд си остава на Аура. Жалко само, че е доста изсушаващ. ГР нямат хубави ежедневни цветове от течните, както ти казваш все са едни тъмни, а сега с идващата пролет не върви.

milenaka
Скрит текст:
ГР, Голдън роуз ... само подвеждащи неща в поста имаше. Все познати абривиатури и подобни заглавия Joy
ПП: По темата - не слагам нищо, просто като се изтрие го повтарям леко, но то е по-мазно и меко и не изсъхва така, затова и не очаквах да издържи теста на мазна храна или горещо мляко.

# 485
  • Бургас
Да,и на Аvon също са хубави.

# 486
  • София
Скрит текст:
ВИПче, имам абсолютно същите цветове. Писалката със сигурност иска да се повтори, но според мен за цената и начина на нанасяне си е ок. Писалките се нанасят по-лесно, много по-бързо и не искат такава прецизност. От тях имам и едно от тъмно червените червила и съм доволна. Течното първоначално стои много хубаво, но като се поизноси малко започва страшно много да лилавее. Аз си го харесвам, защото като цяло останалия ми грим е направо липсващ, та залагам на устните, но любимият ми
матов нюд си остава на Аура.
Скрит текст:
Жалко само, че е доста изсушаващ. ГР нямат хубави ежедневни цветове от течните, както ти казваш все са едни тъмни, а сега с идващата пролет не върви.

milenaka
Скрит текст:
ГР, Голдън роуз ... само подвеждащи неща в поста имаше. Все познати абривиатури и подобни заглавия Joy
ПП: По темата - не слагам нищо, просто като се изтрие го повтарям леко, но то е по-мазно и меко и не изсъхва така, затова и не очаквах да издържи теста на мазна храна или горещо мляко.
Може ли линк към него, че ми трябва нещо подобно?  Simple Smile

# 487
624 - Last Goodbye
Скрит текст:
Но гледах някакъв пост в един полски блог сравнение с 01 на ГР и ми хареса и тяхното. А като трайност и покривност са по-хубави. На Аура просто ми пасва цвета, не мога да намеря друго точно такова, но ако намеря със сигурност ще се отърва от него  Mr. Green
Скрит текст:

# 488
  • София
Благодаря, точно такова на Аура-та си търся  Simple Smile
Май на ГР ми идва ярко  Thinking

# 489
  • София
Каква е тази база за червило?
Държи ли червилото повече с нея?

# 490
  • София
Каква е тази база за червило?
Държи ли червилото повече с нея?
Тази е http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0273998002.html#%D0%9F%D1%8 … D1%87%D0%B5%D0%BD
Наистина държи повече, но е по-подходяща за по-мазни червила. Предполагам че при всички бази за червила е така, но не съм ползвала друга и не мога да сравнявам. Когато я сложих под молива-червило на ГР, усещах устните си много сухи и трябваше да сложа малко балсам отгоре.

# 491
  • София
Мерси за информацията  Hug
Аз май си докарах алергия от някое червило, какво да нанасям на устата, та да не се изсушава?

# 492
Уинд, аз много харесвам балсама за устни Reve de miel на Nuxe. Няма такова страхотно хидратиращо и подхранващо усещане.  Peace

Иначе база за устни ползвам на Никс и най-вече, за да не ми се изсушават ужасно устните под течно червило.  Peace

# 493
 EllahHug
Заинтригуваме с тази Аура. Може би като посвърша тези ще потърся и това да видим как ще стои.
Откакто написах поста се намацах с писалката, но през 2 часа нанасях отново, защото се изяжда, така че не е особено трайно. Обикновените им матови червила са по-трайни върху устните (поне при мен). Но пък за цена и лесно нанасяне давам 6.

# 494
Да,и на Аvon също са хубави.
Аз също съм доволна от тях, не ми дразнят, но много гадно ми миришат, кой цвят харесвате вие?

И аз искам мнение за боята Колора, може и да не е Зеро  Peace

Общи условия

Активация на акаунт