гинеколог за ЖК Варна

• 1 149
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
предполагам, че вече има доста такива теми, но повечето са стари, а и колкото чета, повече се обърквам. Трябва ми лекар за ЖК в Варна, вече съм в 12 г.с, а не съм записана.
По възможност да работи по ЗК, но не е задължително.

# 1
Здравей, аз си водя женската консултация при д-р Скочев, доволна съм. Лесно се записах (защото при прословутия Славчев трябва да се чака повече от месец за час), обръща внимание, не чакам пред кабинета, влизала съм и без час. Всички казват, че е страхотен специалист. Гледа на ехограф на всеки преглед и нищо не съм плащала.
Единственото, което не е хубаво е, че не изражда вече, т.е. за раждане ще трябва да си търся друг лекар.
Иначе всяка втора жена около мен препоръчва д-р Славчев, но той е с много голяма заетост, прегледите са по 5 мин и съм чувала за висене с часове пред кабинета, нищо че си с час.
Ходих и при Евгения Георгиева, хареса ми, но ми поиска 300 лв за женска консултация по здравна каса.

# 2
  • София
И аз съм чувала сякаш добри отзиви за Скочев, но мислех че не работи по здрана каса. Къде преглежда?

# 3
Преглежда в МЦ Св. Анна до Окръжна болница (жълтата сграда на ъгъла).

# 4
  • Варна
Те са в един кабинет с д-р Славчев май... За Георги Крумовски също съм чела добри отзиви тук във форума, той приема в 4-то ДКЦ и в Санита.

# 5
Добър ден на всички мами и бъдещи такива!

В 11 г.с седмица съм и следващата ми предстои регистрация.
Днес обаче реших, че няма да се следя и регистрирам при моя гинеколог в Майчин дом Варна, тъй като се даде гласност на един неприятен случай с негова пациентка и въпреки че съм на мнение, че не трябва да се съди от един случай вътрешно няма да съм спокойна.... а и до момента имах някакви проценти съмнение, тъй като е от по-младите лекари (не искам да казвам кой е да не му вредя заради мои лични усещания).

Може ли да ми препоръчате лекар за следене, който да работи в АГ Варна за предпочитание да мога и да родя в последствие при същия лекар.

Познати ми препоръчаха Евгения Георгиева (съпругата на Боян Георгиев) но намирам спорни коментари, макар и от 2013, 2019, когато все още и тя и съпругът й са преглеждали в Майчин дом.

Препоръчаха ми и Николета Табакова, но тя пак е от младите лекари и въпреки суперлативите ми е трудно да се доверя на толкова млад лекар за нещо, което към момента е по-важно от мен самата.

Другата препоръчана от познати е Наталия Мирчева. Тя ми вдъхва най-приятни чувства от снимка и "на хартия", но не мога да намеря коментари за нея. Само един позитивен, но не много описателен.

Моля за мнения, тъй като не знам дали другата седмица да си ползвам запазения час за регистрация на бременността и съответно да регистрирам направлението си, а и не знам дали дори и да избера нов лекар ще има час за следващата седмица.

В тази връзка - има ли такива от вас, които са си сменяли следящия лекар и с едно и също направление ли става или трябва да се взима ново.

Общи условия

Активация на акаунт