Парфюмни размисли и страсти - 208

• 102 022
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Ангела е ритник в носа, в сравнение с газирания сок на Sublime Balkiss Rolling Eyes Сравнението за мен е, меко казано, невъзможно, но знае ли човек...
Ми, Ангелът на Тери Мюглер, е ритник в носа, т е Дяволът, как не ме разбираш, Денси newsm78. Твърде съм лаконичен, или ми е беден речникът newsm78

# 391
  • София
Днес бях с Ботега Венета. За мен точно това е времето за него.
Напръскала съм се сутринта в 9 обилно и до душа преди малко го усещах осезаемо и много ме радваше.
Към 22:30 излезнах с кучето на бърза нощна разходка и вятъра така хубаво го разнасяше Heart Eyes Heart Eyes

Много  са ми любопитни Chypre Vanille и Aoud Leather. Знам, че не им времето, но сигурно ще поръчам  мостри тези дни. Все пак ще се радвам да прочета мнение за тях да ми подпали фитила, или пак да ме откаже  Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 23:41 от ~Étoile~

# 392
Аз днес по повод Деня на водата бях с Aqua Universalis Maison Francis Kurkdjian. Не е мой този парфюм, не ми харесва.

# 393
Вие сте на тема пролетни ухания последните страници, но понеже моята пролет е само на теория, взех, че се обзаведох с Alien EDP.
Имам и много харесвам Alien Essence Absolue, пък и нямам навика да притежавам разновидности на един и същ аромат по едно и също време, тъй като го смятам за някакъв екстравагантен и ненужен харч, ама на`, никога не е късно да се извратиш.
Не съжалявам, засега. Двата парфюма, по същество еднакви, са доста различни всъщност. Няма какво да си кривя душата, Абсолю е по-хубавият - богат, гъст и наситен като нектар, с умопомрачително добра, леко опушена ванилия. Взривно начало, интензивен от началото до края, но пък много по-естествен и приемлив за обонянието.
ЕДП, от друга страна, притежава ясно изразена онази нотка на неизмит пепелник, която много харесвам, и която е притъпена в другия /така и не разбрах коя точно съставка дава този аромат/. По-остър и ръбат, само че след първоначаналното варварско нападение, омеква бързо и е по-скоро ефирен воал /или поне аз така го усещам, за околните може да е парен чук/.
Прогнозирам го за по-топлото време, сега остава и то да се случи.

# 394
Вие сте на тема пролетни ухания последните страници, но понеже моята пролет е само на теория, взех, че се обзаведох с Alien EDP.
Имам и много харесвам Alien Essence Absolue, пък и нямам навика да притежавам разновидности на един и същ аромат по едно и също време, тъй като го смятам за някакъв екстравагантен и ненужен харч, ама на`, никога не е късно да се извратиш.
Не съжалявам, засега. Двата парфюма, по същество еднакви, са доста различни всъщност. Няма какво да си кривя душата, Абсолю е по-хубавият - богат, гъст и наситен като нектар, с умопомрачително добра, леко опушена ванилия. Взривно начало, интензивен от началото до края, но пък много по-естествен и приемлив за обонянието.
ЕДП, от друга страна, притежава ясно изразена онази нотка на неизмит пепелник, която много харесвам, и която е притъпена в другия /така и не разбрах коя точно съставка дава този аромат/. По-остър и ръбат, само че след първоначаналното варварско нападение, омеква бързо и е по-скоро ефирен воал /или поне аз така го усещам, за околните може да е парен чук/.
Прогнозирам го за по-топлото време, сега остава и то да се случи.
Наслаждавам се на неизмития пепелник и в момена, как го измисли newsm78. Толкова време се чудя на какво ми мирише тва абсолю на ТМ hahaha

# 395
За любителките на розите един много хубав парфюм. За разлика от повечето розови парфюми, изобщо не е старомоден.
Не мисля, че би изместил любимия ми Алюр от първото място, но с удоволствие ще си го ползвам.
http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/rose-des-vents-014422#LP0005

# 396
Аз днес по повод Деня на водата бях с Aqua Universalis Maison Francis Kurkdjian. Не е мой този парфюм, не ми харесва.

Един от любимите ми на мосюто  Heart Eyes Прелест е при мен.

# 397

Моля, ако някоя от вас познава този Монтал, да каже няколко думи за него https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Aoud-Musk-9558.html
Аз го познавам  Simple Smile любимият на мъжа ми. Аз усещам уд, муск и дървесни нотки. Много изискан и скъп ми стои. Забелязва се определено, супер траен е и шлейфов. Мога ти пиша къде да пробваш.

# 398
И колко струва черепа #Crazy newsm78 Денси, какво работи твоят благоверен newsm78, как ти удържа на поривите, хах #Crazy newsm78
Ммм... защо непременно благоверният трябва да ги купува? Някои жени печелят достатъчно, за да си купуват парфюмите сами  Peace
А иначе като му гледам пирамидата, направо започнах да слюнкоотделям  Laughing  Черепа е заради рома - пиратска асоциация  Mr. Green

# 399
Благодаря, Aлиена. Hug Аз го пробвах. Дори го пробвах смело върху себе си! Открих го на рафта на мой приятел, онзи ден бяхме у тях и от тогава го мисля. Видя ми се уникално красив и наистина изискан. Траааен! Пръснах два пъти, усещах го 20 часа! Познавам няколко Монтала, които са просто парфюми за типично източен вкус и освен Крушите, нищо друго не ми е харесало истински, макар да намирам за хубав Red aoud, но не бих го носила. Докато този парфюм харесах още като отвинтих пръскалото, за да го помириша хубаво, преди да го пръсна, защото бяха останали десетина мл.(каза, че пак ще си го купи, изпръскал е сто! не е маниак на парфюми, но е ценител) А като се напръсках, постепенно ме плени. Пише, че е и за мъже, и за жени. Не изглежда като аромат, който може да задушава, освен ако не се прекали с количеството, разбира се. Много ме впечатли, но това от една проба с носене само. Много хубави отзиви във Фрагрантика чета също.
Според теб, може ли да се носи от жена? Ти носиш ли го понякога?

# 400
Аз пък днес се измъчих със Sublime Balkiss...
Аглая, остави си от пробата за друго време и настроение. Наскоро го пробвах това което е по-ново издание , казват че има разлика с предишния и ми се стори всичко друго, но не и банален. С Ангели и прочие връзка не намирам също. Пробвах го на по-студено и си мисля, че отсега нататък му е времето. Добре е че си взела проба първо.

# 401
А, забравих да кажа, че пробвах зеления чай на Е. Арден. Не мога да си обясня защо до този момент не съм го пробвала, сигурно цената ме е карала да мисля, че е нещо тъпо. Определено ще го купя, направо забивам стотица, но към края на май ще е, за лятото. Разкошен е, а  за тази цена е направо супер! Heart Eyes

Ангела на Т. Мюглер е направо отврат, мирише ми на разтопен асфалт Sick

# 402
  • София
Ън, точно тая сутрин си мислех за това, че имам и харесвам най-много ароматите на пролетта. А за лятото има няколко, които ползвам, но засега не съм открила наистина своя разхлаждащ аромат, който наистина да търпи голяма жега... Ще взема да го пробвам и аз тоя чай ан Елизабет Арден.  Peace

# 403
Бижу, аз не го нося, не защото не го харесвам, а защото мъжа ми го носи доста често, преполовил 100 мл за година. Има 5 Монтала и 80% от времето е с тях. На мен ми идва повече мъжки, но на всяка кожа е различно.
Любимеца му за лятото е Wild aoud, от начало мирише на нафта, но след това има страхотно мушкато и цитрус.  Много траен и свеж е в топлото. 

# 404
Благодаря! Hug Моят познат каза, че ще си го купи пак, тогава ще го обследвам сериозно. Може и да си отлея за да го понося истински. Наистина много, много ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт