Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 788
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Къде мога да намеря хубави дамски пижами, произведени в Турция?! Български има навсякъде, но не ми харесва качеството.
Българска пижама на AFFEKT съм имала с перфектно качество. Нося я все още, поизбеляла, след 4 години. Не е мръднала.Миналата година си купих турска от едно магазинче на Васил Априлов срещу аптека Марви. Много е хубава, но страшно пуска и трябва да я пера на ръка......Нещо, което ме отказа да си купя пак от там,а и избягвам да я обличам, макар че има много сладурски моделчета на витрината.

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 23:11 от droidd

# 361
  • Майничка
Къде мога да намеря хубави дамски пижами, произведени в Турция?! Български има навсякъде, но не ми харесва качеството.

В Гранда, централния вход, в първия коридор отляво - магазинчето за хавлии и пижами.

# 362
  • Тра-ла-ла
Българска пижама на AFFEKT съм имала с перфектно качество. Нося я все още, поизбеляла, след 4 години. Не е мръднала.Миналата година си купих турска от едно магазинче на Васил Априлов срещу аптека Марви. Много е хубава, но страшно пуска и трябва да я пера на ръка......Нещо, което ме отказа да си купя пак от там,а и избягвам да я обличам, макар че има много сладурски моделчета на витрината.
Къде е този магазин?! Аз се сещам за един, но той е срещу аптека "Мальовица", близо до кръстовището с "Пещерско шосе". На Афект не съм имала пижама, може да ги пробвам.

Имала съм на Ива текс. Много се развличат. Долнището за нула време се прецака, на места нишките изтъняха, тръгнаха бримки ooooh!

# 363
  • Пловдив

Къде е този магазин?! Аз се сещам за един, но той е срещу аптека "Мальовица", близо до кръстовището с "Пещерско шосе".

Oх, извинявай, точно там е. Не знам това "Марви" от къде ми е дошло снощи  Rolling Eyes
И аз си търся добра лятна пижама. Ако намериш нещо свястно - свиркай.

# 364
  • Пловдив
В мол Пловдив на втория етаж има едно магазинче за сувенири, порцелан, кристали и подобни. Но предполагам, че цената може да е понадута.

# 365
Къде продават вертикални щори в Пловдив?

# 366
  • Plovdiv
Вертикални щори има в Колори, който се намира на булевард Източен до ресторант Класик (малко преди Ботев стадион) и има още един магазин/офис на булевард 6 септември малко след ресторант Антик в посока кръстовището на Чифте баня.  Аз също ще ходя тези дни, защото търся вертикални щори с детски мотиви

# 367
Турски пижами има в подлеза на пл.Съединение. На марката Sevim. Също и на 6-ти септември - с-у Областния съвет.

# 368
  • Пловдив
Някой знае ли кога ще отворят за движение пътят до Зоологическата градина, който минава покрай Гребния канал?

# 369
Момичета, бихте ли ми препоръчали фотограф за детски рожден ден по възможност с приемлива цена.
Бях се насочила към Дидо Докторов, но за съжаление е зает на нашата дата.
Димитър от Студио Дит.

Емстерс, ако си ползвала услугите на студио Дит, би ли ме ориентирала за цените за заснемане на детски рожден ден?
Работих по един проект с Димитър преди 10 дни. Резултатът -уникален, както винаги!
Но не беше рожден ден и няма как да ти дам актуални цени. Мога да ти пратя телефонен номер да попиташ по-конкретно.

# 370
  • Пловдив
В мол Пловдив на втория етаж има едно магазинче за сувенири, порцелан, кристали и подобни. Но предполагам, че цената може да е понадута.
Да, магазин Деникс, естествени култивирани перли, дават и сертификат  Peace Обещите са от 12 до 36лв, зависи от размера...

Турски пижами има в магазина за пердета на сточна гара и са на много добри цени!

# 371
  • Тра-ла-ла
Благодаря за идеите за пижамите  Hug

# 372
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате козметик за почистване на черни точки на тинейджър. Най-добре в Тракия, но може и на центъра.

# 373
Момичета, бихте ли ми препоръчали фотограф за детски рожден ден по възможност с приемлива цена.
Бях се насочила към Дидо Докторов, но за съжаление е зает на нашата дата.
Димитър от Студио Дит.

Емстерс, ако си ползвала услугите на студио Дит, би ли ме ориентирала за цените за заснемане на детски рожден ден?
Работих по един проект с Димитър преди 10 дни. Резултатът -уникален, както винаги!
Но не беше рожден ден и няма как да ти дам актуални цени. Мога да ти пратя телефонен номер да попиташ по-конкретно.

Благодаря ти много за информацията.  bouquet
Вече взех ваучер за фотозаснемане, дано да останем доволни от резултата.

# 374
  • Пловдив
Здравейте, незнам дали тук е подходящо да питам, но защото е за Пловдив реших, че тук ще е по-добра информацията. Може ли да ми препоръчате добър психолог?

Общи условия

Активация на акаунт