Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 208
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Бихте ли препоръчали добър фризьор за подстригване в района на бул. "Шести септември" и "Свобода".

# 556
  • Пловдив
Здравейте пак, аз имах по-скоро предвид нещо като импровизирано тържество, на полянка, с балони, стихове и песни, но се оказа, че явно съм демоде Tired Госпожата ни вече била уредила с определена фирма (да не правя реклама), без да се допита до родителите и ще ги раздават на 1-ви в Карлово, но ние ще пропуснем, че на моята мома периодично й прилошава при пътуване, няма как да предвидя дали ще се случи, а изрично има инструкция да не се сяда отпред, да не се става, отваря прозорец и прочее, иначе няма как, случвало се е да спираме през 15-20 минути, ако не спи, а в автобус с 30 пискащи хлапета  как ли ще случи...Абе мазало  #CrazyТа явно ще трябва да й взема свидетелството от училище. Само не разбирам защо лишават родителите от това удоволствие и привилегия да се радваш с детето си за първото му свидетелство, аз ли нещо не разбирам... Как да е, благодаря за отзовалите се и спорна седмица  bouquet

# 557
Остави детето да е част от приятелите си... Не й правиш услуга. Нито ще е първата, нито последната на която й става лошо. Има хапчета, има торбички  Crazy А на екскурзия е много по-различно...
А вие си спирайте и през 5 минути Simple Smile и на поляни ходете цяло лято...

# 558
  • Пловдив
Всичко хубаво, но без да коментираш с родителите да решаваш и да ги поставиш при свършен факт.....Аз бих завела детето със собствен транспорт и бих присъствала на тържеството.

# 559
  • Майничка
Остави детето да е част от приятелите си... Не й правиш услуга. Нито ще е първата, нито последната на която й става лошо. Има хапчета, има торбички  Crazy А на екскурзия е много по-различно...
А вие си спирайте и през 5 минути Simple Smile и на поляни ходете цяло лято...
+1 Peace

Да не говорим, че класната стая рядко успява да побере желаещите да присъстват на тържеството - родители, малки братя и сестри, братовчедчета, баби, дядовци, стринки и т.н., всеки с правото си да снима, да коментира със съседа и да отговори на телефонно повикване. Навремето ни връчваха свидетелствата в клас, а родата чакаше на двора. Сега обаче всеки иска да е на първия ред.

Mainatowngirl, като активно драйфащ пътник /и шофьор  Embarassed/ и родител на 2бр. такива - пътят до Карлово е песен, особено с автобус. Подкови момата от предния ден с кокулин, зареди с малки, непрозрачни торбички, резервна тениска и я пускай. Пък вие, ако искате, също се разходете до там, но отделно.
Когато децата са с учител изживяването и дисциплината са едни, когато са 25 бр., всеки с антуража си - съвсем други. Организации тип "пикник" в разширен обем са удачни при вече стикован клас и родители.
А за фирмата - изискванията на МОН са такива, всичко да минава през лицензиран туроператор. Преди нямаше проблем да си наемеш просто лицензиран превозвач, а организацията да си я сглобиш сам.

# 560
  • Пловдив
Някой да е водил детето си в Солна стая Thinking Намирала се на ул.Райко Даскалов.

# 561
Някой да е водил детето си в Солна стая Thinking Намирала се на ул.Райко Даскалов.
Точно там не - на Павел баня сме ходили в Диана Мар имат.. И още някъде ама не помня къде беше..
Препоръчват ги уж за дихателни, настинки ей такива.. Да дишаш изпарения и блабла..

# 562
Фирма не мога, на препарат мога -фронтлайн. От ветеринарната аптека, взимаш за голямо куче, разреждаш, пръскаш и край!
Това го направих. Колко дни трябва да се изчака и да не се мие пода? При нас пода го изхме след 1-2 дни и пак почнаха.

# 563
От къде мога да купя фъстъци с черупките? Вчера видях в Кауфланд, но бяха печени, а на мен ми трябват сурови.
Някой опитвал ли е обикновените козунаци на Таня бейкъри?

# 564
От къде мога да купя фъстъци с черупките? Вчера видях в Кауфланд, но бяха печени, а на мен ми трябват сурови.
Някой опитвал ли е обикновените козунаци на Таня бейкъри?

В Лекси съм виждала, на пазара също не може да няма.

# 565
Някой да е виждал някъде, освен в Бершка, да продават обувки от този тип?

Скрит текст:
Сиреч по-евтини имитации на крийпърсите на Риана х Пума. Много ми харесва модела, но никакъв шанс да си позволя оригинални за пълната цена.

Утре ще мина по магазините да разгледам, но все пак питам, за да имам идея къде да търся.

# 566
  • Пловдив
Някой да е виждал някъде, освен в Бершка, да продават обувки от този тип?

В Дайхман има подобни модели.

# 567
Къде да търся силиконови подплънки?

# 568
  • Пловдив
Всеки магазин за бельо newsm78

# 569
Здравейте!
Някой да знае, къде продават официални тоалети- големи размери, но не бабешки модели. На сватба съм на 7 май, а още нямам дори идея, от къде да си купя дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт