Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 114
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Христос Воскресе и от нас! Пролетно настроение и здраве!
Бяхме на село за празниците, каката цяла нощ ми хленчи, че иска да си спи в нейната къща и се прибрахме скоропостижно...Йоана беше доволна, хапна агънце, козунак, игра с баби и прабаби. Тежи вече десет кила на 74 см, виждат се само едни огромни бузи, няма да й стане роклята за рождения ден! Ама яде всичко и с кеф, че и суче. Спокойно мога да й давам обща храна, даже и е по-вкусна.
Светли празници на все още празнуващите!

# 466
Христос Воскресе! Бъдете здрави и благословени !
Ние сме на обиколка при бабите и дядовците. Децата трудно се адаптираха към новата обстановка, но дори когато са спокойни и игриви, не разрешават друг да ги разнася. Искат само нас с ММ. Не знам как ще се оправяме занапред, ако това продължи...

# 467
  • София
Христос Воскресе!
Ние по повод на празниците закарах баткото и каката при майка ми за 2 дни. Беше ми едно такова празно, няма кой да те ядосва, няма кой да мрънка, да ти се пречка из краката.  Simple Smile Лошото е че малката от известно време се е сраснала с мен. Направо е кошмар. От както направи 11 месеца с отварянето на очите и иска да ходи.
Хипо, Нинив големи бебчета имате, Като чета килограмите на вашите се чудя Марина с тия 7240 какво да я правя.

# 468
Изофиксът е система за закрепване на столчето. Нещо като релси, които влизат в седалките на колата.
Христос воскресе! Благодаря за отговора, Мохини. Днес времето е ужас,но пък ММ си е тук и малко ми дава почивка. Иначе хвърчи с проходилката и най-важното хапва Simple Smile Изникна й петото зъбче,но гледам че има още едно на път скоро Simple Smile агнешко месо още не смея да давам,но пък киселото мляко й е любимо Simple Smile

# 469
  • Русе
Милена, добре си е Марина, фина мома Simple Smile Тя се роди раничко и малка май. Ние стартирахме с 4200 кг... Аз се чудя какво да правя моята ламя, ненаяла се...Яде всичко, по много, че и суче като трифазна помпа. Баща й каза, че и за бала роклята няма дв й стане Simple Smile.
Йоана също дава да я вземат само близките, които познава. Но и реве като види баща си след баня с халат и завита глава (че е с дълга коса). С такъв ужас в очите го гледа...Ние й се смеем, ама ...Времето стана все едно идва Коледа, не Гергьовден! Възмутена съм!

# 470
Здравейте момичета. Аз вече съм си вкъщи и мама ми липсва. И то не помощта, а разговорите. Преди малко остригах Цвети (не пиша подстригах,  щото направо си я ошушках), но много я душеше косата. Сегя ми е много сладка. Тя е на девет месеца и половина и е 10кг и 77 см. Яде всичко ама всичко. И да се похваля вече лази

# 471
  • България
Аз за кг няма да се обаждам ха-ха
Но и кака им вървеше така, а сега е фина ,та съм спокойна.Иначе тогава много се притеснявах.
Нинив и нашия тати като единствен мъж в къщи е с най-хубавите и дълга коса.
 Laughing
На Стелето се къдри като неговата, а на Теди пък върви доста гъста.И аз вече веднъж рязах бритона, та сега е крив,ама карай ;

# 472
  • Русе
А, тя и моята коса е дълга (беше до кръста ми почти, ама есента като взе да пада след раждането я резнах до раменете, та сърцето ме заболя...), новата се къдри безумно, но и двете ми дъщери бяха от бебетата без коса. На Йоана взе да расте, но за подстригване ще е чак догодина сигурно. И голямата беше така, до почти двегодишна нямаше нужда от фризьор. Сега са рев и сополи, не ми дава да я доближа с ножица...
Йоана все още не пълзи, клати се само напред, назад.

# 473
  • София
Милена, добре си е Марина, фина мома Simple Smile Тя се роди раничко и малка май. Ние стартирахме с 4200 кг... Аз се чудя какво да правя моята ламя, ненаяла се...Яде всичко, по много, че и суче като трифазна помпа. Баща й каза, че и за бала роклята няма дв й стане Simple Smile.
Йоана също дава да я вземат само близките, които познава. Но и реве като види баща си след баня с халат и завита глава (че е с дълга коса). С такъв ужас в очите го гледа...Ние й се смеем, ама ...Времето стана все едно идва Коледа, не Гергьовден! Възмутена съм!
Роди се почти месец по-рано и 2560 Simple Smile
Сега бяхме в Пирогов с каката за корема. Малката се хилеше на всички и няма проблеми да я гушкат лекарите. На други не даваше да я пипат. Simple Smile Закача се с всички и е все ухилена. Ако знаеш как писна като видя баща си с хавлия на главата. Все едно видя дявола. Simple Smile

# 474
  • София
Да се оплача малко. На 12-ти бяхме на гастроентеролог. Една доцентка ни каза, че каката е със "Синдром на раздразненото дебело черво". Нямаше ги симптомите, пък и мястото на болката не отговаряше, но все пак е лекар. Днес щерката не успя да стане от леглото от болка в корема. Заведох я веднага в Пирогов и се оказа, че е с влезли едно в друго черва. Много на бързо я подготвиха за операция, но се оправи с въздух. Сега ще сме на строга диета, без да скача и тича. А как ми се караха в Пирогов какво съм чакала до сега няма да ви описвам. И са прави лекарите. Още малко и нямаше да я оправят.

# 475
  • Русе
Милена, ужас! Каква е тази доцентка! Слава Богу, че всичко се е оправило! Дано с диета и без тичане се оправи напълно!

# 476
Милена, бързо оправяне на детенце !
Аз моите мушмороци ги остригах накриво още преди месец, но сега пак са като гръмнал бойлер в главата. Уж било хубаво да се остави бебешката косичка, защото сладко се къдрела, но мен все ме сърбят ръцете за ножицата. Grinning
Ирен, младежът вече е с пето зъбче. Чакаме шесто. Вие как сте?Grinning
Момата още е беззъба. Някой друг с беззъбо бебе на 10 месеца?

# 477
  • София
Милена, бързо оправяне на детенце !
Аз моите мушмороци ги остригах накриво още преди месец, но сега пак са като гръмнал бойлер в главата. Уж било хубаво да се остави бебешката косичка, защото сладко се къдрела, но мен все ме сърбят ръцете за ножицата. Grinning
Ирен, младежът вече е с пето зъбче. Чакаме шесто. Вие как сте?Grinning
Момата още е беззъба. Някой друг с беззъбо бебе на 10 месеца?
Благодаря. Утре ще пусна оплакване до Министерството направо да я махнат тази "лекарка" преди някое дете да пострада сериозно. На Марина първото зъбче се появи на 10 месеца и 9-10 дни /не помня точно/ Simple Smile От днес станаха 3 зъбчета. Още едно и ще е като хамстерче. Simple Smile

# 478
Милена, бързо оздравяване на каката!
Ние ще ходим на гастроентеролог на 25 в Токуда, при д-р Лазарова. За сега съм чула добри отзиви, дано е съвестна и разбираща от работата си жена!
На София, първите две зъбчета се появиха точно в деня, в който навърши 9 месеца. Мислех, че сега й пробиват и горните, но все още ги няма.
По отношение на косата, само ние ли сме без коса? Кажете от къде взимате ленти/кърпи за глава? Аз съм й взела 2-3 , но не й отиват на тоалетите и като е без лента се изнервям като ме попитат момченце ли е #Cussing out тя е цялата в розово, но на момченце приличала...аххх

# 479
Леле това е супер неуважително !Много ме дразнят такива хора .. веднъж като беше съвсем мъничак (облечен в сиво) ме попитаха какво е и избухнах..аз и без това бързо се паля..
Митко по цял ден буквално, като изключим дрямката по обяд, само обикаля стаите пълзейки и вървейки, вече се качва и слиза от дивана и леглото.
Вървим навън за една ръчичка и на площадките много се радва да е около другите деца, усмихва им се и се смее като ги види. Все още няма зъбче, когато порастнат тогава, спрях да ги мисля, а и не го мъчат толкова в момента.

Общи условия

Активация на акаунт