Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 50 422
  • 712
  •   1
Отговори
# 675
С това умуване за обличане вече до гуша ми дойде. Явно нацелвам някак, щото още не съм ги прегаряла, но момата все е със студени крачета, а младежът се поти, затова различно ги обличам понякога. В това време са с  тънко боди с дълъг ръкав или блузка с дълъг ръкав и отдолу боди с къс, а за връхна дрешка суитчър.
Ирен, одеалцето за пикник го взехме днес. Колебаех се между него и едно килимче с изкуствена трева. Килимът е по-неудобен за съхранение и носене - по-тежък и плътен е.

Не ми дава да гласувам в анкетата. Само при мен ли е така ? newsm78

# 676
И аз не мога да гласувам и щях да питам защо?

С тези одеала по тревата внимавайте много, че кърлежите сега почват сезона си  Confused
В нашата градинка имаше надпис, че е пръскано, но мен все ме е страх....

# 677
  • България
Голям успех с инхалатора Party
Взех,че им сложих накрайник,койти се лапа.
Та дори се караха,коя да го налапа Laughing

# 678
  • София
Вече би следвало да можете да гласувате. Бях я спряла ако ще се добавя нещо и я забравих  newsm80

# 679
И аз не мога да гласувам и щях да питам защо?

С тези одеала по тревата внимавайте много, че кърлежите сега почват сезона си  Confused
В нашата градинка имаше надпис, че е пръскано, но мен все ме е страх....

няма да е по тревата, по-скоро ще е по земята на градинката пред блока  Laughing но и по тревата да е, ще трябва да внимаваме

# 680
Толкова пазихме малката но днес почерня личицето й. Sad много се обвинявам. Сега трябва ли нещо специално да правя като стана вече белята?Видях че някой от вас купуват фактор 50 от дм, на коя марка е най-ефективно? Може да препотъчате и нещо което не е от дм? Всеки ден ли ги мажете, как ги предпазвате от слънцето?

# 681
Аз още не го мажа, умишлено го оставям да го щипне малко слънцето. Но още малко и ще мисля за слънчезащита.

# 682
  • България
И аз не мажа с нищо и ги е хванло слънцето!

# 683
  • София
Ползвам на Бочко фактор 50. Мажа я преди излизане и ако сме по-дълго навън повтарям Simple Smile Но все пак Марина е руса със светли очи и светла кожа. Малко да я види слънцето и става червена. А единия път така беше изгоряла че я болеше, а нямаше слънце. От тогава всеки път я мажа.

# 684
При нас само сестрата се занимава с бебетата. Тя е акушерка и педиатрична сестра. ЛЛ не е педиатър,но го преслушва. Ако го няма,сестрата го преслушва. Ако има някакви съмнения,ни праща при педиатър. Така е,доколкото знам и по света. Но естествено сестрата трябва да е с такава специалност.
Огнян е на бая Вигантол. 2 пъти по 3 капки плюс една хранителна добавка с калций,магнезий,цинк и витамин Д. Главата му цила особена. Никога не съм посмяла да питам какво й е особеното... Но иначе фонтанелата му наистина е много голяма. Но и аз понякога забравям я единия прием на Вигантол,я хранителната добавка.
Днес Огнян заформи май разстройство. След принципно постоянния запек,чак се притесних. Много поспалив е,не е особено див и щастлив,но си е жизнен. Просто не е толкова ентусиазиран да хвърчи в проходилката,например. Няма особен апетит,освен към хляб. Няма температура. Нищо ново не съм въвеждала,освен че смених тези дни марката кисело мляко. Захраних го с едно от специализиран млечет магазин,а тези дни му давах Верея. Утре ще си му взема от "неговото" кисело мляко,но не ми се вярва да е от това. Ако и утре сутрин има разстройство,ще ходим при доктора,разцира се.
От днес официално е "захранен" с тв. Открих програма за най-малките,която е като навремето БейбиАйнщайн филмчетата,които сигурно ги ива в нета,но нямам време. Съобразена е с възрастта и филмчетата са развиващи различни "умения" . Правят даже пауза за почивка Grinning . Ducktv се казва.
Ще му правим "сензорна" дъска с разни джаджи. Дъската днес беше осигурена и почваме с баткото да майсторим. Той все повече търси контакт с Огнян,което много ме радва. Малко идиотски му чете книжки,но поне на мен ми е забавно. А Огнян като не е доволен ог "четенето", му взима книжката и ми я дава на мен Grinning .
Откакто му давам айран вечер с корички хляб и 50гр супа, спи доста по-спокойно и по принцип май вече ще се разделяме с кърменето. Самият той вече все по-рядко иска да суче,иначе на мен ми е по -лесно така да го приспивам,но... Заспива си в леглото. Аз само седя до него и нещо мранкам някакви приспивни мелодии. Върти се и точно на 30-тата минута (вечер) е заспал. Задължително в ръчичките си мачка една биба. Simple Smile

# 685
При нас последните месеци педиатърката го тегли и мери, сестрата не участва . Ама и аз до 3тия месец си мълчах като я нямаше педиатърката и накрая избухнах. Та оттогава всеки път е там.
Мами взех Памперс гащи. Отзад имат някаква лентичка и се чудя за какво е , че на пакета не пише. Тя за залепване на мръсния памперс ли е? newsm78

# 686
  • Русе
При нас последните месеци педиатърката го тегли и мери, сестрата не участва . Ама и аз до 3тия месец си мълчах като я нямаше педиатърката и накрая избухнах. Та оттогава всеки път е там.
Мами взех Памперс гащи. Отзад имат някаква лентичка и се чудя за какво е , че на пакета не пише. Тя за залепване на мръсния памперс ли е? newsm78
Лентичка е за залепване на мръсния памперс Simple Smile И аз много се чудих първия път.
Йоана също е с тен вече. Не я пазя много, много.  Тя не е и беличка де.

# 687
И ние аме русички със светла кожа та сигурно затова толкова ни лови слънчо.педи каза да въведа кисело мляко, вие въвели ли сте?

# 688
И аз мислех да въвеждам кисело мляко но сега заради тази хрема мисля да поизчакам. Иначе накарах майка ми да подквси домашно мляко и стана уникално.

# 689
педи каза да въведа кисело мляко, вие въвели ли сте?

Да, давам му вечер (не всяка вечер) с бисквити. Педиатърката ми каза да му давам мляко с 2% масленост, не повече.

И моят син е рус, мажа го с "Мустела" 50 SPF, както бях писала по-напред  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт