. На баткото му давах АМ и след годинка. Кравето го въведох почти на 2 години. Изтърах лятото,когато направи 1 годинка,не дадох и после есенно - зимния сезон е рискован за деца с алергични.проблеми (белодробни). Млякото сгъстява секрета. Та така че почти до 2 години си бешес АМ и кисело
. Другата седмица ще го записвам на кухня . Хапва си 4пъти на ден + 1 нощно хранене , сутрин плодова закуска+ бисквитки или намачкан банан пак с бисквити.На обяд месно или рибно пюре с зеленчуци, следобед кремче или йогурт и вечер мляко с бисквитки и през ноща мляко. Понякога се случва и наобяд да му дам мляко като го слагам да поспи. Започнах да му давам доста разнообразни неща , дори и такива които се дават след годинка, но се водя по него. Ако нещо му привлече вниманието и на вкус му харесва му давам , като например - ягоди, портокал, мандарина, домат , боровинки, киви, манго и тн. Щом му понасят и видимо му харесват и не прави реакция не мисля, че са проблем. А и ЛЛ каза че щом всичко е наред мога да продължавам в същия дух. 
. На баткото му давах АМ и след годинка. Кравето го въведох почти на 2 години. Изтърах лятото,когато направи 1 годинка,не дадох и после есенно - зимния сезон е рискован за деца с алергични.проблеми (белодробни). Млякото сгъстява секрета. Та така че почти до 2 години си бешес АМ и кисело

Аз изобщо нямаше и да я водя, ако не беше повърнала, щях да си я следя и при нужда да й дам температуропонижаващо, но нямаше как да не се притесня от повръщането. Както и да е, криво ми стана, но реших да запазя благоприличие и да не й отговарям подобаващо, поне тоя път. Изписа ми един куп боаронски глупости, които се разтварят във вода и които изобщо не взех. Тя толкова вода за месец не пие, не знам как си представят да й налея хомеопатията. Взех само витамин С капки и рехидратиращ разтвор и ентерол за всеки случай, ако се появи разстойство. Еми, не се появи, слава богу, а и детето беше потресено от вкуса на разтвора, та ѝ давах по малко вода на често и каша или кърма през 2 часа. Беше доста отпусната и ревлива, разнасяхме се из къщи с раничката или я слагах на шезлонга и ѝ пусках песнички на телевизора, ту се унасяше, ту се събуждаше от температурата. Вечерта след една дрямка вдигна 38.7 и вече ѝ дадох дозичка Панадол - след малко живна и се разигра. През нощта спа спокойно, само с 1 събуждане и днес вече няма Т. Пътуването отпадна, все пак щеше да е за удоволствие, няма смисъл с лекарства и термометри и да мъкнем детето, докато му е лошо, на мен не би ми било приятно да съм болна на екскурзия. Здраве да е, друг път ще идем, малко ми е криво, защото чаках с нетърпение, не сме ходили никъде от края на втория триместър, вече година, но важното е, че детето е добре

Май след на Теди му изби първия, а тя е с 2долни засега 

Препоръчани теми