Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 381
  • 712
  •   1
Отговори
# 345
А относно подправките аз още иягвам защото се захранихме на 6 месеца и половина. Но за тези, които са захранени на 4 месеца мисля че е време. Пък и в купешките пюрета които съм давала е имало лук и копър, така че те са ни въведени. Я кажете за детската кухня, като стана дума, от къде си набавихте бурканчета или на вас не ви изискват в аванс?
Нинив, чаят от шипка знам, че запича.  newsm78

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 13:12 от SAB-f

# 346
А относно подправките аз още иягвам защото се захранихме на 6 месеца и половина. Но за тези, които са захранени на 4 месеца мисля че е време. Пък и в купешките пюрета които съм давала е имало лук и копър, така че те са ни въведени. Я кажете за детската кухня, като стана дума, от къде си набавихте бурканчета или на вас не ви изискват в аванс?

Болна тема са ми бурканчетата. Няма никъде. Търси от разни сладка, лютеници и т.н. Капачките трябва да са на винт и то специфичен, а бурканчетата тесни.

# 347
  • Русе
С цяло яйце си беше застроена супата, вярно едно на цяла тенджера ама...Жълтък не е проблем, яла е, но за белтъка рано...Ама ....Няма й нищо на малката де, няма реакция.
За чая от шипка и аз знам, че запича, но личната го препоръча заради съдържанието на витамин Ц. Каза попара с него и двете с каката го пият, нямат проблем със запек.

# 348
  • София
В повечето магазини за домашни потреби има бурканчета. Аз поне ги взех от едно малко магазинче в Овча Купел.

# 349
Нинив, чаят от шипка знам, че запича.  newsm78
В повечето магазини за домашни потреби има бурканчета. Аз поне ги взех от едно малко магазинче в Овча Купел.

На мен ми трябват 20. Аз звъннах до дистрибутора и казаха, че вече не внасят.  Каквото е останало по магазинчетата, това е. Така че, ако там намериш достатъчно, си късметлийка. В Лидл пускат на акция понякога.

Нанив, в детските кухни готвят и застройват с жълтък и белтък и си пише в менюто.

# 350
Какви са тези специални бурканчета, може ли някой да качи снимка?

# 351
В една тема пишеше , че на Женския пазар в София имало точно такива каквито ви трябват и не излизали много скъпо.

# 352
Какви са тези специални бурканчета, може ли някой да качи снимка?

Ето линк http://burkanche.com/index.php?page=shop.product_details&fly … mart&Itemid=2

Може и по-големи с диаметър 63мм на капачката. Най-добре питай във вашата кухня, защото ползват стерилизатори, в които влизат само определени бурканчета (така ми казаха...).

# 353
Момичета проверете в олх има доста обяви за бурканчета и то за стотинки.

# 354
  • България
Ох, добре че не ни искат бурканчета.
Преди малко изхвърлих точно две такива от пюре с риба.Бяхме навън,п о -точно в Билла и огладняха, та купувах.Многоним харесаха.
Ех, ако можех щях да ви ги пратя  Hug
Ходихме на лекар.Почти сме здрави.Каза още 2дни АБ и спираме  Peace
Стела е качила само 100г, а Теди дори е отслабнала с 200г.
Уж не са губили апетит много.Но пък май доста подвижни станаха.
Лекарката е доволна де,  и без това ми беше писнало вече да мърмори ,че сме дебели.
Сега вече имат 1кг.разлика 9.900 и 10.900,73 и 76 см

# 355
Мерси, Кити!
Навремето слагаха сладко(зимнина) в такива.

# 356
  • София
Момичета, чудя се освен ниската си цена държавните кухни имат ли някакво друго предимство?

# 357
Момичета, чудя се освен ниската си цена държавните кухни имат ли някакво друго предимство?

по-добрия контрол

# 358
  • Русе
Малко по назад в темата май писах. Всеки ден е прясно сготвено,  като ходим да си го вземем си правим предобедните разходки, детето яде цял ден от храната. И не на последно място свиква с вкуса, защото при нас децата в яслата ядат от млечната кухня. А моето ще ходи поне година на ясла. Е, не готвят с амарант, киноа и чиа, ама и аз не готвя в нас такива неща. За мен е и улеснение ако нямам нищо готвено. Другите може да хапнем омлет или пържени картофи набързо, но за беба не върви. Пък идва лято и не всеки ден успявам да сготвя, гледам децата да са поиграли достатъчно на чист въздух. Като бях с едно дете ги пращах навън с бащата и гласят нещо, ама сега гледаме все двамата да сме.
Йоана пак е със сополи...Омръзна ми вече, край нямат... smile3511

# 359

по-добрия контрол

В ФБ групата ли си? Защото точно в момента има една снимка с храна от кухня...  Whistling  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт