Би ли ви станало кофти, ако детето ви поздрави свеки за 8ми март, но не и вас?

• 8 639
  • 77
  •   1
Отговори
# 75
Айде сега, детето ѝ щяло да стане лош мъж. И дори така да е според някои, ще си намери подходящата жена, за която ще е тамън. Според личното ми мерило повечето мъже са ужасни и абсолютно невъзможни за търпене. Ако не беше благосклонната съдба, която ми изпрати мм, олицетворяващ всичко, което искам, щях да си живея сама.
Та така - ужасен мъж за едни е мечтан за други.

# 76
Вече е все едно какво ще кажа  Joy

Вижте само в какво превърнахте тема, в която някой помоли за емпатия и разбиране!
По-добре ли се чувствате, когато накарате наранен (силно казано за случая, де) човек, да се почувства още по-зле?
Очевидно, да!
Браво, момичета! Поздравления!
Виждам го навсякъде из форума, за съжаление.

Ето как аз бих отговорила на въпроса "Би ли ви станало кофти, ако детето ви поздрави свеки за 8ми март, но не и вас?"
Да, би ми станало кофти. Много вероятно, детето не е осмислило, че понякога за нас големите тези неща имат значение - на кого първи, на кого втори и как точно поздравяваме.
Просто обясни внимателно и на него и на таткото, който е можело да помогне в ситуацията това да не се случва. Ако е за първа година- здраве да е!

Щом ме четете от предишни години, сигурно знаете, че към всеки потребител се обръщам с уважение, внимание и БЕЗ нападки.
Не правя разследвания с цел да очерня нечие семейство.
А вие вадите нещата от контекст.
Ние се намираме във виртуална среда. Няма как да знаем пълната картинка на отсрещния, колкото и думи да бъдат изписани тук. Но, не си давате сметка за това и не ви пречи да правите смели заключения и да ги изсипвате безхаберно.
Да, момичета, и аз чета из форума и знам кой какъв език и отношение има.
За какво говори подобно поведение, било то и виртуално?

Ще помоля админите да изтрият темата, че вече ме е гнус да влизам в нея при мисълта още какъв боклук може да е изсипан вътре.  smile3518 Weary

# 77
Целта в никакъв случай не е да се почувстваш зле. По-скоро да преосмислиш поведението и отношенията с близките, защото на този етап, поне от постовете и темите ти личи, че не си удовлетворена. А не е никак добре да прекараш живота си в неудовлетворение.

Общи условия

Активация на акаунт