Къната, билките и всичко останало - Тема 11

• 89 288
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас/Пз
http://www.hennafox.com/category/17/boi-za-kosa.html - 20,75лв  Rolling Eyes Много се чудя дали да рискувам с едно светлокафяво  Thinking Гледам обаче , че палтирата с цветовете е много по-богата отколкото предлагат в сайта.

# 61
Аз , със сигурност ще си поръчам, макар и не сега, че скоро се къносвах и съм се запасила с продукти. Ще ми е интересно, ако някоя дама ползвала боята, да сподели впечатления.

# 62
Хена Фокс да не би да ги пуска тези бои вместо Култиватор  Thinking

# 63
  • Бургас/Пз
Хена Фокс да не би да ги пуска тези бои вместо Култиватор  Thinking
Ами поне в страницата и във ФБ пишат, че това е още една марка , която ще продават, тъй като Култиватор ще се забави с още дав месеца. То направо да му писне на човек.  Twisted Evil

Имам следния въпрос - ако си направя само корените с новата боя дали ще се получи или пак трябва да мацам цялата коса

# 64
Ани, ако корените и останалата ти коса са сходни като цвят, не би трябвало да има някаква разлика. Моята коса е тъмно кестенява и когато боядисвам корени със същия цвят, няма проблем.

# 65
  • The point of no return
Доста цветове са, някакси опаковката ми напомня на  Herbal time Rolling EyesКак без синтетични оцветители, ще докарат интензивни цветове???
Именно! Пише също, че боята се нанася веднага след разбъркване с топла вода, което за тъмните цветове как да е заради индигото, но за червените тонове, как става отделянето на цвят за толкова кратко време?  newsm78

# 66
Не съм се заглеждала в сайта, не са ли качили състава на тези бои?
Иначе в упътването на златисто медената боя на Хена Фокс пише същото, да се нанесе веднага. Нямам идея обаче, колко къна има в нея.

# 67
  • Пловдив
Като отворите определен цвят по-надолу има и какво точно съдържат. Но друго ми е интересно как тяхната боя е да кажем (че не помня точно Simple Smile ) 7 лв, а тази 20 като уж съдържат същите неща.
Иначе за боята на Култиватор аз лично съм се отказала вече, въпреки че ми се искаше и тях да ползвам отвреме на време

# 68
Падме, предполагам, че е както Кхади-то, заради био сертифицирано земеделие и тн.
Но с тази цена, не мисля, че много ще се търси.
Хена Фокс ме устройваше идеално, обаче сега с тази кофти партида не зная какво да правя, ще търся с какво да я сменя.  Confused

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 09:23 от Lemy

# 69
Да споделя моя вече 4-месечен опит с къносването... Ползвах 2 растителни бои (Логона и Кхади) и 2 къни.. Целта ми беше да постигна медено-червен цвят... Много съм разочарована от растителните бои, поради следните причини:
- заради някоя съставка в боите, която явно не ми понася, косата ми след тях става страшно суха и заплетена. Никакви силно-хидратиращи серии от профи-козметиката не успяха да я оправят, нито маски с масла, пре-уош терапии и т.н.
- покривността е под всякаква критика, никакво покритие на израстнала коса, цвета се получава неравномерен, косата стои прошарена и все едно не е боядисвана с месеци
- страхотно цапане и пускане на боя при всяко миене, та чак до следващото боядисване
- дразнене на скалпа до няколко дни след боядисване
- липса на блясък на косата, по-скоро я матира
В сравнение с растителните бои, чистата къна ми се отрази по-добре... Няма я тази зверска сухота, цвета е по-равномерен, не се измива и не цапа при миене, доста по-наситен е и трае повече от боята...
За това съм решила да мина само на чиста къна и да спра с експериментите, които доста ми изтормозиха косата... А и цвета от къната ми харесва много повече от оранжево-никаквите оттенъци на растителните бои... Laughing

# 70
Аз имам едно чудене, възможно ли е да се поръча боя Култиватор направо от официалния сайт. Може би трябва да направя запитване директно към тях, но като им напиша, че искам да си поръчам една-две  бройки и силно се съмнявам някой да иска да се занимава. Вие какво ще кажете? Мислех да предложа групова поръчка, но тук във форума такива предложения май не са позволени. Не съм наясно и за това не предлагам.  Rolling Eyes

# 71
  • Пловдив
Незнам дали е позволено и поради тази причина да изтрият поста, но ако се съгласят да пратят мисля, че доста момичета ще искат да участват, защото ако разчитаме на Хена фокс може и да не ни огрее

# 72
Здравейте на всички.В продължение на три години се боядисвах с къната на Хена фокс.После 1 година  спрях, но ми беше останала една опаковка къна която беше с годност до края на 2017г.Затова започнах пак ,но не се харесвам вече с толкова наситен вишнево-червен цвят.Естествения цвят на косата ми е тъмно кестенява към кафява.Сега като видях цвета  на Фаина разбрах че това искам.Прекрасен е.Преди много време някоя от пишещите в темата беше добавяла кислородна вода към къната и беше постигнала нещо такова.Не съм запомнила как е процедирала-след оксидация на къната ли се добавя или с нея оксидира?Ще помоля ако някой има идея да ми припомни ,че ми предстой другата седмица това упражнение. bouquetНе съм в течение какво предлагат сега в сайта на Хена обаче вчера минавайки покрай едно магазинче си купих Тричуп къна.

# 73
Незнам дали е позволено и поради тази причина да изтрият поста, но ако се съгласят да пратят мисля, че доста момичета ще искат да участват, защото ако разчитаме на Хена фокс може и да не ни огрее

Много бих се радвала, ако се осъществи такава групова поръчка, толкова дълго я чакаме вече, че силно се съмнявам Хена фокс някога да я доставят

# 74
  • Бургас/Пз
Здравейте, някоя от вас ползвала ли е тази билкова боя Може ли някакви отзиви??

Общи условия

Активация на акаунт