Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да направите, ако косата стане твърде тъмна след боядисване с къна?
Какви са различните мнения на потребителите и потребителските преживявания с различни марки къна?
Как мога безопасно да премахна къната от косата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да направите, ако косата стане твърде тъмна след боядисване с къна?
Ако косата стане по-тъмна от очакваното след боядисване с къна, могат да се използват различни методи за отстраняване на цвета. Например, маска с витамин С или масла може да помогне за премахването му. Освен това хума и яйчен жълтък също могат да помогнат за премахване на къната. Важно е обаче да избягвате използването на оцветители, които могат допълнително да увредят косата.
-
Какви са различните мнения на потребителите и потребителските преживявания с различни марки къна?
Потребителите са споделили своите преживявания с различни марки къна, като Henna Fox, TriChop, Herbal Time и Herbal Essentials. Мненията варират от тези, които оценяват покритието и блясъка до такива, които са недоволни от цветовете или изсушаването на косата. Освен това има споделени преживявания с нови билкови бои като Radico - Colour me Organic, предизвикващи интерес и дискусии за тяхната ефективност.
-
Как мога безопасно да премахна къната от косата си?
За безопасно отстраняване на къната от косата могат да се използват различни методи. Например, маска с витамин С или масла може да помогне за премахване на цвета. Освен това хума и лимон също могат да помогнат за премахване на къната. Важно е обаче да избягвате използването на оцветители, които могат допълнително да увредят косата ви.
-
Какви са мненията за новите органични билкови бои на Radico - Colour me Organic?
-
Какви са проблемите с растителните бои за коса според опита на участника във форума?

Другата седмица пък най-накрая ще се видя с всичките си близки, с които не сме се виждали има-няма половин година, затова спешно се нуждая от хубава коса!!!
Както една съфорумка писа в миналата тема, все едно си се боядисал със кестенявата. Няма го червеникавите отенъци, заради която я взех, отделно, че станах чисто черна, не че е лошо, но си исках предишният цвят. А и самата боя стои като пресечена на косата и имам чувството, че ми я поизсуши, до сега не ми се е случвало
Мислех да взимам отделните компоненти и за да си направя смеската, но те и те са от нова партида, та знае ли човек. Ей много ме е яд така, тъкмо свикне човек с нещо и хоп нова партида - и то с по-лошо качество. Много е неприятно
И тая боя Култиватор и нея никаква я няма, още два месеца сигурно ще чакаме, че може и да не я дочакаме.
, благодаря за новата тема