Къната, билките и всичко останало - Тема 11

• 89 351
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia, Bulgaria
На мен ми е хрумвало към къната да добавя някаква оцветяваща маска или балсам, за да докарам по-различен цвят, но все не се престрашавам. Аз затова те питах за коя боя точно говориш. Laughing
Обаче се радвам да видя, че не само на мен ми хрумват такива налудничеви идеи Mr. Green
След боята косата наистина е без коментар Sick. Да ме пита човек, защо си го причинявам... ама хайде. Аз единственото заради което мисля дали да се върна към къната е, защото сега използвам шампоан оцветител в цвят, който с къна няма начин да докарам, но пък с къната косата ми е страхотна

# 226
Напълно те разбирам, с къна докарвам страхотно качество на косата, но цвета - приемлив, хубав, но не съвсем каквото искам. Направо ще взема да пробвам следващия път да сложа нещо в къната, пък каквото сабя покаже. От кой оцветяващ шампоан сте доволни? (Много се извинявам ако въпроса вече е бил задаван от някого, но от четене ми се спря тока  Joy )

# 227
  • Бургас
Много съм доволна от Лакме.Въобразявам ли си не знам, но сякаш успява да замаскира в някаква степен белите корени.Има и маска, предполагам с нея ще е още по-добър резултата.Самия шампоан е силно червен на цвят.
Накупих и разни други от Лили, но с тях трябва да се стои намацан и още не съм ги пробвала.

# 228
  • The point of no return
Галчудо, кой продукт на Лакме точно ползваш? По принцип само с къна ли се правиш и какъв ти е естественият цвят на косата?  bouquet

# 229
Момичета, знаете ли каква е цената на доставка от Хена фокс за София, в сайта не пиша конкретна сума?

# 230
Lemy ако става дума за натуралната им къна, има я в индийските магазини. По същата логика може да имат и други техни продукти, но не съм проверявала.

# 231
Билкова боя ми трябва. Абе аз зная къде ги има, но ми е гипсиран крака и няма как да отида.  Tired

# 232
Момичета, здравейте. Записвам се във вашата тема, защото се къносвам от 2 години. Ползвам къната Сахара Тазарин основно, но ми се иска да пробвам и нещо друго. Какво мислите за къната Лъш? Покрива ли бели коси или да си оставам на Сахара? Косата ми е сравнително тъмна, но вече имам отгоре доста бяла коса и ми е важно да може да ги покрива доколкото е възможно. Не искам да минавам на конвенционална боя, защото съм се парила в миналото и едвам си оправих косата. С ножицата, ако това се счита за оправяне. Признавам, че ми минават мисли за боя, но смятам да се сдържа още малко поне, защото нямам дори 30, а косата побелява с месеци имам чувството.

# 233
  • Sofia, Bulgaria
Lemi,  ако не се лъжа цената на диставката беше някъде към 3,50-4,00 лв. за София. Те май имаха и над някаква сума безплатна доставка Peace
Бързо оздравяване  bouquet

# 234
  • Бургас
Галчудо, кой продукт на Лакме точно ползваш? По принцип само с къна ли се правиш и какъв ти е естественият цвят на косата?  bouquet

Само с натурална къна.
този шампоан
Изсушава косата в известна степен, като боядисана е на пипане.

# 235
Здравейте, искам да помоля за мнение тези от вас , който използват билкови бои за косата си, тъй като съм решила да се боядисвам с такава боя, но се чудя коя точно да избера. Гледах в сайта на Хена фокс, че предлагат три вида - Khadi, Radico и още една, която може би си е марка на Хена фокс, отбелязана на снимката с някакъв сив кръг. Косата ми е тъмно кафява/естествен е цветът, не съм я боядисвала повече от 10 години вече/ с някой бял косъм, но не повече от 10-15. Бих искала евентуално малко да засиля и потъмня цвета, но не искам да ставам черна и не искам никакви червени отенъци. Та искам да помоля тези от вас който са използвали билкова боя в тъмно кафявата гама да споделят мнение, като може разбира се да ми препоръчате и друга марка боя, но да има възможност да се поръча онлайн, тъй като в града в който живея изборът не е голям.  Благодаря ви предварително  Hug

# 236
Lemi,  ако не се лъжа цената на диставката беше някъде към 3,50-4,00 лв. за София. Те май имаха и над някаква сума безплатна доставка Peace
Бързо оздравяване  bouquet
Благодаря  Hug

# 237
Някой пита за Lush...Къносах се по Великден, с цвят Caca brun, не хвана добре. Това ми е второ къносване. Не съм доволна. Никакъв цвят, нулево покритие на бели коси. Поне при мен. Най съм доволна от билковата тъмно кестенява боя на Хенафокс.

# 238
  • Стара Загора
Аз искам да попитам това "цвят върху цвят " означава ли ,че на всяко боядисване ще става по-тъмен цвета.Защото сега със светлокестенявата ми стана забележимо по-тъмна -харесва ми ,но още една идея по-тъмно ще ми е много.Да знам другия път само корените да правя  Hug
Иначе много се харесвам косата има невероятен блясък ,белите косъмчета се скриха (само стоят по-светли )често казано не очаквах толкова положителни резултати от къносването ,ако знаех по-рано щях да се мацна  Flutter

# 239
  • Sofia, Bulgaria
niditop3 къната с времето се натрупва и цвета постепенно потъмнява. Нямам опит с билковите бои засега, а само с чиста къна, но ефекта при тях е същият. Ти със светло кестенявата на Хена Фокс ли се направи и имаш ли червени отенъци?

Тези които ползвате билковите бои на Хена Фокс може ли да ми кажете имат ли червени отенъци? И също да попитам индигото след като се отмива по-бързо, ако ми се види много тъмно, след като се поотмие нали ще просветлее цвета?
Съжалявам за многото въпроси, но съм ползвала само чиста къна, когато бях червена и нямам опит с готовите смеси. Сега поддържам по-тъмен цвят и мисля да се върна към къната, но се чудя с готова смес или аз да си ги мешам на принципа проба грешка.
Иска ми се някакъв такъв цвят

Общи условия

Активация на акаунт