Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Арвен,
вие скоро бяхте ли болни от кашлица? Щото и ние така, за н'ам кой път тая зима. Миналата неделя - суха кашлица безкрай + сопол. От понеделник взе да му минава, до вчера беше на практика ОК. И вчера надвечер пак кашлица, дето викаш както нищо му нямаше! Кво е това чудо бре, целия март е така? Оправя се, 2-3 дни добре и пак наново! А дори на градина не е бил. Вчера ходих до ЛЛ за бележка от утре да го пускам. Но очевидно няма да го пусна.И на една приятелка детето същата картинка - кашлица, сопол - ОК - кашлица, сопол - ОК. Цяла зима... ПиснА ми, дет се казва.

# 481
  • Варна
Месечинке, преди месец и малко беше с ларингит, пи АБ Клацид ... Беше много зле тогава. Преди 2 седмици го пуснах на градина и тръгнаха сополи, бистри. Спрях ги с хомеопатия и Изопринозин. Уикенда само се тръшкаше, ревеше и се събличаше гол... Вчера беше добре, но през нощта изведнъж се оказахме в това положение.

# 482
  • В къщурката на хълма на феите
боже тая сутрин не мога да отлепя .. добре, че Ема спа до късно .. тая смяна на времето ептен ми обърка режима .. аз и без това съм склонна към активност късно вечер и нощем, а сега с тая врътка на часовника, ептен ми е зле .. снощи се кокорих до 3, а сутринта положението е г*с се надига, глава се не надига Tired Tired

Рокси при мен не е свързано с изпитите, а с работата за жалост .. като дойде петък вечер и сърбежа изчезва магически и ела да видиш вчера какво се случи Whistling

ох Арвенче направо не знам какво да те посъветвам .. и аз вчера прибрах инхалатора и още треперя дали не избързах, а одисеята с болни деца, неуждаещи се от ихалация я влача вече трета седмица ooooh! ooooh!

# 483
  • Sydney
Това дете пак истеряса, от нищото я прихващат лудите.....

# 484
  • NE
Вчера останахме без кетъл. Вилизар е пуснал котлоните, а аз съм забравила каната върху тях, че играе с нея и вдига голям джангър и стряска бебето. Като я вдигнахме дъното и беше вече история и част от котлона. ooooh!

# 485
Ауууу, Фея, малко страшна ми се вижда тая случка. Добре че сте се разминали само с едно дъно и котлон дет'се вика.
Арвен, при вас пък как не свърши тая серия....пфууу да му се не види. Бързо да му минава на Насето!
Меци, и мен не ме слуша главата с тая смяна на времето. И кръвното ми едно ниско, ниско ... едвам се влача.
Бени, казаха страшна буря имало в Австралия....много силен вятър, друго не запомних.
Успех на бебеправещите!!! Скоро да се похвалите!

# 486
Марамунки, извинявам се, че ви изоставих малко  Hug Прочетох ви, повече няма да си го причинявам, че от два дни ви чета  Joy Ние се готвим за рд, по закона на Мърфи Деница си обели носа и челото в асфалта, а и е болна от два дни  Mr. Green Надявам се до четвъртък да е пушка и да имаме хубав празник  Heart Eyes
Аз съм на края с инжекциите, наближава ни часът в Надежда, а и от фонда вървят добре с номерата, та съм доволна  Mr. Green В началото си мислех, леле, как ще мине това време, а то лети и съм се отдала на релакс и оптимизъм  Heart Eyes
Прегръщам ви всички  Hug
Алекс, успех в бебеправенето  Hug Послушахте Ели накрая  Mr. Green
Яженце, изпращам ти много прегръдки, положителна енергия и да знаеш, че ви мисля  Hug  Heart Eyes
За сега е това  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сори  Mr. Green

# 487
Светлин пак е с ларингит. ooooh! Който го знае, от 14ти до 20ти беше на тоя хал. Tired Тая нощ в 1:30 в просъница ми се стори, че излая и до сутринта почти не спах, за да дебна дали не ми се е причуло само. Не изкашля повече и си го събудих рано-рано за ясла. Оправих го, излязохме, минахме 300-400м. с колата и.......... айдееееееееее. Върнах си го обратно и съня на ММ отиде по дяволите. Направо полудявам! #2gunfire Факт е, че някак си леко кара последните 3 пъти (с този), обаче ако ще е така през 1 седмица.......... #Crazy #Crazy #Crazy Ще питам педката дали да не направим някоя консултация със специалист (който дори не знам какъв трябва да е), ама не съм убедена, че изобщо можем да предприемем нещо.

# 488
  • shumen
Цвете,ау,страшна случка сте имали.Аз затова все се карам на Дени да не пипа печката.
Арвен,е,не свърши тая черна серия при Вас.
Теди,да се оправя скоро Светли.ООф,като чуя тая ларингитна кашлица и ми се изправя косата и на мен.
Прахче,дано не Ви хване варицелата точно сега.Тази вечер и аз като вземах Дени ме зарадваха и мен,че от днеска до 18.04.са в карантина,че имат варицела.Досега мислих какво да правя,но няма кой да го гледа,а и днеска вече е бил контактен с болното дете и няма смисъл да го спирам.
Кокосче,дано сте здрави до четвъртък и да имате хубав празник.

# 489
  • Бургас
Бени как сте? Че гледам сега по новините някакъв циклон има, но не  разбрах в коя част точно.

Ивейн още не е заспала, с тази смяна на времето, вечер не мога да я приспя, сутрин не мога да я вдигна.... ooooh!

# 490
  • до едно тепе
Момичета не и се косете на варицелата. Я са се заразили, я не. По-добре е сега да я изкарат. Гледах 35 годишен болен от варицела и предпочитам децата да я изкарат в градинска възраст. Колкото и да е гадно все ще е по-добре от баща им. Whistling
Теди освен за алерголог, за друг специалист не се сещам. Или евентуално УНГ. Дано с еоправя бързо и със затопляне на времето да спре да боледува. Hug
Кокоси а са релаксирай,че после с близнаците ше търчиииш по цял ден. Mr. Green Бързо да и заздравяват раните на Дени и весело празнуване Hug

# 491
  • shumen
Прахче,и моето диване заспа преди малко.Аз пък съм втора седмица първа смяна и сутрин ставам в 5 часа и вечер вече едва седя.
Поспаланче,мен не ме притеснява друго,а това,че по празниците не ми се гледа болно дете,но каквото е писано.Той така или иначе вече е бил контактен с болното дете.

# 492
  • В къщурката на хълма на феите
Кокоси а са релаксирай,че после с близнаците ше търчиииш по цял ден. Mr. Green
тююююю как я накълна /образно казано/  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 493
  • Sydney
Принцеска, Екзактли ю Добре сме, Деби (така се казва бурята) е на североизток, над нас, това е обичайно за този район да има такива ветрове от 200 км в час и дъжд... при нас всички казват, че това време не е обичайно, т.е. много дъжд, но такова е, за разлика от Мелбърн, където по-принцип е такова...
Дани и според мен няма нужда да го спираш вече
Фея уух, че калпазан Вили
Кокос скоро те чакаме с добри новини, а малката Кокоска да й минавате всичко
За ларингита - помня като дете това беше редовно при мен, щом до болница стигах, с инжекции... помня също, че майка ме лекуваше с някакъв чужбински сироп, който поръчваше със специална рецепта и връзки... не знам дали все още съществува тва чудо, но само то ме оправяше и се пазеше като най-ценната течност... щом още му помня вкуса смятайте колко съм изпила... намерих го в интернет - Indulian http://www.bgstuff.net/zdrave/lekarstven-spravo4nik-menu/3324-azatadine  .... ако искате питайте лекар, мнение и ТНТ, защото това на мен ми е давано преди 25 години и действаше...
Направих си един експеримент с Ема, заради истериите й...

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 02:07 от benitabeni

# 494
  • shumen
Бени,и аз мисля да не го спирам.Ако му е писано ще я искара сега.

Общи условия

Активация на акаунт