Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 35 080
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • При моето слънце
Моят откакто се е родил малкия, нищо не смее да ми каже. Обаче при всяка възможност забегва за риба с приспиване. Едва изкара два месеца, докато беше много студено.
Моята свекърва така и не ми се обади за тези 5 дни, в които бях сама, но пък няколко пъти се е чула със сина си. Днес, когато мм си е в града, свекър ми ми звъня 2! пъти. Не разбрах какво иска, защото и двата пъти му затворих. Ама ха, зорът ми мина, но не и разочарованието. Не ме разбирайте погрешно, не ми е затова, че не са взели децата (който си има деца, да си ги гледа, те не са ми длъжни), но се правят на много загрижени и помагащи, а даже не си направиха труда да позвънят, много добре знаят, че те са ми единствената помощ. Бясна съм и скоро няма да ми мине.

# 466
  • NE
Ама моля ви се. Свекървата си обръща устата и не приема поздравите на хората за новото бебе. Една колежка решила да я поздрави за бебето и тя дори не приела поздрава. Колежката е супер темерут и рядко показва положителна емоция, ама ми се радва и супер беше разтроена като ми каза. ooooh!
Аз без това с тях говоря само по Коледа и рожденните дни. Моя разбира се не го знаят, нищо че сме над 15 г. с ММ.
Сега сме без кола (нашата я боядисват в Пловдив) и имаше ММ уговорка да ползва колата на баща си, който без това е опасен зад волана. Върнахме колата още на 2 ден защото почнаха приказките. После аз съм била лошата. Crossing Arms

# 467
  • до едно тепе
Е вие да не мислите, че моята свеки се обажда. Това не ми пречи като ме хванат лудите да мина през тях(през един вход сме) и да и оставя децата поне за половин час.  Twisted Evil Ако е за повече се обаждам на мъжо да я пита удобно ли е. Ако чакам тя да каже доведи ми ги ще си ги влача с мен. Е случва се, ако минем от там и сме тръгнали нанякъде(да пазаруваме примерно), да каже оставете ги тука, но Слав пък често и не иска та си водим поне едното с нас. Сега имаме нова мания-събота вечер да спи там заедно с братовчед си. Да видим колко ще продължи. Тая събота му беше второто спане там. Първото беше преди 2 месеца и след това със седмици не искаше изобщо да остава и за час там. Подозирам,че братовчеда му е говорил нещо или го е стряскал в тъмното  newsm78
Забелязвам и една друга тенденция. Вчера следобяд оставихме Бубето да спи там, а със Слав се разходихме. Тая нощ ми скъса гьона. Става, приплаква, рева си и силно и ме дърпа да суче през 5 мин. Събуди се с батко си по новото време тая сутрин. Не знам превъзбужда ли се, какво е, но последните няколко пъти като спи там следобед и после нощите са ад. Tired
Моя мъж не смее дори да пита що не съм сготвила. Знае си,че ако много се накривя ще му оставя децата за няколко часа той да ги гледа и не смее. Laughing Искайте да ви помагат повече. Запознайте ги с чиниите, прахосмукачката и т.н Mr. Green

# 468
  • София
Хахахаха и моя така докато си бях вкъщи мрънкаше, че по цял ден нищо не правя и като се прибере няма дори и ядене.....после като се скарахме и му тряснах няколко пъти детето и видя, че не е така, както той си мисли и спря да мрънка.
Охх а моята свеки постоянно иска да пращаме детето при нея, а на мен грам не ми се иска. Сега сме стигнали до консенсус 1 седмица да я пратим и не повече. Просто не мога да си представя повече да седи там.....на 350 км. без нас.

Скрит текст:
Влизаме в клуба на бебеправещите да стискате палци  Praynig Praynig

# 469
  • NE
Алексче Успех Hug

# 470
  • Бургас
Айде Алексче, късмет и на теб  bouquet Дано ни се случи заедно да бременеем, макар че като се знам колко сме бавни в тая дейност, най-вероятно ще ме изпревариш. Дано ви се случи възможно най-скоро!

В тоя ред на мисли, къде се изгуби Магито  newsm78 newsm78

Ние сме сами с Ивейн, мъжът е в командировка.....забавно е  hahaha hahaha hahaha Имат варицела пак в групата, макар че е от 15ти карантината, сега видях, ама пък и е дружка и са често заедно с това дете  newsm78 newsm78 Тея дни накашля и съм нащрек.....ако има да се разболява дано е сега, че да мине преди празниците.  Tired Tired Че съм планувала разни неща, ако ми се опъпчи, ще трябва да истерясваме вкъщи....чудничко.

# 471
  • София
Айде Алексче, късмет и на теб  bouquet Дано ни се случи заедно да бременеем, макар че като се знам колко сме бавни в тая дейност, най-вероятно ще ме изпревариш. Дано ви се случи възможно най-скоро!

В тоя ред на мисли, къде се изгуби Магито  newsm78 newsm78

Хихи а дано. Пожелавам ти да се похвалиш.
Точно това си говорихме онзи ден с една съседка колко ще е яко да бременеем заедно и после да излизаме заедно с децата.

# 472
  • Варна
Алекс, Прахи, успех! Дано скоро видите 2-те чертички!
Аз официално се отказвам ...
Ако е рекъл Господ, по-натам Simple Smile

# 473
  • shumen
Алекс,Прахче,успех.Ще стискам палци скоро да се похвалите с двете чертички.
Прахче,дано и се размине на Ивейн разболяването.
Принцеско,благодаря.Днеска успях да запиша час и в Петък от 17 часа сме на зъболекар.Дано даде да му оправят зъбчето,че днеска пак е казал сутринта,че го боли.
Аз днеска минах през доки пак.Каза,че нямам хрипове,но кашлицата отминавала бавно при сегашния вирус.Да съм продължала със Бронхолитина и до седмица-две щяла да отмине.

# 474
  • В къщурката на хълма на феите
Дани моя съвет е в никакъв случай да не натискате детето да му правят зъба още в първия момент .. не знам зъболекаря колко е търпелив и с подход към децата, но за да няма писъци, истерия и страх, не натискайте Дени да прави нищо против волята си Peace

дали валериан може да помогне в случай на нервно свръхнапрежение?! напоследък имам доста неприятности на работа /всъщност откак съм се върнала и отказах да ми орежат договора от 8 на 4 часа и ги заплаших със съд/ .. тааа появява ми се един сърбеж по дясната ръка между китката и лакътя, който го имам само в работни дни Mr. Green Mr. Green не, че нещо но съм убедена, че алергиите не работят на тоя принципи сама стигнах до извода, че психясвам и имам физическа реакция, само дето не ми е ясно с какво да си помогна Whistling

# 475
  • В сърцето на любимия човек
Меци - ММ смуче пастили Рескю, пробвала ли си ги? Казва, че го успокояват бързо.

# 476
  • shumen
Меци,първият път като го водих за преглед само му беше интересно и си отвори устата без проблем,но сега не знам.Но,ако не иска не мисля да правим нещо против волята му.Аз днеска купих книжката за чук и пук и мисля да я прочетем и дано имаме успех с правенето.

# 477
  • Sydney
Алекс Успех Simple Smile дано се похвалиш скоро Simple Smile
Exactly You по принцип нали знаеш, че има три седмици инкубационен период варицелата, та....
Дани успех със зъба на детето

# 478
  • Сливен
Алексче, Прахче, успех и на двете ви и на всички, които искат бебе  Hug
Меци, когато започвах да уча за някой изпит, така ми се обриваха и на мен ръцете и ме сърбяха, точно от нерви и напрежение, защото в другата стая спеше бебе, което всеки един момент можеше да се събуди и ме чакаха куп домакински задължения. Нищо не съм пила, отминаваше щом приключвах със задачите  Mr. Green

# 479
  • Варна
И Атанас е с ларингит. Тая нощ ми направи спазъм, както нищо му нямаше Sad
Сега ще го водя при педиатърката му.
На мен Неуропан-а не ми действа, само ми смъква пулса ...

Общи условия

Активация на акаунт