Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 35 082
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • В къщурката на хълма на феите
Още съм по старото време .. сутринта като трябва да стана ще съм "озарена" от кеф ..

# 451
  • Sydney
Arven_89 ми трудно, уж говоря, на улицата не мога да се святкам, но в къщи я оправям... при нас второто дете е баща й, той се сърди като пет годишен защото тя го била ухапала или ударила, ами да я ухапе и той, за да разбере че така боли... Ама не...
sigma и ся кво го прайш тоя тромб? Разкараха ли го? Как? Оздравявайте, че не е куул така...
Аз ходих да помагам в училището, че Ема ме врънка вече колко време, интересна е системата им на обучение, децата се справят. Играхме Бинго (нали са много хазартна нация) с думи и искрено се забавляваха Simple Smile

# 452
  • Северозапада
Добро утро!
Мразя пролетната смяна на часа - " изяжда" ми езин час в неделя, а днес едва се изстъргах, а трябва и да пътувам до София.
Сигма, съчувствам ти! София 2-3 пъти ходи с преспиване у нашите, а ММ точно тогава го тръшкаха някакви грипове  Crossing Arms
Да се оправят болните!
Аз тук май не съм казвала за спрея Скалер Силвър. Миналата седмица София беше започнала да се сополиви. Аз бях започнала да и слагам само физиологичен разтвор и витамин С, но понеже ходих до ЛЛ и се зоговорихме, тя ми даде рецепта за това чудо. Аз мислех да не го вземам, но ММ питал в аптеката за сребърна вода и му дали същия спрей. Не знам дали от него, но за 2 дни секна хремата.

# 453
  • NE
Ох, главата ми е такава матилка. И тази нощ не ме оставиха да спя. Бебето не реве, ама мрънка и мяука да е отгоре ми, големия толкова и спи. С баща им си казахме половин дума, че беше до късно на работа. Та, главата ми е като празна паница. Blush

# 454
  • Варна
Сигме, посмях се с теб:) Обръщай си внимание! Браво на таткото!!!
Аз нямам новородено, но все едно имам + таткотооо ... Меци, при нас ММ ревнува Атанас от мен  съвсем явно 😫

# 455
снощи и ние си легнахме сърдити .. по-скоро той си легна сърдит, щото го насолих .. той иска да си дойде от работа да си почива, да изпие някоя бира, да се наяде и да се погушкаме и/или не само .. ама тая работа няма как да стане .. Ема като го види и се лепва като ваденка за него, не ми дава да го доближавам и иска всичко да прави с него .. Здравко пък като види, че кака му ме е оставила на мира, идва и се впива в крачола ми, докато не го гушна .. вечер не е възможно да си легна преди и двамата да са изкъпани, облечени, нахранени и приспани .. обикновено когато това стане, таткото спи от около час и половина .. после се сърди, че не ми оставало време за него .. ееееее ми хубаво, амаааа аз не съм Wonderwoman Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 456
  • В сърцето на любимия човек
Вчера Йоан беше в мрънкаща фаза цял следобяд, гледаха се с ММ, докато аз имах да готвя, пера, простирам, чистя, пазарувам и други подобни домакински дейности, с които си "почивах". Между тях и кърмех и приспивах детето (на гърда, в количката, разнасяйки го). Вечерта след като финално го сложих да спи (в 9ч ) седнах на дивана и казах "днес направо каталясах", а ММ "и аз"  Shocked. За справка - разнасяше детето и следеше изборния ден, нищо повече. Даже спаха 1ч заедно следобяд.
 Миналата седмица си позволи да ми каже, че нищо не съм правела по цял ден, защо вечер съм му връчвала детето и съм си почивала (докато готвя, простирам или оправям вкъщи) и да съм си намерела някое хоби, което да ме забавлява  ooooh! Обещах му, че ще му оставя детето за един ден да видим той как ще се справи, защото със спокойно дете и аз мога да свърша лесно сто неща. Да видим дали ще си позволи пак такива изречения  Crossing Arms

# 457
Миналата седмица си позволи да ми каже, че нищо не съм правела по цял ден, защо вечер съм му връчвала детето и съм си почивала (докато готвя, простирам или оправям вкъщи) и да съм си намерела някое хоби, което да ме забавлява  ooooh!
тия са се наговаряли!!!! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 458
  • NE
В такива моменти ММ се възползва и хуква я да пие бира, я да играе. Не си мислете, че не му меля на главата, че не се занимава с някое от децата, но понякога ми помага като не ми се вре и той в краката.

# 459
но понякога ми помага като не ми се вре и той в краката.
това са най-объркващите моменти за тях Mr. Green

# 460
  • София
след 6м може направо майчинството да им прехвърляте, да си "починат" и те половин година  Crazy
аз веднъж само чух че нямало какво да се яде вечерта, нямало ли как да сготвя като съм си цял ден в къщи.
не помня нещо да съм казала тогава, явно изражението ми е било достатъчно.

# 461
  • Варна
Онзи ден вечеряме в свекърите и на масата ми изцепват : " Ти, сега сигурно по цял ден си почиваш, след като Атанас е на градина??? " След тръшканиците, които търпях цял ден, станах, взех си колата и се прибрах сама вкъщи. След час се прибират ММ и Атанас, и ММ започва да ми обяснява как никой не искал да ме обиди, и не съм ли си починала наистина?!? Отворих една уста .... Само му изброих, че поддържам домакинство, РАБОТЯ от вкъщи, ходя на лекции и упражнения, и през повечето време се грижа сама за обладано от зли духове дете, а и още не мога да се възстановя от двумесечно боледуване ... Сега аз съм злата, изнервената и т.н.
Тааа, така! Почивам си ...
Смотани мъже, к'во има става?!?

# 462
първата ми хипотеза е, че им е малко боят, а втората, че сме прекалено добри с тях ..

# 463
първата ми хипотеза е, че им е малко боят, а втората, че сме прекалено добри с тях ..
Подкрепям първата хипотеза. Мъжете когато и да ги набиеш , все им е късно и все им е малко  Mr. Green

# 464
  • Sydney
mecani нещо на бой вървят работите, а  Party
Аз моя мн искам да го набия някой път, Ама хем не не мога, хем ми е смешно, защото се сещам за една позната откачалка (давали са я по Нова тв), дето се ядосала на мъжа си и освен, че го набила, после отишла в полицията и го предала, че имал трева и тях... Та, хем набит, хем в ареста...
Моя и той ме дразни - ся има нова реплика, щял да ни праща в бг, пречили сме му, защото бил дошъл работа да върши...

Общи условия

Активация на акаунт