Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Светлин пак е с ларингит. ooooh! Който го знае, от 14ти до 20ти беше на тоя хал. Tired Тая нощ в 1:30 в просъница ми се стори, че излая и до сутринта почти не спах, за да дебна дали не ми се е причуло само. Не изкашля повече и си го събудих рано-рано за ясла. Оправих го, излязохме, минахме 300-400м. с колата и.......... айдееееееееее. Върнах си го обратно и съня на ММ отиде по дяволите. Направо полудявам! #2gunfire Факт е, че някак си леко кара последните 3 пъти (с този), обаче ако ще е така през 1 седмица.......... #Crazy #Crazy #Crazy Ще питам педката дали да не направим някоя консултация със специалист (който дори не знам какъв трябва да е), ама не съм убедена, че изобщо можем да предприемем нещо.
Ама съъъъъщата работа при нас! От 3-ти март досега за трети път е със суха дразнеща неспирна кашлица + сопол. Тъкмо отмине и започва наново. И колко още деца около нас... Явно месецът е брутално гаден откъм такива вирусляци, тоя път са се оляли като са ръсили със самолетите (не се майтапя, вече вярвам, че има нещо такова) Crossing Arms

# 496
  • В къщурката на хълма на феите
то цяла зима не е спряло .. от декември сме на въртележката, братче ..

# 497
  • до едно тепе
Целогодишно са вече гадовете. Моите не боледуват само като не ходи Слав на градина. Иначе са си дежурни през седмица-две. Сополи, кашлици. Аман вече.
Бени сподели за експеримента, ако искаш де. Whistling
При нас се почна. Истерясващо дете №2. Тая сутрин вика-даже и не ревеше, а просто се дереше с викове- към половин час. Комшийката отдолу одеве вика кво беше това чудо тая сутрин. Викам инат лелче-свиквай. Тя се притеснила да не ми е станало нещо та така дълго пищи дребното ooooh!

# 498
  • Варна
Мен вече ме е срам като ме видят съседи, които познавам. Едните ме гледат съжалително, а другите ядосано ... Ми не мога да го вържа и да му запуша устата. Цялостното му поведение отговаря точно на стрес, предизвикан от градината. Психоложката също го потвърди, трябва ми само търпение и железни нерви.
Айде, вече да става топлооооо!
Бени, кажи за експеримента, чакам с интерес Simple Smile

# 499
Целогодишно са вече гадовете. Моите не боледуват само като не ходи Слав на градина.
при моите това не важи Whistling ooooh! Tired

# 500
  • Sydney
Експериментът беше за това да разбера защо се държи диването по този начин, а именно от около две седмици изпада в истерии за най-малко, снощи ме удари и ни крещя защото съм й сложила два листа с рисунки на шкафа... това поведение е от как се преместихме и аз прихванах сопол от нея, който се видоизмени в брутална кашлица... до преди това в стара къща към пет отивах да лягам при нея, но с тази кашлица едно, че можех да й го върна, второ нямаше съвсем нито тя да спи нито аз да застана удобно, за са не кашлям... снощи за пръв път от как сме тук отидох да спя при нея и днес вече е нормален човек... явно нещо в овнешката глава се е развихрило и си е помислила кой знае какво... сега пак ще спим заедно, аз мн мн не мога да спя с нея, но ако това ще я кара да е спокойна ще се жертвам....

# 501
  • NE
И аз откривам такива причини в демоничното поведение на Вилито. Ако съм сама с него и бебето някак си се държи човешки, изчаква ме и ляга доброволно с мен. Ама баща му и баба му го карат да полудява. Снощи бебето заспа лесно, обаче това дете не ще да заспи. Изгоних ги с баща им да не събудят бебето и Вилито заспа сам на дивана след като баща му спрял да му се връзва на магарията. Обаче после цяла нощ ме търсише трескаво, обладан от чувство за вина. Сутринта беше друга картинката, но с много викане се вразуми.

# 502
при моите тоя страничен ефект не го наблюдавам - Ема откак човек е станала, сама не е спала, няма и как да я оставя .. все си е проклетия Mr. Green

# 503
  • NE
По въпроса с виковете и съседите ще кажа, че добре че съседката я няма за постоянно. На другата улица са ми казвали, че не са ни чували скоро. ooooh!

# 504
няма вода .. ще ги убия бавно и мъчително .. изключително гадно ми е, не за друго, а защото ме излъгаха в очите на дежурния телефон .. обадих се вежливо, за да се информирам какво се случва .. казаха ми, че работели по отстраняване на проблема .. и понеже той е на 150 метра от нас се случи да мина оттам .. да ви кажа ли какво видях .. видях дупка с диаметър от 10см в земята, от която блика вода все едно сме в райската градина и нито един представител на ВиК .. сега, кажете ми, как да не ги псува човек???

# 505
  • shumen
Меци,ние сме още от Октомври на въртележката.От как се разболя с бронхеолита до края на Януари се бях видяла в чудо.По 10 дни ходеше и после болен.Сега не смея да кажа,но от Януари това му е 2 пълен месец на градина.
Бени,аз ако го оставя сам няма и да заспи.

# 506
Аа, Поспалане, ако ми се случи пожелението ти, после теб ще обвинявам  Mr. Green
Мец, дойде ли водата?
Лека нощ, да оздравяват болничките  Hug

# 507
  • до едно тепе
Кокоси ше идвам да помагам кат проходят. Да ги гоним из центъра smile3534 Синковеца ше гони козите из покрайнините на града през тва време като миналата година hahaha
 Удари ме лигата. Тая вечер гледам на площадката една позната мама, която не бях виждала отдавна(май цяла зима) с коремче. Не я питах кога го чакат, ама и се зарадвах много. Трето ще и е, а нейния юнак(второто) е 6м по-малък от Бубето. Laughing

# 508
  • shumen
Поспаланче,и аз най-харесвам мами с трето.
Момичета,не сте сами с викането.И мен отдавна не са ми казвали,че ме чуват през улицата как крещя.Добре,че под нас никой не живее,а на нас бабата е глуха,че иначе досега да бяха извикали социалните да ми отнемат детето.

# 509
  • Sydney
В бг социалните и да дойдат нищо няма да направят, Ама тук са луди еййй... мен за тва ми тежи липсата на възможност да й се навикам, общо взето е повишаване на тон, но нищо повече... тук ни издави тоя дъжд, седмица без и Айде пак, а жега от влагата...

Общи условия

Активация на акаунт