Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София

Почерпете се Simple Smile Днес малката стана на 4 г.  Heart Eyes Heart Eyes

Моме, честит празник. Да си жива и здрава.

# 676
  • NE
Честит рожден ден на Ели! С пожелание да бъде здрава, щастлива и горда кака.

# 677
Честит рожден ден на Ели ! Да е много здрава и щастлива и скоро да стане една послушна кака Simple Smile
Честит рожден ден на Момето ! Много здраве, късмет, щастие и любов от тримата мъже Simple Smile

# 678
  • В сърцето на любимия човек
Честит рожден ден на Ели! Пожелавам и здраве, щастие, весели игри и да е прекрасна кака!

Моме - да си жива и здрава, много щастлива, да те слушат мъжете вкъщи! И дзен! Наздраве!

# 679
  • В къщурката на хълма на феите
Минавам да отчета моя фин мАШ - 83см и 10200гр. на почти 1г и 6 месеца .. сложихме последния синфлорикс .. оказа се, че на Мецан една братовчедка работи като логопед в ресурсен център, пратих й клипче със Здравко, тя го показала на нейните колеги и всички са на мнение, че Здравко е в норма и неврологично здрав .. доки и тя е на тва мнение, затова и се уговорихме след Великден, при навършени 1г и 6 месеца да заведа Здравко на ортопед, за да изключим и това като вероятност за непрохождането .. Здравко стъпва много странно - не на цяло стъпало, а само на вътрешната част от него - и лекарката иска да е сигурна, че това не е причина за проблема .. ако остане проблема да е психологически, там вече не знам какво трябва да направя .. наистина не знам ..

# 680
Браво на Зузко  Hug
Няма да ти казвам "казах ли ти", щото си го знаеш. Сигурна съм, че и ортопеда няма да констатира нищо сериозно и според мен просто е въпрос на време да се престраши.

И понеже съм много "чевръста", докато сваря тъпия сладък картоф детето ревна яко, че е гладно. Викам си " ще му дам да сукне малко и после като е спокоен ще яде пюрето". Да, ама той заспа. Сега, ако по закона на Мърфи, спи до 3ч (щото напоследък като искам да спи, той не спи), мога ли следобяд да му дам няколко лъжички от картофа?

# 681
можеш .. ти не се опитваш да заместиш хранене, ти просто захранваш ..

# 682
  • Варна
Честит рожден ден, Моменце! Бъди много здрава и обичана от мъжете си! Нека те правят много щастлива!
Честит рожден ден и тук на Ели! Бъди здравичка!
Пънче, много си ми сладка с това захранване 😁 Няма какво да му стане на детето, ако му дадеш пюрето по-късно.
Мецо, всичко ще е наред!

# 683
Аз казах, че на тоя картоф биричка му трябва, ама...............

# 684
Аз казах, че на тоя картоф биричка му трябва, ама...............
и аз я агитирам да си пийва, че децата по-хубаво спят после, обаче ми се дърпа Mr. Green

Арвенче благодаря Hug Hug

# 685
  • Бургас
Ели да е много щастлива, здрава и да има прекрасно детство. Хубав празник желая на цялото семейство  bouquet bouquet

Пънче, може да "претоплиш" картофа с малко вряла водичка, ако го мачкаш на пюре, нишестето поема и става много пухкаво пюре. Ако пък го даваш така, мини го малко на пара и готово  Wink Да му е сладко  Mr. Green А за теб мога да препоръчам остатъка да изпечеш със синьо сирене/ако обичаш/ страаашна вкусотия и много бяло вино пие . Mr. Green

Дали ще е много нахално да напиша една молба на основание тази наредба и да поискам да тръгне от юни още. Така и така вече ще е приета по система. Място има....кво им коства  Tired Tired Освен детето да е доволно.....

Ивейн е болна и аз запразних преждевременно, ще работя от вкъщи и ще се върна чааак на 18ти на работа. До тогава смятам да я закрепя и да прекараме едни хубави празници Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Заведох я при педиатъра да я прегледа и да даде и на нас направление за ортопед, защото често стъпва на пръсти и не е защото се лигави  Crossing Arms Crossing Arms Иначе ни изписа флудитек, инхалации с вентолин, капки за нос и прополки за смучене. Най-големият ми страх е да не вдигне темп, че както ги праска от раз 40 и нагоре.......че се пробва и гърч да прави последните няколко пъти, защото много рязко я вдига и сваля. Какво е това чудо, от скоро е . Последните 2 разболявания така минаха .Вдига от едно миризливо червено гърло 40 градуса и започва да повръща от темп и уплахата от повръщането и да ми забелва очите.....егати лудницата.  ooooh! ooooh!

# 686
  • При моето слънце
Да са здрави и честити прекрасните ни рожденици  bouquet

# 687
  • до едно тепе
Моме жива и здрава и младежите да те слушат повече. И тримата Laughing bouquet
Много здраве и на Ели. Весело и безгрижно детство и скоро да е кака bouquet
Напоследък си водя децата на площадката и със сополи. Бубето я водя на голямата при големите,т.е не я събирам с децата на нейната възраст, но на площадката с големите почти винаги има поне по едно кашлящо или проточило сопол. Пък и те повечето са в градината, а реално от там се заразяват, не щото се гонят по площадката. Факта че децата ми не боледуват, ако Слав си е вкъщи, потвърждава това ми мнение. Слав кашля понякога с месеци, няма начин да го държа абсолютно изолиран. И дори да не кашля като се затича и започва. И не винаги е болен, когато го прави. Peace
Истината е,че не можем да ги опазим Tired

# 688
Правилото е:
През деня болните деца са на площадката, здравите отсреща в градината. Другата седмица ще се сменят. Тая максима ми беше точно една година  Mr. Green

# 689
Събуди се. И изобщо не хареса картофа Sad Едва пробутах 2-3 лъжички и то с разсейване.
Минах го през цедка за чай и добавих преварена вода до рядко пюре. Да не би да бъркам нещо ? Опитах го - много е вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт