"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 273
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
# 136
То няма и закога да се спират, на 25 Март сериалът им приключва със седма серия.
От снощи.
В крайна сметка са останали на тази маса без прибори Mr. Green и струпани по средата всевъзможни купи Mr. Green (освен ако не са се преместили след като компанията им се е увеличила/Нурай имам предвид).
Скрит текст:

SET/Сестричката на Ердем/Емирджим и Омру.
Скрит текст:

Много готини колажи. Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 19:01 от Neidjal

# 137
 wavey wavey
Голямо мълчание, голяма суша преди тази серия Thinking. Май пак ни чака парад на второстепенните герои ooooh!.

# 138
wavey wavey
Голямо мълчание, голяма суша преди тази серия Thinking. Май пак ни чака парад на второстепенните герои ooooh!.
Пепел ти на клавиатурата  hahaha

Саръхан айлеси  Heart Eyes

# 139

Пу-пу-пу!!! Дано греша! Готова съм да правя заклинания до утре вечер tooth tooth

# 140
wavey wavey
Че май. Tired
Онур, ще търчи при мама и тати за помощ, мама му пък, ще припка при Пелинсу. Ще гледаме кариерното развитие на Наргизка, ooooh! (бактън от такива подробности Stop)баджовците, ще го закъсат яко, че и двете балдъзки, ще повлекат с тях относно продажбата на цветарницата ми дано се отърват, но според озета, ще е късно за предупрежденията, които ще им отправи Онур.
Аааа, забавих и частния детектив Шади. Mr. Green
Нашичките, ще ги видим в началото за малко и после кой накъде, ще се юрне не е ясно. Rolling Eyes
Така беше точно преди 37 епизод, в който главните имаха две свястни сцени-разговорът им за джакузито и на сутринта с малкия в леглото.
Оффф спирам, не искам да слагам каруцата пред коня, дано да греша и дано най-накрая сценаристките са разбрали кои трябва да са на преден план, и кои на второстепенен, а не да им обръщат позициите. Crossing Arms
Хи, хи, хи, Фуркан и Ердем като бебчета, поразителна прилика. Laughing Joy

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 20:17 от Neidjal

# 141

Дано скоро пак я видим така  Party Mr. Green

Значи ако не бях виждала бащата на бебето и ги видя двамата на снимка ще се закълна, че той го е направил  Mr. Green Joy Joy Joy

# 142

Значи ако не бях виждала бащата на бебето и ги видя двамата на снимка ще се закълна, че той го е направил  Mr. Green Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Със сигурност пак ще я видим с плънка на корема, обаче в последния епизод... когато и да е той tooth tooth. Макар че това ще е обида към репродуктивните възможности на комшийския мъж
Скрит текст:
от това, което съм гледала - достатъчна е по-дълга целувка дори и по брадата и.... работата е готова tooth tooth tooth

Боже ooooh! ooooh! ooooh!
Скрит текст:

# 143
Eee, по-рано да е  hahaha Joy

# 144
Мале, в скрития текст rotfImao rotfImbo Онур е готов за 3D. Mr. Green
Джерен и Джихан(ма той къдрав като булонка беее Joy).
Скрит текст:
Значи всички двойки се изредиха да се щракат тази седмица, само главните не, Crossing Arms изчезнаха като старите пари.
П.П. Да се върна малко назад.
На въпросната нощна маса няма прибори, но има четири чаши за двама човека Thinking като двете са встрани от тях.

# 145
Тия на премиерата на Гупата ли са  Crossing Arms

# 146

На въпросната нощна маса няма прибори, но има четири чаши за двама човека Thinking като двете са встрани от тях.
Много намирисва тая работа от вчера  Whistling Joy Най-малкото Нурай е била, а на масата дето бяха двамата как ще седне и тя  hahaha hahaha hahaha

# 147

Пусналият снимката е написал

t50pakfaEn güzel aşlar bizde başlar..😉🤙🥗🥙🍤✅
Най-красивите любови започват от нас/при нас  Mr. Green

WTF с тоя надпис  hahaha

Дали е изял буквата К или има нещо друго предвид  newsm78 newsm78

Отдолу питали за Демет и пълна тишина  hahaha Joy

# 148
Идея си нямам за каква нейна премиера говориш, но мярнах Борко, мнооооого е обрасъл, много. Confused
Сонги подстригана ли е, newsm78 или така ми се струва? Thinking
Скрит текст:

# 149

Много намирисва тая работа от вчера  Whistling Joy Най-малкото Нурай е била, а на масата дето бяха двамата как ще седне и тя  hahaha hahaha hahaha

Правите, струвате... все около моЙто предположение се въртите  Joy Joy Joy Joy Joy. А по въпроса за местата за сядане... ще ви кажа, ама на ушенце Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт