"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 304
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Ааа, пускай ги  Party Party Party Party

# 76

Тери, песньовката е ясна, аз.... такова.... само за кунките уточнявах tooth tooth tooth. Иначе всичко си е тяхно Mr. Green Mr. Green

# 77

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ааа Кити  Crazy

# 78
Добро утро и успешна нова седмица на нас, и сериала.
Uyuşturucuya Hayır!/Не на наркотиците!
https://www.instagram.com/p/BRkZBK9BE7v/?taken-by=glracr07
https://www.instagram.com/p/BRkX5uCBHP3/?taken-by=glracr07

Много кротичко бебче е. Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BRkoIh1BkVX/?taken-by=glracr07

С директора на училището.
Скрит текст:

Въпреки, че Онур е притеснен, ще гледат филм.
 Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 12:33 от Neidjal

# 79
# 80
Тери, по едно и също време сме публикували фотката, Heart Eyes но тези красотички не са за криене, и триене.
Още снимки.
Скрит текст:

Странни погледи имат, дали пък на прицел не им е Бетюл!? Thinking

Вай бе. newsm53
Скрит текст:

# 81
Онур сам си е виновен да е притеснен.  Crossing Arms Позволи прекалено много на Пислика. Отделно съм сигурна, че ако седне и обясни на Лалето като на човек, ще го разбере  Crossing Arms

# 82
Онур сам си е виновен да е притеснен.  Crossing Arms Позволи прекалено много на Пислика. Отделно съм сигурна, че ако седне и обясни на Лалето като на човек, ще го разбере  Crossing Arms
+1........ Peace
Не знам дали би го разбрала(все си имам едно наум за нея относно реакциите й), но вече е длъжен при така стичащите се обстоятелства да й обясни ако не иска да го сполети същото както преди с договора, че и по-лошо.
И още.
Скрит текст:

Това е нейния цвят, грее Heart Eyes в червено.
Скрит текст:
Скрит текст:
Какви погледи, Crazy Crazy какво нещо. Heart Eyes Heart Eyes
Много, много, много се обичат, но все още не са се научили да си споделят, а това си е цяла пропаст помежду им Confused и ако не се научат да бъдат открити един-друг на 100% то тя, ще ги погълне. Confused
- Лале, я очень сильно боюсь потерять тебя!

- Я не ухожу никуда, Онур. Я здесь!
Хем знам, че е наложително да говори с нея по въпроса с наследството, хем ми е мъчно за него. Rolling Eyes
Предвид досегашните й импулсивни реакции е прав да се страхува, че, ще я загуби, но по-добре да рискува, защото така или иначе би я загубил ако тя разбере от някой друг.
Засега това няма да се случи, ще затворят устата на Пеликанката с тлъсти пачки, но не се знае дали въобще, ще се сложи край на тази тема Thinking или отново някой ден, ще изплува на дневен ред и дотогава ако Онур не й разкаже сам, ммммм не ми се мисли какво го чака. Confused

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 13:49 от Neidjal

# 83

Ох бе, Онур, ох... Ако и сега не каже истината за наследството на Лале, ще си е заслужил всичко, което ще се случи... А мисля, че точно сега е моментът да разкаже. И реакцията на Лале ще изненада не само него, но и нас Peace smile3521. Не ми се гледат пак ревящи и нещастни Stop Naughty

# 84
Може да ни се иска, но на Онур не му стиска и за съжаление вместо да й разкаже, ще потърси помощ от с-вото си.
За мен това не е решение на проблема, а само задълбочаване и отлагане във времето и когато дойде Видов ден светът, ще му се стори тесен.
Бреййййй, много фотки на Деметка в у-ще, Лялуша все там ли, ще е!? Rolling Eyes
Скрит текст:

Значи затова бяха онези сетови видеа от магазина за дрехи, защото ще си имаме учителка.
От снимките си мисля, че тази серия, ще разкрият Бетюл, дотук, ще е с г-жа Хикмет, аман от нея, бактън.
Кофти, ще е ако Онур се държи сковано с нея заради страхът си и ако Ляле започне да се чуди какво се случва с него. Е тогава фантазиите й пак могат да полетят и стой та гледай. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 14:07 от Neidjal

# 85
Ще станат драми за пусто наследство, неизбежно е  ooooh!

# 86
Опааааа още една фотка с двамата, Сончето е във вихъра нааааа танца. Mr. Green
И Шади не би могъл да я успокои след като разбере за Бетюл.
Скрит текст:

# 87
Ще станат драми за пусто наследство, неизбежно е  ooooh!

Е то е ясно... Ако се разкрият всички тайни - ще трябва и дизито да свърши  newsm03 smile3521. Засега добре ни държат на педал newsm53

# 88
Вече бях започнала да си мисля, че, ще гледаме Ляле само в у-ще. Rolling Eyes
Интересен надпис на снимката.
Скрит текст:
Новая фотография Демет
Подпись на фото: Когда говоришь Демет, Демет становится как цветок.

Двечките яко, ще го закъсат, hahaha барабар със зетьовете. Joy
Скрит текст:

Както е видно от озета и сетовото видео с Курти и Самет цялата работа с покупко-продажбата на цветарницата намирисва, но на мен ми е на ума, че и моделската история на Наргиз не е читава. Thinking

# 89
Скрит текст:
Едва ли има такива луди и страстни танци като техните.
Аз лично никога не съм виждала подобни.
Едва се сдържам да не започна с фотки, че, ще наводня темата. Laughing
То да се чуди човек коя с коя да избере като всичките им са върха, особено от последните епизоди и извън тях.

Неджи, ти вчера само дразниш и после се ската newsm53 newsm47. Дай тука малко наводнение, па можеш да то скриеш в няколко спойлера...за по-сигурно Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.П. Както каза Сонга - Курти за каквото се захване - все го прецаква. На мен изобщо не ми звучи сериозно тази история с моделството. Че и Нюню се нанадила  ooooh! ooooh!
Скрит текст:
да не казвам, че Пелинче изобщо не ми харесва - ни като физика, ни като излъчване.... ама кой ли ме пита tooth tooth

Общи условия

Активация на акаунт