"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 009
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Щом Сумру е във Франция, значи може и за един епизод да се лишим от Сонга..Е няма да съжалявам  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 691
Не мисля, че няма да видим Сонга цял епизод, със сигурност са нащракали няколко сцени с нея преди да замине.  
А може Сончето да отиде при някоя роднина за да могат нашичките да се сдобрят на спокойствие,  Praynig че тя все им свети, ooooh! Crossing Arms само дето в леглото не ляга  при тях. doh Stop
Хи, хи, в почивката играят мач в школото.
Деметка подава на Хасан/гл.режисьор.
https://www.instagram.com/p/BSMOS-EFaeB/

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 21:45 от Neidjal

# 692
Аз пък с кеф изгледах преведената Валентинска серия.
Страхотен превод на стихотворението, което четеше Лале.
И изобщо лекинко си пооправих настроението. Струва си да се гледа по няколко пъти нещо... все има какво незабелязано преди това да се види smile3503 smile3521

А може Сончето да отиде при някоя роднина за да могат нашичките да се сдобрят на спокойствие,  Praynig че тя все им свети, ooooh! Crossing Arms само дето в леглото не ляга  при тях. doh Stop

То хубаво, но на мен все ми се струва, че сдобряването ще е поне след два епизода newsm03 Peace

# 693
Да де, сега снимат 43 епизод, т.е., със сигурност 41, ще са скарани, а най-вероятно и 42.
Какво пак забеляза бе Китии, Laughing пошушни ми на ушенце, Mr. Green Joy а аз се захващам да гледам серията с бг превод пък докъдето стигна?!

# 694
Да де, сега снимат 43 епизод, т.е., със сигурност 41, ще са скарани, а най-вероятно и 42.
Какво пак забеляза бе Китии, Laughing пошушни ми на ушенце, Mr. Green Joy а аз се захващам да гледам серията пък докъдето стигна?!

Ох, Наде, разни дребни детайлчета, които сега ми се набиват на очи в процеса на гледането. Ще трябва пак да се върна, не мога точно да ти цитирам  Peace
Скрит текст:
Това, за което на прима виста се сещам, е надничането в пазвата на червената рокля... движението на Онуровите ръчички по време на танца на сцената при Бурай... А... и още едно нещо, ама не знам дали в мамата има толкова спойлери:mrgreen: Mr. Green newsm52

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 22:14 от kyty

# 695
А 35 еп. къде е с бг превод?

# 696
Оххххххх  hahahaголяма терца е този Курти, как само се метна през бюрото на Онур Joy мислейки, че, ще правят дай пет. tooth
Колкото изглежда шашаригав на моменти, толкова пипето му сече като бръснач кога трябва. Peace
Кити, мерсаж за подсказките, нооо ти, ще ме довършиш с тези недомлъвки. smile3516  Пак криеш нещо в ръкава smile3515 и не казваш, newsm62 продължавам с гледането.
Тигаса, в Датата, може да го има епизода и в бг групата, но те я затвориха за публичен достъп, ограничена е и оттогава не мога да влизам в нея.

# 697
А 35 еп. къде е с бг превод?

Аз лично си ги тегля от TubeBG.com

https://www.tubebg.com/86001-nomer-309-epizod-35-bg-subtitri

# 698

Heart Eyes

Няма такова видео  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BSMeO4jARDx/?tagged=no309

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 00:01 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 699

TubeBG.com - видях. Благодаря!

# 700
 Hug

Сряда е  Heart Eyes

Довечера Лалето много ще го измъчи Лорда  Crossing Arms Тя не само, че си хваща багажа, па и е гадна като хейти  Crossing Arms

# 701
wavey
Като ги гледам на тези фотки и се сещам, че седнаха на един стол, как се събраха на него, не знам, е, тя е мини, Heart Eyes но той съвсем не е миньон!?! Laughing
Определено съм на същото мнение за видеото, Two Hearts въобще за всички танци в клуба(и не само), Crazy Embarassed Heart Eyes loveuuu Kissing Heart Two Hearts txtloves ноооо да не започвам..... smile3505
Снощи изгледах серията с бг буквички, еееее голям кеф и заредих батериите за довечера. Confused
Фатмето/Нюню отново ми напълни душата подскачайки около своя Гьокче/Курти както тя си знае, непринудена, истинска, сладка. Въобще двамата ми напълниха душата от кеф, а когато й говореше в тях преди да излезнат за пореден път ме разчувстваха. Rolling Eyes Такива слова изрече Курти, че милата не знаеше къде се намира, не вярваше ни на очите си, ни на ушите си. За първи път нейния Куртулуш се отнесе с нея като с истинска принцеса в стил Онур.
Обаче аз тогава още забелязах освободеното им поведение и след това разбрах от теб Тери, че са двойка в реала, еми личи им, няма притеснение, няма скованост, естествени, истински, приятна двойка са.
Наргиз и Самет въобще не ми се коментират, никакъв синхрон, никаква химия, цепеници отвсякъде.

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 11:30 от Neidjal

# 702
Като ги гледам на тези фотки и се сещам, че седнаха на един стол, как се събраха на него, не знам, е, тя е мини, Heart Eyes но той съвсем не е миньон!?! Laughing

wavey wavey
Нещо ми се губи - кога са сядали на един стол newsm78 newsm78... Паметта ми днес не е услужлива newsm03

# 703

wavey wavey
Нещо ми се губи - кога са сядали на един стол newsm78 newsm78... Паметта ми днес не е услужлива newsm03
В цветарницата когато отидоха да си вземат Емирджим.
Деметка пак се вихри на любимата им песен.
Струва ми се, че е в бялото Порше. Thinking
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239129%2F018076a0 … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239126%2F3d8dec49 … pl_wall_-60100797

Кой е другия в колата? newsm78
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239127%2F75cc5a07 … pl_wall_-60100797

Аууууу, този зад Хасан е даскала бе, Joy значи с него е в Поршето.....трябва спешно да си дойде Йозге Mr. Green от Италия.
За мен към настоящия момент при това страдание на Онур ревност не му е нужна, по-скоро трябва Ляле да ревнува я от Йозге, я от някоя друга, че да се отрезви. Crossing Arms
Не му стига цялата дандания на главата, че само му липсва и даскалчето да се навърта около нея, и да се пръска от ревност(не и към настоящия момент, иначе съм ЗА, защото такива моменти от страна и на двамата/в рамките на разумното внасят свежест, но не и сега).

Ето защо дамите гледат все едно са видели призраци.
Не ги разбирам тези жени, #Crazy честно.
Скрит текст:

Скрит текст:
Вересиите, вересиите......, иска да покаже, че и с двамата е приятелка, и няма напрежение помежду им ли!? Thinking
Какво ли не прави тази жена правейки се на интересна, че хората да я забелязват(сори, но аз така разбирам като цяло поведението й).

smile3516 smile3515
Най-вероятно са в колата на даскала. Ще е страхотна наглост от нейна страна да са в Поршето подарено й от Онур и той да го кара, ooooh! #Crazy Stop нашия те тогава, ще го обезлави tooth и може би трайно, ще се отдръпне от нея ако преди това не му е отговорила, че не го обича.

https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239131%2Feea6755b … pl_wall_-60100797

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 13:19 от Neidjal

# 704
Мале Лале  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire fight fight fight fight fight

Общи условия

Активация на акаунт