Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 525
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Привет момичета  Simple Smile
Не мога да се включвам вече редовно, защото на едното място, на което живея нямам интернет, а на другото времето ми е много ограничено и трудно стигам до лаптопа.
Седмицата мина добре откъм режимно хранене, но в общи линии коригирах каченото миналата събота и неделя. Тогава след детския РД, на който бяхме с малкия последва и обилна неделя. Сега май пак натам отиват нещата, но ще видим.
Сега отивам да ви дочитам, ако успея и ще пиша пак  Hug

# 361
  • Пловдив
Днес 17км с колелото +1ч. функционална тренировка на открито.
Утре - 6-7ч. ходене из планината. На ниско ще е и леко, но пак си е натоварване.

# 362
Постът на Духчето са моите мисли и размисли напоследък от отнлсно храненето. 1:1 е и моето състояние. Разбирам​ я много добре. Завиждам й ,че  НМ консумира повече растителна храна. Докато ММ е месояден и за всяка моя болеждка ми натяква,че не ям месо и моето хранене било виновно.
Вярно е,че може би трябва да наблегна повече на яйцата и рибата. А в момента на постите трябва поне веднъж в седмицата да ям някакви бобови култури. Ориз,картофи,булгур,елда, просо консумирам​ може би веднъж в месеца,че й по-рядко, дори ориз са последно съм яла преди 2г.
Защото храната ми до сега, като че ли е  бедна на хранителни в/ва- само зеленчуци, малко плодове,семена, малко ядки и разбира се любимите ми тахани.
Вчера  си направих ПКК и за голяма изненада, хемоглобинът ми е 114,който никой не е бил толкова висок, но инсулиът ми е 2. Казаха ми, че бил нисък,та се чудя на какво ли се държи ...Искам да си намеря някакъв дългосрочен хранителен режим,  с който да съм в хармония.  А колебанието на кг 1-2-3,ами писна ми от тях,нямам нерви и сили,поне за сега.

# 363
Здравейте вече сме март месец, а аз продължавам да се тъпча и тялото ми е ужасно. Някой желаещ да започнем някакъв режим и тренировки и да споделяме резултати?

# 364
Здравейте момичета  Hug

Вяра,може ли да напишеш милиграмите на различните вещества на бърнара който ползваш.Не намирам във нета снимки на етикета със съдържанието и не мога да се ориентирам колко мг кофеин,гарсиния и т.н съдържа.Благодаря предварително! bouquet

Заповядай  bouquet

Скрит текст:

Между другото сега се сетих, че може да пробваш Зоната. Знам, че е трудно с това мерене постоянно, но то е само в началото - после се свиква. Освен това тя помага доста в борбата с желанието за сладко, а и го позволява при определени условия  Peace

Духче - видях, че се замисляш за Зоната, обаче не съм сигурна до колко ще можеш да я спазваш, при положение, че не ядеш месо  Rolling Eyes

Относно месото - аз лично смятам, че човек трябва да спре да яде месо, когато не му се яде. Не да се насилва да го спира. Хората сме месоядни и това е така от както съществуваме. То не е нещо вредно за организма ни, за да се мъчим без него. Това са си мои мисли разбира се. Лично аз предпочитам да се боря да спра шоколада и вредните храни, които наистина са вредни, отколкото да се насилвам да не ям месо, което всъщност е полезно  Peace

Аз няма с какво да се похваля - внимавам какво ям, хапвам малко, само снощи бяхме в един ресторант и се поглезих с една фантастична бисквитена торта, която беше уникална и до там. Менюто за днес - агнешко и зелена салата. Утре съм на спининг и ще правя айрянен ден - отчет във вторник  Grinning

Усмихнат ден на всички  bouquet

# 365
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тук почти всички правят нещо по въпроса, някои са по-стриктни, а други не. Нали за това сме тук? Всеки черпи идеи от съмишленици.

# 366
Аз не разбрах какво стана? Къде съм добавена?

# 367
Бебса, модератор те е преместил при нас.  Peace
Почети малко назад, ще ти стане ясно.

Кажи сега, на колко си години, колко тежиш и колко си висока.

# 368
Ами бях 57 килограма момиче съм на 16 години и съм висока 165.Преди две седмици спазвах режима на Дюкан за една седмица свалих 5 килограма това изобщо не ми хареса, защото това не е нормално и е много бързо ,но само на кантара си личаха. После една седмица не мога да спра да ям сладко и такива боклуци. Знаех че това не е добре изобщо, но всеки ден преяждах и дори пиех хапчета за корем. Много ме болеше. Попринцип не искам да спазвам никакви диети а и не мога като знам колко усилия полагаш да ядеш определени храни в определено време и после наваксваш и отгоре направо ми се реве.

# 369
Била си 57кг, свалила си 5. Зачи си 52 при 165. Нищо ти няма. Не яж боклуци и това ти стига.
Само че на тази  възраст това ще е трудно, ако искаш да си като останалите.
Или търсиш драма където я няма? Ако ти се реве, то не е от килограмите. Помисли си малко.
Движиш ли се ? Спортуваш ли?

# 370
Ами да правя упражнения в нас и отделно когато е хубаво времето хода да тичам и дори наскоро с едно момиче ходихме да тичаме стълби, но сега като се развали времето все вали и наскоро не съм ходила. Сега април дано се постопли и да мога да продължа

# 371
  • София
Здравейте момиче, при мен минуси няма, няма с какво да се похваля, но ви пускам нещо забавно.

Скрит текст:

Аз да си призная като съм по-слабичка цялостно съм по-щастлива, но съм била като това кото в чуденка между моментното щастие и тортата.  Laughing

# 372
Ния, аз редовно съм така Laughing

# 373
Аз сега се чудя дали да не започна да ям до 17:00 и след това нищо или чай с мед и вода и да се ограничавам. И да си тренирам освен да опитам и да споделя ако изобщо успея някога.

# 374
бебса211, аз от много време вече се опитвам така да се храня, до 4-5 часа, успявам около 5 дни в седмицата, много е приятно сутрин корема да ти е прибран Laughing, но става все по трудно смъкването на килограми.Като си чета старите постове направо ме е срам от мен, в коя ли тема не съм писала и само канене и планове и накрая нищо, но поне това с яденето до 5 го спазвам и не качвам смъкнатото.Убеждавам се че не мога да пазя диета, дано поне този навик запазя още малко и с повече движение лятото да смъкна още някой килограм.Оплаках се Blush

Общи условия

Активация на акаунт