ВИЕНА Тема 9

• 91 434
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Зависи с коя авиокомпания си?

# 586
Зависи с коя авиокомпания си?

Австрийските авиолинии.

# 587
  • София
Аз последно когато пътувах с тях си имах и дамска чанта и ръчен багаж. Не мисля, че ще правят проблем. Това го правят май нискотарифните.

# 588
Благодаря ти.  bouquet

# 589
Провери за всеки случай, не пречи да се обадиш и да питаш, но и аз като пътувам с тях нося дамска чанта и отделно фотографска раница ... не са ми правили проблем. С Уиз ме карат да си напъхам дамската чанта в раницата

# 590
Благодаря още веднъж. Ще видя дали пише нещо в сайта им относно багажа... Peace

# 591
  • Sofia
Можеш с АА и дамска чанта и ръчен багаж.

# 592

Благодаря ти!  bouquet

А в дамската чанта може ли парфюм? ...или за по-сигурно са го сложа в куфара?

# 593

Благодаря ти!  bouquet

А в дамската чанта може ли парфюм? ...или за по-сигурно са го сложа в куфара?

може до 50мл.. всякаква козметика се пренася запечатана в пликове и е добре ако не си с чекиран багаж да си превхърлиш всичко в малки опаковки. ограниченията за салона са до 50мл/ опаковка. аз обикновено нося парфюми до 30мл и кремове до 15-20мл опаковка.. имам си малки кутии в които прехвърлям за всеки слуай.
принципно течности не се позволяват, за това всичко трябва да е запечатано в пликове....
Ако си с куфар не мисля че има смисъл да го мислиш...

# 594
Благодаря, слагам в куфара и не се тревожа.

Още нещо ме интересува. На връщане ще купим /поне мислим да го направим/ разни сувенири и бонбони. Разрешено ли е бонбони да се пренасят и има ли ограничение? Интересува ме, за да не се окаже, че трябва да ги оставим на летището. newsm78

ММ така вадил шишета с някакви сосове /на летището в Истанбул/. Crossing Arms

# 595
  • София
Може бонбони. В куфара за най-сигурно. Аз по невнимание в ръчния бях сложила един комплект от две чаши и една малка бутилчица (50 мл). И въпреки това ме караха да вадя всичко в Прага, аз обяснявам, че нямам нищо, те ми показват на скенера, голям срам. Не си спомням даже кога го бях сложила в ръчния. И от тогава всичко в куфара. Цигари, парфюми, сувенири и т.н. В ръчния само лекарствата, документите и парите, само най-важното.

# 596
Благодаря ти. Ще се нагласим някак, то не отиваме за 5 месеца все пак, за 4-5 дни само и обратно... Confused Sad

# 597
Принципно съм пренасяла чаши в ръчния без проблем..по коледни базари обикновено пътуваме само с ръчен багаж, но от базарите винаги си взимаме чаши за глювайн и да чукна на дърво ядове не сме имали...нито с австрийци нито с уиз

# 598
  • No Line On The Horizon
Здравейте, Музеят на история на изкуството почива ли в понеделник?

# 599
Извинявам се, бихте ли ми обяснили за хоп оф хоп он? Разбрах вече, че това са туристически автобуси, но в нета не намирам информация. Различават ли се по нещо от другите автобуси на външен вид? Каква е цената и какъв маршрут обикалят? Имат ли си определени спирки? И правилно ли съм разбрала, че можеш примерно да слезеш, да разгледаш и да се качиш на следващия автобус със същия билет? Билетите за време ли са и на какви интервали са автобусите? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт