С какво ви дразнят свекървите- 78

• 62 159
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
Като се вземат предвид крясъците и обидите плюс това, определено има психически проблеми човекът. Защо синът го премълчава или неглижира, е друг въпрос.
А какво да направи, ако става дума за психически проблем? Няма как да го вземе на конче и да го заведе в някой кукувичарник.
Mr. Green

Не съм психиатър, но поне на втори-трети поглед не е луд, а просто е гадняр.

# 61
Да, най-вероятно не е луд. Поне заради логиката в приказката, че не е луд този, който яде баницата. Mr. Green

# 62
Че то по-голямата част от лекарите не харесват системата.  Моят съпруг също беше лекар и не я харесваше, но работеше. За съжаление , си отиде много рано!

# 63
  • София
А какво да направи, ако става дума за психически проблем? Няма как да го вземе на конче и да го заведе в някой кукувичарник.

На първо време, да каже в прав ред на момичето, с което ще прави семейство!

Защото, да не работиш 20 години професия като неговата и да крещиш като изоглавен за щяло и нещяло, не са безобидни неща!
Да не се окаже, че след 20 години милото ще стане като баща си, че и отгоре.
Сериозна съм, защото съм го преживяла.

# 64
Че то по-голямата част от лекарите не харесват системата.  Моят съпруг също беше лекар и не я харесваше, но работеше. За съжаление , си отиде много рано!
Hug

Така правят хората с някакво чувство за отговорност, които си правят сметката и за напред... Аз не веднъж съм питала МП защо баща му не се е замислял поне за това какво ще стане един ден, когато се окаже, че нито е работил да натрупа спестявания, нито ще получава пенсия, нито нищо. Как я е мислил изобщо. Явно, обаче, не се е натоварвал прекомерно с мислене за такива неприятни неща.

В интерес на истината, живеят скромно. Не като свекървата на thumberlinna с претенциите за лукс, ремонти, ново обзавеждане и тн. Аз и затова не мрънкам особено - виждам ги, че не си харчат парите за телефони, екскурзии и хай лайф. Стига да се отнасяха с него по-добре, вероятно нямаше да мрънкам изобщо.

АбсурТ, те винаги са си били такива, не е новост. Не е и болест, то си им личи. Държат се злобно и себично, но няма налудничавост. При тях е... някакво насъбрано озлобление, което търси да избие нанякъде и имат нужда да го изливат навън. Затова и постоянно си търсят поводи - от грешно разбрана дума, от нещо, което на тях не им се вижда удачно. МП е израстнал сред доста такива измислени скандали. Може би заради това самият той е нереално търпелив, никога не крещи, не обича да има караници и ако се стигне до конфликт между нас, прави всичко възможно да се намери решение, при което да няма сърдити и да не се караме. Ние сме от тези, които спорят по много, но не си викат. Аз мисля, че на баща му като цяло никога не му се е работело. Не е бил уволняван и не е бил с някаква диагноза. Просто да си лекар - това е тежка професия. А на него не му се работи никак.

# 65
Изключително неприятни са такива хора, Гугъл.
 Аз много мълчах и много търпях. Казвах си, че независимо от всичко те са и винаги ще бъдат майка и син и аз нямам право да се бъркам.
Но когато тя го прави на нищо, не се сеща за него с месеци, обижда го, тъпче го, а когато получи малко чари става най-милата и грижовна майка и виждам колко му е тежко и как му влияят тези неща, как му се трупа и трупа и в един момент дори времето, което прекарваме заедно е отровено и непълноценно заради нея, спрях да мълча. Насолих я наскоро, наговорила на всичките си приятелки колко съм зла и как не позволявам на синковеца й да й праща пари.  Mr. Green
Въобще не си го слагам. Жената е болна. Извън обсесията й си е съвсем добре, но това си е болестно състояние. Ама в крайна сметка има си специализирани заведения, никой не е длъжен да я търпи. Живее в пълна мизерия, проси пари от чужди хора, у тях няма да казвам каква кочина е...

Не позволявай да ви се качват на главата. Може да са му родители, но да се държиш толкова безобразно със собственото си дете е неприемливо. На твое място следващия път като му крещят, ще взема телефона и ще ги навра в миша дупка, няма да смеят да звъннат.  :2gunfir

# 66
Аз обичам животни и в къщи винаги е имало по няколко, но 34 котки  Shocked. Тази жена е за лекар.

И обикновен ремонт не бих направила в подобно жилище. Излишно е да питам, дали няма намерение да им намери дом, предполагам.

Гугъл, честит нов дом. Не се занимавай с тези хора. Ако успеете да ги убедите да дадат апартамента под наем, ще ви е по-спокойно, но ако не искат, просто им спрете финансирането, поне докато не им е жизнено важно.

Повечето ми познати помагат на родителите си, което предвид възрастта им и размера на пенсиите е разбираемо, но рядко съм срещала подобна наглост.

# 67
Ние имаме една котка- заради дъщерята я взехме навремето и аз едва я изтрайвам на моменти...за 34 дори не ми се мисли.А от комшиите няма ли оплаквания-мяукане,миризми....тежък случай. Sad

Гугълче,видяли са,че им минава номера и че сте меки марии-като има кой да им дава-лесно.Една "правилна" снаха щеше им свие сърмите ...Анонимната е права,защо подяждат така детето си-срамота...И мързеливи и нагли.Свекъра ако не лекар,то поне парамедик или шофьор на линейка да беше станал все щеше да има някаква пенсия един ден....Как смята да я кара така-20г айляк го раздава...и жена му го търпи.Що да им работи на тия,ама ха-гол, ама горд.Не му се работело на човека-че то на кой му се работи ,ама няма как...И като имат жилище да го стегнат и взимат наем,не да ви висят на врата.
За тях важи приказката-ако ги болеше толкова колкото ги мързеше,до сега да са умряли... hahaha

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 13:25 от Zhani

# 68
Ние имаме една котка- заради дъщерята я взехме навремето и аз едва я изтрайвам на моменти...за 34 дори не ми се мисли.А от комшиите няма ли оплаквания-мяукане,миризми....тежък случай. Sad

Гугълче,видяли са,че им минава номера и че сте меки марии-като има кой да им дава....Анонимната е права,защо подяждат така детето си-срамота...И мързеливи и нагли.Свекъра ако не лекар,то поне парамедик или шофьор на линейка да беше станал все щеше да има някаква пенсия един ден....Как смята да я кара така-20г айляк го раздава...и жена му го търпи.Що да им работи на тия-гол ама горд...Като имат жилище да го стегнат и взимат наем,не да ви висят на врата.
За тях важи приказката-ако ги болеше толкова колкото ги мързеше,до сега да са умряли... hahaha

Никога не поемам ангажимент за животно, заради детето ми. Ако взема животно, е с ясното съзнание, че то е моя грижа.

Пак добре, че не си изхвърлила животното, но това, че едвам го издържаш и мотивите ти за взимането му не са ми ОК.

# 69
  • sf
Моята свеки навремето имаше осем котки в апартамент 100кв. Като знам с тях какво беше, не ми се мисли за 34.
Иначе няма с какво да се оплача, вече ми е бивша, живее в чужбина, щерката е при нея, ще си търся нова свекърва,че ми е скучно  Joy

# 70
34 котки в апартамент! Стига бе! И нито един съсед не е подал жалба до съответните институции?! Как ли пък няма да търпя съсед със стадо котки в апартамента да ми овонява живота!

# 71
  • Варна
Гугъл, гледай да уредите нещата с издръжката и апартамента отсега, а не после, пред свършен факт, като дойдат децата.

# 72
Спомняте ли си, че имаше една снаха тук в темата, която разказваше, че нейната свекърва има цяла армия котки. Чудеха се как да я убедят да ги махне. Нали не е същата свекърва? Доколкото си спомням, на онази мъжът е в чужбина с ново семейство, а тя е тук. Не съм сигурна. Все пак е ясно, че наличието на толкова животни и нежелание да се раздели дори и с една от тях си е болестно психично състояние.

# 73
Абсолютно болестно състояние си е и жената е за лекар. Peace

# 74
Насолих я наскоро, наговорила на всичките си приятелки колко съм зла и как не позволявам на синковеца й да й праща пари.  Mr. Green

Laughing А те приятелките й да не мислиш, че се връзват? Сигурно забелязват 34-те котки и си имат едно наум за нея и достоверността на твърденията й.  Laughing

Нас точно сега ни чака нанасяне, основен ремонт и хич няма да ни е до дарения. Току виж се сетили след няколко отказа, че имат апартамент.

Общи условия

Активация на акаунт