С какво ви дразнят свекървите- 78

• 61 971
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
  • волно калдъръмче
А защо е спорът за нероден Петко?
Принципен е  Peace Освен това е и законово регламентиран.

# 451
  • София

Никой не е и казал, че лично ти би предприела такава стъпка. Но замисли се какво впечатление правиш, след като въобще ти минава през акъла такъв вариант.

И да, законът не разглежда правото като нещо неотменно свързано с личността на умеещия да комуникира.

Питам се, няма ли да почнеш да четеш поне 2 поста от комуникацията, за да схванеш или просто се хващаш за мен, за да си изразиш негативизма?

Ма ко се пенеше, в пост към друга съфорумка, че дядото и бабата нямали никакви права и били никои, та не можели да искат каквото и било, свързано с внуците.
И драматично заявяваше, че нямат права.

Просто й постнах чл. 128, без коментар дори, за да я ограмотя.

А, какво ще си мислят за мен тук негативно настроените, знаеш ли колко ми пука? Mr. Green

# 452
  • волно калдъръмче
Питам се, няма ли да почнеш да четеш поне 2 поста от комуникацията, за да схванеш или просто се хващаш за мен, за да си изразиш негативизма?

Ма ко се пенеше, в пост към друга съфорумка, че дядото и бабата нямали никакви права и били никои, та не можели да искат каквото и било, свързано с внуците.

Просто й постнах чл. 128, без коментар дори, за да я ограмотя.

А, какво ще си мислят за мен тук негативно настроените, знаеш ли колко ми пука? Mr. Green
На теб ти стана болно, че бабата и дядото може да са никой според майката на детето, сиреч снахата? Rolling Eyes Не се ли замисли, че може да има причини за това. Но не, важно е да имат надежда, че ще прескочат омразната снаха и съдът ще им признае правото на срещи с детето и ти реши да утешиш онеправданите старци и да натриеш носа на младите майки, които имат наглостта да не признават авторитета на свека, в което естествено няма никакъв драматизъм, а само удовлетворение от факта, че доброто побеждава злото  Mr. Green

# 453
  • при късмета
Това го твърдях, според обстоятелствата, които беше описала въпросната потребителка. За това започнах с "при двама живи родители" и изреждане на останалите обстоятелства.

За да ме ограмотиш може да ми намериш решение на съда според твоите твърдения
Едно единствено ми намери, в което да е отсъдил съда в полза на бабата или дядото, без да са налице обстоятелствата изброени от мен. Веднага се съгласявам, че си права. На минутата

# 454
  • София
Разбира се, че могат, но е допустимо при определени обстоятелства. Не е толкова трудно за разбиране, напъни се малко, даже и ти можеш. И именно за това в точи член пише, че "могат", а не, че им е гарантирано. Защото зависи от обстоятелствата, които вече 100 пъти написах. Освен да се четат закони, не е лошо преди да твърдиш, че някой нещо не е разбрал, да знаеш и каква е практиката на съда по подобни казуси и как се прилагат. Иначе ставаш смешен. но за теб това си е нормалното състояние, та няма нищо чудно

Увеличих поредната ти тъпотия, да се вижда отдалече.

Хайде, да ми постнеш тълкувателно решение, за да видим кога успяха да съберат критичната маса казуси и ВС да се произнесе че:

Само ако казусът е като този в Сливен, постнат от Ма ко в бг- мама, съдът постановява да имат контакт с дядовците и бабите си. Joy

# 455
  • волно калдъръмче
... да знаеш и каква е практиката на съда по подобни казуси и как се прилагат.

Увеличих поредната ти тъпотия, да се вижда отдалече.

Хайде, да ми постнеш тълкувателно решение, за да видим кога успяха да съберат критичната маса казуси и ВС да се произнесе че:

Само ако казусът е като този в Сливен, постнат от Ма ко в бг- мама, съдът постановява да имат контакт с дядовците и бабите си. Joy

Това е абсолютна истина. Адвокатите прилагат към делото приложение с решения на подобни казуси - изискване, за което си има обективни причини Peace

# 456
  • при късмета
И да не е такъв казуса, намери ти някакъв в който да са отсъдили в полза на баба или дядо. Като увърташ да не мислиш, че не се разбира, че не можеш.
То с обиди на тъптоия, като ти държиш първенстото в това отношение, не можеш да докажеш правотата си в какъвто и да е спор. Нали го разбираш  Laughing

# 457
  • София
На теб ти стана болно, че бабата и дядото може да са никой според майката на детето, сиреч снахата? Rolling Eyes Не се ли замисли, че може да има причини за това. Но не, важно е да имат надежда, че ще прескочат омразната снаха и съдът ще им признае правото на срещи с детето и ти реши да утешиш онеправданите старци и да натриеш носа на младите майки, които имат наглостта да не признават авторитета на свека, в което естествено няма никакъв драматизъм, а само удовлетворение от факта, че доброто побеждава злото  Mr. Green

Райчун, на мен за нищо не ми е болно, защото нямам причина.

Постнах за ограмотяване един член от СК.
Без никакъв коментар.

Проблемът си е твой, а мен не ми дреме че се опитваш да прехвърлиш злобата си към човек, който нищо не ти е направил, защото нямаш смелост да оправиш отношенията си с хората от близкото си обкръжение.

# 458
  • волно калдъръмче
И да не е такъв казуса, намери ти някакъв в който да са отсъдили в полза на баба или дядо. Като увърташ да не мислиш, че не се разбира, че не можеш.
То с обиди на тъптоия, като ти държиш първенстото в това отношение, не можеш да докажеш правотата си в какъвто и да е спор. Нали го разбираш  Laughing
Вижда, че си млада и търси опора в старшинството Peace Не ѝ доглеждай, карай я по-философски.

Райчун, на мен за нищо не ми е болно, защото нямам причина.

Постнах за ограмотяване един член от СК.
Без никакъв коментар.

Проблемът си е твой, а мен не ми дреме че се опитваш да прехвърлиш злобата си към човек, който нищо не ти е направил, защото нямаш смелост да оправиш отношенията си с хората от близкото си обкръжение.

Айдеее злобна станах  Mr. Green Нормално Peace Като не трептим на едни и същи честоти, едната от нас все ще е злобна Laughing  Нека съм аз, няма проблем  Peace Я, и проблеми с хората от близкото си обкръжение съм имала Mr. Green

# 459
  • Най-красивата страна
Ако отношенията са нормални,тогава няма проблем детето да посещава баба си и дядо си.
Но ако баба и дядо не понасят майката и я оплюват  пред детето,то тогава е естествено тя да прекрати посещенията.

# 460
  • волно калдъръмче
Не я оплюват - подлагат я на градивна критика  Flutter

# 461
Нормални отношения ще породят нормални посещения. Но такива наложени "трябва" не са ми по вкуса.

Бих оставила щерката и съм я оставяла на свекървата, но тя е била разбрана и всичко е било както сме очаквали.
Отношението към мен е било завоалирано и не директно, защото аз мога културно да се защитя , а и сина им го е правил когато е трябвало.

Детето няма нищо общо и докато се държат добре с нея, обичат я и имат желание за общуване без привнасяния на коментари за нас всичко беше добре . Но когато това се промени, заради отдръпването ни, нещата се промениха и контактите се разредиха до никакви кой знае какви.

# 462
  • София
Не я оплюват - подлагат я на градивна критика  Flutter

С най-добри намерения Mr. Green

# 463
Принципен е  Peace Освен това е и законово регламентиран.
За мен е смешен, Райчун.  Grinning
Заради поднасянето тип "Наааааа, видя ли, че можееее!" 

# 464
  • волно калдъръмче
Принципен е  Peace Освен това е и законово регламентиран.
За мен е смешен, Райчун.  Grinning
Заради поднасянето тип "Наааааа, видя ли, че можееее!" 

Така е Peace Написаното няма възможност да отразява смисловите отсенки, идващи от интонацията.

Общи условия

Активация на акаунт