Отдаване и наемане на имоти под наем - какво се случва реално? - 5

• 80 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря ти, Нели, и този сайт съм отворила. На външен вид изглеждат чудесно, но много ме мързи да смятам цените на модулите Wink
Преди години взехме легло+5крилен гардероб за 500 лева - промоция някаква. Не са мръднали, в 2 квартири ги сглобявахме.

# 91
Днес ми хрумна, че трябва да купя дъска за гладене, която да оставя на наемателите -
за да не се изкушават да гладят върху матрака или върху дивана. Струва ми се, че "инвестицията" си струва.

# 92
Има някакъв теч в единия ми апартамент, обаче е между двата етажа, където са щранговете.
Като авария на ВИК ли да звъня, или да търся майстор?

# 93
ВиК не са ли до общия щранг в мазата.
Много неприятно...

# 94
Ми и аз не знам? newsm78

# 95
Има някакъв теч в единия ми апартамент, обаче е между двата етажа, където са щранговете.
Като авария на ВИК ли да звъня, или да търся майстор?
Уточнете от къде идва теча.Отговорността на ВиК не се простира вътре в жилищата.Ако имате застраховка,обърнете се към застрахователя.

# 96
  • София
Вик е до главния водомер.А не се ли вижда откъде тече.

# 97
Не съм видяла, по тел. ми се обадиха.

# 98
Не съм видяла, по тел. ми се обадиха.
Отиди на място и огледай, ако имаш мъж познат вземи го.
Неприятно. Дано не страшно.

# 99
Ох, казах на наемателя да вика отдолу съседа и да гледат. Ама къде ще търся такъв майстор, не знам. Не е за всеки това.

# 100
  • София
Може да тече от водомер или спукана тръба.Идете и вижте, ако тече много просто. Спрете вашия щранг.

# 101
Може да тече от водомер или спукана тръба.Идете и вижте, ако тече много просто. Спрете вашия щранг.

Благодаря за съвета! Peace

# 102
При мен, от собствения ми апартамент се получи такъв теч, но аз съм на последния етаж, така че първо се оплакаха съседите от долните етажи, но в началото не се знаеше от къде идва. Оказа се, че е от от моята гофрирана отходна тръба от тоалетната. В моя случай, доброто беше, че течеше при един от собствениците на фирмата, строили блокчето, а и монтажните работи бяха извършени от тяхната фирма, така че  ремонта се организира бързо от тях и не ми струваше нищо.

Това, като идея, от къде може да има междуетажен теч. Другото са каналите на баните - ако случайно се запушат - водата винаги си търси пътечка и някъде намира от къде да мине.

Може би трябва по-специализиран майстор с камера или както се нарича това - да се открие теча.

# 103
Благодаря и на теб за идеята. Peace
Ще гледаме и дано се види откъде е.
От сифона не е, защото тече в обратния край, където са щрангояете.
Възможно е да е водомера. Протекло е докато се е къпал младежът, не постоянно.

# 104
  • София
Значи е мръсен канал.

Общи условия

Активация на акаунт