Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 59 671
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте. Термина ми е след седмица и от събота до сега имам кафяво течение. Знам, че това може да е изпадане на тапата, но съм чела, че тя е розова с кървави нишки. Нямам никакви болки и неразположения. Днес съм на запис на тоновете, но чак късно следобяд. За това реших да попитам и тук дали това течение може да е признак за някакъв проблем. Благодаря.

# 106
Моята тапа беше кафява. Недей да се притесняваш. Леко раждане!

# 107
  • Бургас
Здравейте. Термина ми е след седмица и от събота до сега имам кафяво течение. Знам, че това може да е изпадане на тапата, но съм чела, че тя е розова с кървави нишки. Нямам никакви болки и неразположения. Днес съм на запис на тоновете, но чак късно следобяд. За това реших да попитам и тук дали това течение може да е признак за някакъв проблем. Благодаря.

При мен беше ръждиво на цвят, правех разкритие, но имах и болезнени контракции. Тапа не ми е падала, но съм виждала, консистенцията е като желе.

# 108
Благодаря ви за бързите отговори. И аз четох, че е като желе, а на мен ми прилича повече на бяло течение, но с кафяв цвят. Преди имах такова след цикъл. До сега не съм проверяване за разкритие, днес сигурно като кажа на лекарката и ще провери.Все още нямам болки. Happy_mommy колко време след като ти падна тапата роди?

# 109
Благодаря ви за бързите отговори. И аз четох, че е като желе, а на мен ми прилича повече на бяло течение, но с кафяв цвят. Преди имах такова след цикъл. До сега не съм проверяване за разкритие, днес сигурно като кажа на лекарката и ще провери.Все още нямам болки. Happy_mommy колко време след като ти падна тапата роди?

Тапата започна да пада, когато имах вече контракции, но нерегулярни. Родих на следващата сутрин. При някои жени, пък, тапата може да падне и седмица преди раждането. При всички случаи раждането при теб наближава.

# 110
Благодаря ти! В очакване съм Simple Smile

# 111
Здравейте!Моят въпрос е отправен към всички майки,които преди забременяването са имали ясно изразен ПМС.
Искам да знам,как се променя този ПМС когато има бременност?
Тук е говорено надълго и нашироко за ранни признаци на бременност,но мен ме интересува  как се отразява една бременност на жена,която има преди цикъл болки ,уголемени гърди,виене на свят,умора,раздразнение...Има ли ги всичките тези симптоми когато има бременност?Или по липсата им може да съдим за такава?Най-вече ме интересува прословутата болка,за която толкова много е изписано Simple Smile

# 112
Мен си ме боля корема както преди цикъл до началото на 3-я месец, сега съм на големи дози но-шпа и не го усещам, но без него може би пак щеше да ме боли  Mr. Green А преди да направя теста бях сигурна, че и този месец ще ми дойде и постоянно плачех, но получих най-прекрасната изненада!  Heart Eyes

# 113
  • София
Аз бях с ужасен ПМС - адски болки в корема и кръста, замайване, смущения в кожата на лицето. Въобще 2 дни преди и 2 дни след като ми идваше, не се говореше с мен.
В деня, в който трябваше да ми дойде, леко ме присви корема само веднъж, но нищо. През следващите дни намалих цигарите от 5-6 на ден до максимум 2, спрях кафето, защото не изпитвах нуждя да пия, бях изключително изморена постоянно. Болки не мисля, че съм имала ясно изразени, но ме свиваше корема.

# 114
И аз бях с ужасни болки, бях сигурна, че ще ми дойде. На втория ден закъснение изчезнаха.

От днес след обяд отново ме боли ужасно кръста и чувствам като изтръпване в областта на корема. По мои изчисления би трябвало да съм в началото на 6 г.с. на първи преглед ще ходя чак след две седмици, нямаше часове за по-рано. Дали трябва да се притеснявам? Не смея да пия нищо на своя глава, а и колкото и да са силни болките свикнала съм на такива при цикъла и са ми поносими.

# 115
Значи все пак си има ПМС.Просто отминава и не идва цикъл.Все си мислех,че боли,защото се изхвърля ненужното,след като бебе не е станало.И следователно не би могло да има бебе,ако нещо се разкъсва и изхвърля.Но явно съм грешала ☺ Хубавото на силния ПМС поне е ,че сме подготвени за контракциите.Когато на най-добрата ми приятелка и казаха,че ще познае кога започва да ражда по болките като преди цикъл,тя се чудела дали няма да изпусне момента,защото никога през живота си не е изпитвала такива болки. Късметлийка 😛 Други жени да ми споделяли,че контракциите при раждане са били по-безболезнени от някои Менструации.Ох,дал бог всеки му такова щастие,колкото и да боли ☺

# 116
  • София
Момичета много е индивидуално, не може да съдите за себе си по това какви симптоми са имали другите. Желая успех на всички.  Hug

# 117
  • Бургас
Аз съм с болезнен цикъл. Болките и трите пъти, когато забременях, си бяха същите като всеки друг месец. Последният път дори чаках да ми дойде седмица след закъснението, въпреки положителния тест.
Ако си мислиш, че болезненият цикъл ще те подготви за контракциите, си в голяма грешка  Mr. Green

# 118
Аз съм с болезнен цикъл. Болките и трите пъти, когато забременях, си бяха същите като всеки друг месец. Последният път дори чаках да ми дойде седмица след закъснението, въпреки положителния тест.
Ако си мислиш, че болезненият цикъл ще те подготви за контракциите, си в голяма грешка  Mr. Green
Хахаха силно се надявам Grinning  защото ме е страх от раждането до безумие.гледам да не го мисля,защото бих откачила.Търпя на болка,не това ми е проблема,просто изпитвам ужас от игли и болници,нещо като фобия.Но това е друга тема,а и е нещо несъществено Simple Smile

# 119
И аз бях с ужасни болки, бях сигурна, че ще ми дойде. На втория ден закъснение изчезнаха.

От днес след обяд отново ме боли ужасно кръста и чувствам като изтръпване в областта на корема. По мои изчисления би трябвало да съм в началото на 6 г.с. на първи преглед ще ходя чак след две седмици, нямаше часове за по-рано. Дали трябва да се притеснявам? Не смея да пия нищо на своя глава, а и колкото и да са силни болките свикнала съм на такива при цикъла и са ми поносими.

Поне едно Но Шпа защо не пиеш? Той не е вреден при бременност.

Общи условия

Активация на акаунт