Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 59 692
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
За ЖК ли ? Номер 9.

# 166
Здравейте момичета,не знам дали е точното място,но на една приятела и излезе резултата от ЧХГ и за мен е отрицателен,но референтни стойности я притесняват и при това силно желание за бебче се е хванала като удавник за сламка.Казах и,че ще се допитам с вас.Моля да коментар.
Име на теста (изследване)   Резултат     Единици   Референтни стойности
HCG+b   <0.100       mIU/ml     <1 /небременни Ж/; <7 /Постменопаузални Ж/; <2 /Мъже/

# 167
Номер 7 ми трябва,не е за ЖК.

# 168
Съжалявам, но ст-ст 0.100 си е категорично отрицателен резултат.
Даянка, извинявам се, просто не беше уточнила за какво ти трябва и аз дадох предположение  Grinning

# 169
Написала съм " Направление 7" . Абе май е за хоспитализация ,ама не съм сигурна дали от личния трябва ...

# 170
За хоспитализация от личния се взема

# 171
Написала съм " Направление 7" . Абе май е за хоспитализация ,ама не съм сигурна дали от личния трябва ...
Извинявай, не съм догледала през телефона  Blush
За хоспитализация от личния лекар, да.

# 172
Момичета, дайте мнение и най-вече от опит де. При всяка открита бактерия ли се пие АБ? В случая в урината става въпрос (пуснах 2 пъти стерилна).. не че толкова ми е проблем, ама това ми е 3-ти АБ отначалото   Cry Cry #Crazy а до края имам още 14 седмици, вероятността пак да изскочи нещо не  е малка  ooooh!

# 173
  • Телиш/Плевен
Момичета, дайте мнение и най-вече от опит де. При всяка открита бактерия ли се пие АБ? В случая в урината става въпрос (пуснах 2 пъти стерилна).. не че толкова ми е проблем, ама това ми е 3-ти АБ отначалото   Cry Cry #Crazy а до края имам още 14 седмици, вероятността пак да изскочи нещо не  е малка  ooooh!
Вероятно зависи от бактерията.
Не е приятно това с антибиотиците, но има бактерии, които могат да причинят големи поразии (дори преждевременно раждане), та може би понякога наистина се налага да се приемат. Confused

# 174
С първата си бременност имах бактерия в урината -Е-коли, която е много упорита. Аз също пих три пъти АБ и то до 5 м., тоест и по време на органогенезата. Родих здраво бебе, но беше с инфекция от бактерията, та и на нея й вливаха АБ. Но все пак всичко си беше наред. В случая се преценява полза-вреда, а бактерията е много по-опасна за бебето от АБ. Въпреки това, може да се обърнеш към добър нефролог, който да ти предпише лечение. Аз пих Неоренал СР /екстракт от бреза/ до края на бременността.

# 175
Здравейте милички!
Въпроса ми е такъв: имам цистит и ми предписаха билкови хапчета. Обаче една позната ме посъветва да пия чай от Златна пръчица и Еньовче. Това би ли навредило на бебчето?

# 176
Здравейте дами! , Бих искала да попитам следното... по принцип съм с много ниско кръвно налягане 80/40 , 90/50.... но когато ми се покачи до 120/80 и е придружено със силно главоболие и гадене , понякога и повръщам. Въпроса ми е, знам че за организма ми това кръвно е високо, но дали то може да навреди на бебето. Вече съм в девети месец.

# 177
  • Бургас
Здравейте милички!
Въпроса ми е такъв: имам цистит и ми предписаха билкови хапчета. Обаче една позната ме посъветва да пия чай от Златна пръчица и Еньовче. Това би ли навредило на бебчето?

Не си прави експерименти с каквото и да било без консултация с лекар. Понякога уж безопасни неща могат да направят голяма беля.  Пий си хапчетата, предписани от гинеколога, той е наясно със здравословното ти състояние, познатата не е специалист.

# 178
Билки, хапчета,  мазила  и други, прилагам само ако са назначени от лекар запознат със състоянието ми  Peace
Candygirl 90, консултирай се с лекар  Peace

# 179
Здравейте милички!

Не си прави експерименти с каквото и да било без консултация с лекар. Понякога уж безопасни неща могат да направят голяма беля.  Пий си хапчетата, предписани от гинеколога, той е наясно със здравословното ти състояние, познатата не е специалист.
И аз съм на това мнение. Благодаря за бързия отговор! Усмихнат ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт