Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 59 582
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря Ви, момичета... Дано да сте прави, аз съм уплашена заради спонтанен аборт, преди месеци, и напоследък мнооого стрес, направо не можех да се грижа за себе си... Преглед след 2 седмици, но мисля утре ако успея да си запиша час, да отида на доки, дано вс. да е наред, пухкав финал момичета   Hug bouquet bouquet

Според моя доктор, спирането на симптомите не е страшно освен, ако не е съпроводено с болки или кървене. Аз имам един мисед в 9 г.с. и си повръщах и ми беше лошо и в деня на кюретажа.По- спокойно и едно хубаво бебче на финала 🤗😊

# 31
  • София
Здравейте, момичета, аз не писах вчера, защото едното ми дете е с кашлица и я водих на лекар, а пък отложих прегледа за сряда, иначе симптомите ми на бременност ту изчезват, ту се появяват, от неделя вечерта съм като парцал, гади ми се почти непрекъснато.. Ще ви пиша в сряда какво е станало..

# 32
  • Телиш/Плевен
Rodoslovie, в твоя случай бих си направила кръвен тест. Ако си била с по-късна овулация, може затова да не отчитат тестовете, които си направила. Симптомите на предстояща менструация или евентуална бременност са много близки и е трудно да се различат. Успех! bouquet

minesota, ето, че и ти се убеди, че това със симптомите нищо не значи. Макар че, надявам се, сега си една идея по-спокойна. Wink Надявам се утре да чуеш добри новини. И бързо оздравяване на детето! bouquet

# 33
Здравейте момичета незнам дали тук трябва да пиша за моя проблем но се надявам да ми помогнете вече седмица усещам пред менструални болки в корема и кръста ме по наболява но ми закъснява вече 3 ден и болките си продължават неса най силно но мн се притеснявам дали това са симптоми на бременност и мн ме е страх да не са симптоми на извънматочна защотото преди 4 месеца имах спонтанен аборт

При тридневно закъснение и отрицателни тестове, по-скоро не си бременна.

# 34
Момичета, здравейте, идвам и аз в новата тема с един въпрос  Simple Smile Колко часа преди прегледа за ФМ ви взеха кръв за БХС? Съвсем се обърках вече, питам там, където се следя и всеки ми казва различни неща, един казва от предния ден се дава кръв, друг - на същия ден 4-5 часа по-рано, предния ден било много рано..  Rolling Eyes И сега какво да правя се чудя?? Прегледа ми е за 13:00, мисля да отида към 8-9 сутринта и до 13 би трябвало да са готови резултатите нали?
Иначе благодарение на бившият ми вече лекар съм с гъбички  #Cussing out При положение че като ми изписваше антибиотика му казах, че при прием на такива лекарства винаги имам проблеми и искам да ми даде нещо превантивно, този път нямало така да стане  #Cussing out Направо искам да отида при него и да му причиня болка, много болка, не съм спала 3 вечери от неразположение  #2gunfire От вчера съм на Флуомизил и мноооого се надявам да ми помогне, че откачам вече!!  Praynig А като си спомня само за безупречните си резултати от микробиологията 1 седмица преди това...

# 35
Аз дадох кръв най-много 1 час след ФМ Simple Smile Тогава ми каза лекарят. Но имам спомен,че се дава най -късно до 24 часа след ФМ Simple Smile

# 36
Ходих за БХС в Щерев.Когато си записвах час ми казаха да отида 2 часа по-рано да дам кръв за да може да имам готови резултати на скрининга и да ги види доктора..е не стана така.Оказа се,че се дава кръв до определен час,за да станат навреме.Доктора ни гледа,резултатите си ги видях на другия ден през интернет.. след 2 дни ми се обади да ми каже 1 към колко е риска за определените заболявания...Малко се бях ядосала тогава,защото ме подведоха и много бързах за да съм навреме и да дам кръв,а се оказа че било напразно!

# 37
T.e. трябва да отида от предишния ден ли?

# 38
  • Телиш/Плевен
T.e. трябва да отида от предишния ден ли?
Май всяка клиника си има различни методи на работа. Thinking Освен да се обадиш на регистратурата на попиташ? Или във форума, ако има тема за съответната болница, вероятно момичетата ще знаят.

# 39
  • София
И аз се следих и раждах в Щерев, никой не ми каза кога трябва да отида. Като влязох за прегледа с ехограф лекарката ме пита дала ли съм вече кръв и аз казах не, та в крайна сметка дадох след ехографа и на следващия ден ми се обадиха да ми кажат резултатите от кръвните.

# 40
Ами доколкото знам,лекарите изчисляват риска на база резултати от кръвните изследвания,възраст на майката и измерванията на плода,който правят по време на прегледа.Всичко това се вкарва в програма и ти казват резултат 1 към нещо си..което си е чисто математически изчиследно

# 41
Не виждам смисъл да звъня в болницата, защото именно там всеки, който попитам (лекари, сестри, акушерки, на регистратура) ми казва различно нещо, а лекарят, при когото ходих досега, дори не знаеше. Явно обаче не е такъв проблем, ако не са готови до самия преглед, така че сигурно ще отида сутринта същия ден  Simple Smile

# 42
Не е никакъв проблем,не се притеснявай! Simple Smile

# 43
  • София
На мен и след ехографа ми каза 1 към колко е, кръвният общо взето потвърди вече изчисленото.

# 44
Благодаря ви, важното е  резултатите да са наред  Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт