Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 59 643
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
По принцип се ходи най-рано при 10 дни закъснение, когато може да се види плоден сак в матката. Аз отидох при около 20 дни закъснение и директно видяхме и пулс.  Peace Така си спестих много притеснения.  Party

# 76
  • София
СънГърл, щом ЧХГ-то расте, според мен няма проблем. Можеш да потърсиш и АГ с по-нова техника, за да не го мислиш.

# 77
При мен в 5 г.с се видиждаше плоден сак,но потвърдиха бременност след 10 дни .
 А някоя мама да е слагала Цикатридина опули до раждане ? В 37 г.с съм и ми изписаха до раждане да поставям..

# 78
Благодаря ви,ще изчакам и другата седмица ще отида пак на преглед  bouquet

# 79
  • София
Здравейте, момичета, да се отчета, днес бях на преглед, точно 6та седмица, видя се ембрион с пулс! Симптомите ми бяха отшумяли и цели 3 дни нямах гадене, повръщане абсолютно нищо, даже и в момента гърдите ми не са напрегнати и не болят. Та да кажа, че симптомите са индивидуални и не винаги означават нещо лошо!  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 10:55 от minesota

# 80
  • София
Много се радвам.  Hug A  ти при друг лекар ли беше или при същия?

# 81
  • Телиш/Плевен
Здравейте, момичета, да се отчета, днес бях на преглед, точно 6та седмица, видя се ембрион с пулс! Симптомите ми бяха отшумяли и цели 3 дни нямах гадене, поеръщане абсолютно нищо, даже и в момента гърдите ми не са напрегнати и не болят. Та да кажа, че симптомите са индивидуални и не вингаи означават нещо лошо!  Hug Hug Hug
Браво за добрите новини! Heart Eyes
Последното изречение е много важно, дано повече бъдещи майки го прочетат и спрат да се тревожат заради липсата на симптоми. Планирам в първия пост на следващата тема (тази вече не мога да я редактирам) да вмъкна някои важни и полезни за бременните неща, та ще цитирам и този пост, наред с тях. Hug

# 82
Здравейте, момичета, да се отчета, днес бях на преглед, точно 6та седмица, видя се ембрион с пулс! Симптомите ми бяха отшумяли и цели 3 дни нямах гадене, поеръщане абсолютно нищо, даже и в момента гърдите ми не са напрегнати и не болят. Та да кажа, че симптомите са индивидуални и не вингаи означават нещо лошо!  Hug Hug Hug
Супер, много хубави новини! 😊😊😊
Добре, че е форума да се успокояваме взаимно. 😊

# 83
  • София
sea.sea При друга лекарка бях, при нея ми беше второто секцио и съм мн доволна, заради нея ще преглътна и Тина Киркова живот и здраве Simple Smile, че трето секцио ми изправя косите, но да се надяваме че всичко ще е наред!

# 84
Мами, някоя ползвала ли е флоражин? Колко време е нужно да лежа, след поставянето на овула?

# 85
Аз слагах нощем и лягай. Сутрин не слагах, че ми е гадно да тече.

# 86
Аз ставам честичко по малка нужда и не знам дали ще устискам цяла вечер с тях...

# 87
Мамита, има ли някоя бременна с инсулинова резистентност? И правите/пиете ли нещо по-специално?  bouquet

# 88
Аз съм диагностицирана с ИР Simple Smile Наблюдаващият ме гинеколог каза след 20г.с. ще правим натоварване с глюкоза Simple Smile Тогава ще видим дали ще се наложат медикаменти и диета Simple Smile
Иначе и преди да забременея не съм пила медикаменти. През 2013г.,когато ми установиха ИР пих медикаменти за около 4-5 месеца,  след това не съм Simple Smile

# 89
Ясно, и ти като мен значи  Laughing
Стискам палци  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт