Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 59 592
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • В света на диска
Момичета, пак съм аз, кафяво зацапване, леки болки и бягам на лекар, гледа ме и не долавя движение, аз мръднах, защото се разплаках и тя, каза имаме движение.... После я попитах това влияе ли и тя, не... Вие знаете ли дали моя спазам от рев, е повлиял за да отчете движение има ли някой запознат

# 46
  • Телиш/Плевен
Момичета, пак съм аз, кафяво зацапване, леки болки и бягам на лекар, гледа ме и не долавя движение, аз мръднах, защото се разплаках и тя, каза имаме движение.... После я попитах това влияе ли и тя, не... Вие знаете ли дали моя спазам от рев, е повлиял за да отчете движение има ли някой запознат
Не съм сигурна, че разбирам добре въпроса. newsm78 Всъщност за какви движения става дума? Нали се следи сърдечната дейност? Бебето, ако е заспало, няма да се движи...
Спазъм би повлиял дотолкова, че ако бебето е заспало, евентуално ще се събуди. Но не знам дали това питаш. Blush
Нещо за зацапването и болките казаха ли? Според мен трябва да се вземат някакви мерки. Peace

# 47
T.e. трябва да отида от предишния ден ли?
Кръв се дава след ултразвуковия преглед, най-късно до 2 дни, защото после резултатите се изчисляват и въз основа на показанията на ултразвука. Отвори в Национална генетична лаборатория - Майчин дом и там пише абсолютно всичко. Пише как трябва да процедираш. Изследването за БХС в момента е безплатно.
Аз си правих миналата седмица. Първо отидох при Марков на ФМ, който след прегледа с УЗ ми изготви протокол. С този протокол на другата сутрин отидох в Майчин дом, където е генетичната лаборатория, регистрираш се на регистратура, след като попълниш определени бланки, даваш протокола и после отиваш да дадеш кръв. След 2-3 дни резултатите са готови и можеш да си ги провериш по интернет.

# 48
Здравейте момичета! Искам да ви попитам следното: в 4г.с. и 4 дни съм. Пуснах ЧХГ- първия резултат е 192.200 и днес след 72 часа резултата е 856.700. По таблиците в Интернет с тези резултати трябва да съм в 5г.с. Според вас имам ли повод за притеснение?

# 49
Не, нямаш повод за притеснение. Не вярвай сляпо на таблиците в интернет  Wink

# 50
  • Телиш/Плевен
Не, нямаш повод за притеснение. Не вярвай сляпо на таблиците в интернет  Wink
+ 1
Те са само за ориентир. Peace Иначе конкретно твоят резултат си е баш по таблицата. Wink

Честито и лека бременност! bouquet

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 20:11 от Лале в дъжда

# 51
  • В света на диска
Това ме притесни и мен, спи не спи пулс трябва да има, кървенето спря почти веднага.... Апаратът е от допотопната ера, тя очаква да се върти да шава.... Момичета не издържам, казвам Ви.... Второ мнение извън града, както си ходех, но всички ми казват, поне седмица, заради прокървяването.... Просто не издържам... Трябва да съм спокойна.... Колкото и да опитвам не мога и не мога, нз за гинеколког до психолог със сигурност ще се докарам

# 52
Благодаря ви момичета  Hug

# 53
  • Телиш/Плевен
Това ме притесни и мен, спи не спи пулс трябва да има, кървенето спря почти веднага.... Апаратът е от допотопната ера, тя очаква да се върти да шава.... Момичета не издържам, казвам Ви.... Второ мнение извън града, както си ходех, но всички ми казват, поне седмица, заради прокървяването.... Просто не издържам... Трябва да съм спокойна.... Колкото и да опитвам не мога и не мога, нз за гинеколког до психолог със сигурност ще се докарам
Не разбрах, последно движение ли е гледала или пулс? Защото е абсурдно да иска да засича движение, бебето може да спи или просто да е в покой в този момент. Thinking Та определено си трябва второ мнение, дано имаш възможност скоро да отидеш, защото това безпокойство никак не е добре. Confused Кървенето също не е добре, но поне е спряло и дано не се случва повече (но ако се случи - отиди веднага на лекар или в спешен кабинет). Надявам се всичко да е наред. Praynig

# 54
Аз също не бих изтърпяла това неведение и бих потърсила второ мнение, пък било и в друг град и имайки кървене. Просто притеснението и незнанието какво се случва с мен и бебето ми не бих си ги причинила.
Аз не разбрах тя какво каза за кървенето ? От какво е ? Изписа ли ти нещо да пиеш ?

# 55
А за кървенето какво ти каза / изписа?

# 56
  • София
Здравейте, надявам се някой да може да ми помогне! Следя си бременността в Щерев, но върви проблемна и затова отидох на друго място. Имам платен пакет, може ли някой да ми каже ако се откаже, дали ще ми върнат някаква част от парите и какво трябва да направя? Благодаря!  Grinning

# 57
  • София
Здравейте, надявам се някой да може да ми помогне! Следя си бременността в Щерев, но върви проблемна и затова отидох на друго място. Имам платен пакет, може ли някой да ми каже ако се откаже, дали ще ми върнат някаква част от парите и какво трябва да направя? Благодаря!  Grinning

Може би тук ще имаш по-голям шанс да ти отговори някой http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=266240 Simple Smile

# 58
  • София

Може би тук ще имаш по-голям шанс да ти отговори някой http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=266240 Simple Smile
Благодаря! Търсих подходяща тема, но не намерих и затова писах тук. Извинявайте за спама!

# 59
  • В света на диска
Утрогестан.... Аз си и пиех.... 

Общи условия

Активация на акаунт