Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 60 625
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Според мен си потърси друг лекар, това, което ти е казал е много несериозно, всяка инфекция е опасна, по време на бременност особено много. Да не говорим колко е дискомфортно  ooooh! още повече, че от самата бременност ще започне да ти се пишка през 1/2 час, а с цистита не ми се мисли!

# 241
Благодаря ти, Кети! И аз съм на същото мнение. Още повече, че едвам си издействах утре да ми пусне изследвания, за да проследим инфекцията. Ще видя как ще процедира като взема резултатите и ако отново е така несериозен, ще го сменя със сигурност!
Всичко хубаво ти желая!  Hug bouquet

# 242
Здравейте момичета! Може би вече сте го коментирали това,но не го намирам.Кога най рано може да се направи тест за бременност.Благодаря предварително

# 243
Успех, облаче, и лека бременност  Peace

Кога най-рано не знам, моя го направих на 4-ти ден закъснение  Simple Smile

# 244
  • Бургас
Здравейте момичета! Може би вече сте го коментирали това,но не го намирам.Кога най рано може да се направи тест за бременност.Благодаря предварително
Изчакай да ти закъснее поне един ден.
Аз бих изчакала и повече, възможно е при късна овулация тестът да не отчете правилно, ако е направен по-рано.

# 245
  • Телиш/Плевен
oblache_m, не знам откога си така, но мерки трябва да се вземат възможно най-бързо. Виж утре какво ще стане, но моят съвет е да не оставяш нещата така и непременно да се консултираш с лекар, който ще се отнесе адекватно към проблема ти. Успех, дано бързо пребориш инфекцията! bouquet

viviqna29, отговорили са ти вече, но ето и едно по-подробно четиво за тестовете за бременност. bouquet

# 246
Моя тест показа бледа черта още преди закъснение, но цикъла ми винаги е бил малко нередовен ..

# 247
Мамита, вчера бях на преглед, а мойта лекарка ме иска пак при нея чак в края на месеца (ако не съм родила) (вече съм в 9-ти месец)  newsm78 А аз съм чела и чувала, че сега накрая трябва всяка седмица да съм на преглед  newsm78
От стъпването в 36г.с. всяка седмица веднъж се ходи на запис на тонове.(може да е малко късно вече за този коментар,ама все пак)

# 248
Към момента ходя на частен преглед. Тя ме посъветва да се запиша на ЖК след 1.4 тогава ще влизам в 12та седмица. Още не ме е насочила за изследвания.
Като те запише, тогава ще те насочи.
Момичета, а нали от 9 до 12г.с. се ходи на БХС? Т.е. мисля,че доста по-рано би трябвало да са й пуснати основните изследвания. На мен ми ги пуснаха в 7г.с. 2дни след установяването на бременност

# 249
На БХС се ходи между 11 г.с. и 14 г.с. Peace

# 250
На БХС се ходи между 11 г.с. и 14 г.с. Peace
Така ли? Спомням си,че отидох в края на 12г.с. и се притеснявах дали не е късно. До 15г.с. тогава четох,че гледат за Спина бифида. Може,не съм мн сигурна. Това е,което помня в не много далечната 2015г.

# 251
Щом не помниш да са те върнали поради това, че си закъсняла да ходиш на БХС в 12 г.с., значи си била точно навреме  Wink

# 252
Щом не помниш да са те върнали поради това, че си закъсняла да ходиш на БХС в 12 г.с., значи си била точно навреме  Wink
Да,всичко мина и замина Simple Smile

# 253
Аз съм в 13+ и отивам днес на БХС.
А след 2 седмици ще правя  отново БХС в друга клиника.

# 254
  • София
Аз съм в 13+ и отивам днес на БХС.
А след 2 седмици ще правя  отново БХС в друга клиника.

А защо са необходими 2 БХС?

Общи условия

Активация на акаунт