Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 60 601
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Аз за хемофилията знам от бивше гадже преди години. Неговият баща имал такова заболяване и по разкази знам, че е много тежко. Само жените са носител и го предават само на мъже. Това ми е разказвано и това знам. Няма нищо срамно, консултирай се възможно най-скоро с лекар. С такива заболявания шега не бива. Стискам палци за по-добрите 50%. Успех!

# 331
  • Стара Загора
Благодаря ти!
Проблема е, че всичко е извънземно скъпо... и можело да отнеме месеци, което е малко безсмислено.
Първо трябва да ми се направи изследване на мен, което 500 лв, и има само 45% шанс да е успешно, ако е неуспешно следващото изследване е 3600 лв

# 332
Лелеее, какви са тези числа #Crazy Сигурен ли е източникът? Попитай и в други клиники. Дано някоя дама от форума откликне с повече инфо от мен.

# 333
  • Стара Загора
Това е от лаборатория генетика в София.
До колкото знам май няма къде другаде да ми се направи това, което е за мен.
Айде тези 500 мога, ама 3600 ...
Не знам какво да правя, ако дам да изследват само бебето може да отнемело месеци понеже не знаят какво точно търсят

# 334
Безсилието е най-ужасното чувство. Сега разбирам нагласата ти. А и реално като разбереш какво можеш да направиш в 18 г.с.? Лечение има ли?

# 335
  • Стара Загора
Точно това никой не ми казва- има ли лечение, или просто ще си знам? Защото ако се лекува е друг въпрос, но ако е за знанието...

# 336
Това предполагам може да го заключи само специалист в тази област. Потърси такъв, само това мога да те посъветвам. Знанието не е малко. Желая ти кураж и все така оправдано спокойствие!  Hug

# 337
Момичета излязоха ми над 50 левкоцити и урати в урината, по телефона аг каза да си взема червена боровинка таблетки и 2л. вода на ден, но не помня на коя марка, някоя от вас пила ли е да помогне със съвет  Simple Smile Simple Smile

# 338
Момичета излязоха ми над 50 левкоцити и урати в урината, по телефона аг каза да си взема червена боровинка таблетки и 2л. вода на ден, но не помня на коя марка, някоя от вас пила ли е да помогне със съвет  Simple Smile Simple Smile

А защо направо не почнеш да консумираш плодовете в натуралния им вид?

# 339
  • София
Червената боровинка е една, има различен прием - на плод, на сок, на капсули, на ефервецентни таблетки и т.н. Зависи под каква форма го искаш и се ориентираш и по цена.

# 340
Здравейте момичета бременна съм в 7г.с. цикъла ми е между 34-38 дена. По кръвните изследвания съм в 7с. и няколко дни, а по ембриона със седмица назад, въпроса ми е има ли място за притеснение? Вчера получих зацапване и беж в спешното, казаха че няма проблем, и нищо не ми изписаха. Малко се обърках може ли някой да ми обясни. Благодаря предварително Wink Hug

# 341
  • Телиш/Плевен
Здравейте момичета бременна съм в 7г.с. цикъла ми е между 34-38 дена. По кръвните изследвания съм в 7с. и няколко дни, а по ембриона със седмица назад, въпроса ми е има ли място за притеснение? Вчера получих зацапване и беж в спешното, казаха че няма проблем, и нищо не ми изписаха. Малко се обърках може ли някой да ми обясни. Благодаря предварително Wink Hug
Няма място за притеснение, такива разминавания се случват често, а в повечето случаи и самото измерване не е съвсем прецизно.
В спешното прегледаха ли те? Щом няма отлепяне или друг проблем, значи всичко е наред. Не всички лекари изписват нещо за зацапване, особено ако не виждат основателна причина за него. За по-голямо спокойствие можеш да посетиш и гинеколога си и с него да обсъдиш притесненията си, той би трябвало да ти обясни всичко.

# 342
Спокойно и аз съм в 7 г.с., но вчера ехографа ми измери, че съм в 6 и 3 дни. Мисля, че това не е особен проблем. Все пак това е апарат, не може реално да измери, а при всяка жена развитието на ембриона е индивидуално и в някакви граници.

# 343
Спокойно и аз съм в 7 г.с., но вчера ехографа ми измери, че съм в 6 и 3 дни. Мисля, че това не е особен проблем. Все пак това е апарат, не може реално да измери, а при всяка жена развитието на ембриона е индивидуално и в някакви граници.
Винаги има разминаване. Моето ми го измерваха само с видеозон,защото забременях без цикъл

# 344
Благодаря момичета. Знам, че може би всичко е наред но в такива етапи човек се притеснява от всяко нещо  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт